2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ayyy maşallah canım bi avazda olmuş :) Allah analı babalı sağlıkla büyütsün

sizleri okuyunca heyecanlanıyorum :/

Evet isteyince tutuyor 2 3 kere emdi memeden. Ama istemiyor:) ac biraktim 6saat yine emmedi. Dr oyle yapmabsarilik olur sik sik beslemen lazim dedi. Ben de korktum bi daha ac birakmaya. Boyle iyiyiz ama ya sagip iciriyorum. Zamanla degisir belki
Once memeyi denesen sonra sagdigini versen her seferinde canim boylece sutun de azalmaz bebegin agzinda memeyi çevirmesi bile arttiriyormus

Valla okadar ağladım anlatamam evim dublex boğazıma bise dolanıyor sanki o kıskandığını hissettiğimi yukarı çıkıp ağlıyorum çok zor olucak hem iş güç için hem psikolojik olarak

Benimde sezeryan günüm 17 mart ama benimki kanalda değil oyuzden normal olmasının imkanı yok herhalde degilmi seninki kanala girdimi
Doktora da sordun mu squat tarzı egzersizlerin fayda ettiğini biliyorum yada başka bir doktora gidip sorabilirsin herzaman kanalda durmaz ki hem

esmerm91 100 gr verdi benimki ama her bebekte olur dedi doktor. Emzik de wee nin damaklisini almıştık ilk onu güzel emdi sonra ben duramadım anne memesi gibi olanlardan aldım çocuk emzigi bıraktı

Doktora da sordun mu squat tarzı egzersizlerin fayda ettiğini biliyorum yada başka bir doktora gidip sorabilirsin herzaman kanalda durmaz ki hem
Ben çılgınlar gibi yürüyüş yapıyorum ev temizliği falan hep yapıyorum bağdaş pilates falan ama hiç aşağı inmemis daha,normal istiyordum kendime guveniyordum ama bebeğimi riske atmamak için sezeryan olucam bide hareketli bir bebek aylardır uyku yok ve karnımı çok acıtıyor artık dayanamiyrm

Dogumdan sonra bebegi kilo kaybi yasayan var mi aranizda kizlar
Dogumdan sonra biraz kilo vermesi normal demisti doktor bana vucudundeki odem ve sislik gidiyor. Ama bir hafat sonra verdigi geri almasi gerekiyor diye biliyorum.bizim oyle oldu.
Benim kizlar avent 0-6 ay emzik disindakileri begenmediler ben 3 farkli emzik almistim sadece onu emiyorlar. Bebek kendi karar veriyor :) hamileyken hayata emzik vermem diyordum. Simdi yeter ki emzik emsin diyorum:)

benim tahmini 23 marttı ama kanalı geçtik henüz dönmedi bile doktor eğer böyle devam ederse 40da alırız dedi. kanalda değilse ve ozamana kadar girmezse seninkiside sezaryen olur
bazı doktorlar bu konuda bilinçli arkadasın in ilk bebeği tersti esi onu bi ebeye götürdü karnına masaj yapmış zeytinyağı ile bebek basassagi döndü bunu yapan doktorlarda varmış artik çaresi var tabii düşünüyorsan canım bilgimi aktarayim dedim

maşAllah kolayca olmuş canım çok sevindim inan darısı başımıza :)))

benim tahmini 23 marttı ama kanalı geçtik henüz dönmedi bile doktor eğer böyle devam ederse 40da alırız dedi. kanalda değilse ve ozamana kadar girmezse seninkiside sezaryen olur
Hiç annesine çekmemiş acelesi yok benim oğlanın,kafası assagi tepinip durmakta,,40. Haftaya girdiğim gün yapicammmm doğumu inşallah kara kakasını yapmasından korkuyrm oyuzden daha fazla bekleyemem canım ya ne olur şuan sancim tutsa gitsem dogursam sağlıcakla alsam kollarima

çok önerilmeyen tehlikeli birşeymiş o. benim kızımın boynunda bir tur kordonda varmış

bende ondan korkuyorum birde ben anlamadan suyum sızar falan diyede korkuyorum. Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin

ahududu çayını günde 2 bardaktan fazla almak doğumu tetikliyor birde 1 tatlı kasigi hint yağını bir bardak meyve suyuyla karıştırıp içmek doğum başlatıyor mus anne öncelikle içinden geldiği gibi doğurmalı bence içinden geçiyorsa diye ben aldım ikisinide o gün kullanacağım kolaylaştırsın diye ins

çok önerilmeyen tehlikeli birşeymiş o. benim kızımın boynunda bir tur kordonda varmış
iyle bir risk varsa tehlikeye atmamak gerekir en doğrusu neyse doktorun söylediğini yapmalıyız tabii kendimi tamamen onun eline bırakmadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…