2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Annen anlar aslında life aşağı inip inmeme durumundan..benim annem de yakın diyor..doktor 1 buçuk ay diyor pazar günü ben de başka bi doktora gidicem,bakalım o ne diyecek. Sen anneni gönder bence,bi gezsin gelsin doğum öncesi dağıtsın şöyle arkadaşlarıyla

maşallah de kendine. yer silin merdiven çıkın falan diyormuş doktorlar. çatı neden yapmıyorlar
bilmiyorum ki neden yapmıyor ben yapmıyorum ultrasondan görürüm zaten gelmek üzere olduğunu dedi henüz kanala girmemiş dedi 2 gün önceki kontrolümde. kafasını hala görebildiğimize göre kanalda değil dedi. 10 gün sonraya randevu verdi. adama da zorla çatı muayenesi yap diyemiyorum tabi

nst de sancı falan çıkıyor mu

Valla okadar ağladım anlatamam evim dublex boğazıma bise dolanıyor sanki o kıskandığını hissettiğimi yukarı çıkıp ağlıyorum çok zor olucak hem iş güç için hem psikolojik olarak
Ilk günler bende öyleydim canım hala ilk gün çekilen fotoğraflara bakasım gelmiyor 2 3 çocuklu olanlara bakıp nasıl mutlu olabiliyorlar diye düşünüyordum :) şimdi biraz daha iyiyim sende zamanla toparlanacaksin bu birazda bizim hassasiyetimizden oluyor

nst de sancı falan çıkıyor mu
en fazla 35 çıktı sancım. Bebek de gerçi nstye girince hareket bile etmiyor :) adam da haklı hiç doğum belirtisi yok. 12 saat kesintisiz uyuyorum mesela, iştahım da yok. ara ara kasılmalar oluyor ama günde 3-4 defa arada da saatler var. Yani doğumum hiç yakın görünmüyor ama 41. hafta da olsa beklicem bir sıkıntı olmazsa. çok özeniyorum normal doğum yapanları okudukça.ablam sezeryan oldu 1 sene oldu hala ağrıları oluyor

ımmm sancıda yok. sancıların artınca çatı yapacak demekki ona göre de karar verir.. birşey olmaz kalsın içerde gelince daha zor oluyor göründüğü kadarıyla

tota00 canım tebrk ederim allah analı babalı büyütsnnn spinal nası geçti ağrın oldu mu yapılrken

Amin canım sağol:) yok ya, hiç ağrı hissetmedim ben valla, normal kan alırken ne oluyorsa o.

@mavi_lina tota00 @boncugumct kizlar gozunuz aydin Allahim anali babaali buyutmeyi nasip etsin darisi biz belleyenlerin basina

Amiin canım, inşaallah sizlerin de hayırlı haberlerini alıcaz:)

tota00 gözün aydın canm Allah analı babalı büyütsün inşallah
@yumiti sende canini sikma Allahn izniyle hic birsey cikmayacak dualarm sznle

Sağol canım, Amin cümlemizin inşaallah:)

Alah bagislasin canim :)

Amin canım cümlemizin. Senin de hayırlı olsun, Rabbim analı babalı büyütsün inşaallah:)

Bu arada kızlar, ultrasona göre de 300 gr düşük çıktık. Geçen bir arkadaş soruyordu sapma oluyor mu diye, baya oldu bizde:)) oğlumu küçümenim diye seviyordum, ciddiye almış baya küçümen oldu:))

doğurmayanlar olarak kaçç kişi kaldık acaba :)
Doğurmayanların listesine beni de yazın kızlar. Bebeğim Doğum kanalına inmedi ve doktorum normal Doğum konusunda inanılmaz ısrarcı. 30 Mart'a kadar yolu var diyor bana Her gün yürüyüş yapıyorum, normal temizliğimi ve yemeğimi de yapıyorum ama bana mısın demiyor. Haftaya hurma yemeye başlayacağım bakalım. Bir de böyle içimde daha mutluyum sanki, doğurasım gelmiyor, Bebek de keyfini sürüyor galiba..Bir de burç takıntım var, Koç burcu olmasını istiyorum. Bilinçaltımda 21 Martı seçtim Doğum tarihi olarak, bakalım ne olacak merakla bekliyorum.

içerisi rahat galiba gelmeyecek bizimkiler yazı bekliyorlar

hangi ay doğumlu büyük oğlum mayis 2014 doğumlu bizimde 3 ay olacak biraz ip üzerinde gibiyim tedirginim sorun cikarir
Diye
Bizim 30 Ocak 2014 doğumlu çokta zor bi yaş oda bebek daha valla gözünün içine bakıyor kıskanmadan anlatsın diye ama her an kıskanıyorum bide benimle oynamayı çok sever ben gündüzleri hep ona ayırırım gece yaparım yemeğimi temizliğimi buradan ilgiden sonra gene aynı tempoyu bekliyorum doğal olarak

Benim ilk oğlum tüp bebek 4. Denemede oldu çok uğraştım onun için galiba extra hassasım... buda hiç uğraşmadan çıktı geldi korunmanın 8 yıl olmamış şimdimi olcak diye ilginç ki oldu çok şükür onuda tattım inşallah çok zarar görmeden atlatiriz

Kızlar yarın bebeğimi ultrasona sokcaklar bizim ilk gün pipide sarı bi akıntı farkettim tahlil yaptılar Dr farklı bi mikrop çıktı dedi 3 gün antibiyotik iğne vurulduk yarında böbrek ultrason ve sondalı çiş tahlili olcak benim kaşıntıdan dolayı erken alındı ya oğlum hatırlarsanız sanırım birazda o mikrobun etkisi dedi iyiki farketmissin dedi o ilk akıntıya görmeden silsen 1 haftaya yoğun bakıma alırdık dedi ve iyi bi zamanda alınmış dedi sizde biraz aydınlık biyerde alın bezleri önemli olabiliyor inşallah antibiyotikler ise yaratmıştır dualarınızı bekliyorum kızlar

Kizlarr bir avazda doğurdum ben :))
Toprak Ata'm 14.45 te dogdu. Hic dogum yapmamis gibiyim. Kesi yapilmadi. 2 dikisim var o da oglum yirtti onun dikisi o kadar. Pozitif dogum hikayem var. Musait zamanda paylasacagim. Opuyoruz hepinizi :))
Maşallah canım sanada bebeğinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…