2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Once memeyi denesen sonra sagdigini versen her seferinde canim boylece sutun de azalmaz bebegin agzinda memeyi çevirmesi bile arttiriyormus
Zaten 15 gun boyunca her ogunde yaptim bunu canim agzina sokmuyor bile. Yani bu bebbek de boyle. Tecrubesiz olsam tutturamiyorum derim. Kizimi 18 ay emzirdim. Bakalim belki bi zaman sonra tutar

Çarşamba gunu demişti doktorum muayeneden sonra gelişme görülmezse ögün başlatalım demişti öyleyse ben17 martta başlatmak istediğini teklif edeceğim 4.olurum herhalde 38 bitmiş olacak ögün aranız da en küçük benim bebisim olur herhalde gelişimi durduysa orada durmasının anlamı da yok öyle degilmi

İnşallah canım ama ben bi kilo hurma yedim banamisin demedi inşallah senin işine yarar,ilk doğumum olacak zaten ilkler daha zor olur derler ya oyuzden de biraz korkuyrm

bende ondan korkuyorum birde ben anlamadan suyum sızar falan diyede korkuyorum. Rabbim sağlıkla gelmelerini nasip etsin
İnşallah canım ya ben dirayetliyimdir ama söz konusu bebek olunca endiselerim daha baskın geliyor,meslek olarakta sezeryan zorlayacak beni biliyorum ama napim cumaya kadar vakti var ya o gelecek yada ben getiricem

Alır kucağına misler gibi bakarsin bebeğine

mavi_lina maşallah ne güzel ve kolay bi doğum olmuş. Darısı bizlere olsun inşallah. Bol sütlü,gazsız günlerle devamı gelsin hikayenizin inşallah

İnşallah canım ya ben dirayetliyimdir ama söz konusu bebek olunca endiselerim daha baskın geliyor,meslek olarakta sezeryan zorlayacak beni biliyorum ama napim cumaya kadar vakti var ya o gelecek yada ben getiricem

inşallah Rabbim gönlüne göre verir de normal olursun.
ben de normal istiyorum bakalım ne olacak

yine bir 10 kişi falan varmışız yahu

Son düzenleme:
yesilimtrak LifeandFeel haftaya planlı olanlar hariç çok az kişi kaldık gerçekten. Bakalım bizimkiler ne zaman gelecek. Hayırlısıyla,sağlıkla,kolaylıkla gelirler inşallah
Bende tık yok daha bunun keyfi içerde iyi ama bakalım p.tesi kontrolüm var belki bu hafta içi başlatırız doğumu eğer böyle gelişmezse . Annem ben bi şehir dışına arkadaşlarıma uğrayayım diyor sen daha doğurmassın diyor

benim eşimde sen ne biçim hamilesin hala sokaklardasın doğursana artık diyor

Ben Varım canım 38+4
yine bir kişi falan varmışız yahu
ben de varım 37+2 deyim bugün. Normali bekleyeceğim doktorum çatı muayenesi de yapmayacağı için benimkisi tam bir sürpriz olacak. Hiç doğuracak gibi değilim izne çıktığımdan beri daha da iyiyim sanki hiç hamile değilmiş gibi. Normal doğumu hızlandırmak için yürüyüş ve squattan başka ne yapabiliriz?

maşallah de kendine. yer silin merdiven çıkın falan diyormuş doktorlar. çatı neden yapmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…