2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
10 Mart saat 20:22 de propess fitil yardımı ile kızım Zeynep 'i normal doğumla kucağıma aldım. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizleri de sağ salim kavuştursun inşallah.
Ohh maşallah canm sende kavustun minigne gözün aydın

Kızlar doğum yaptım meleğim yanımda çok şükür herşey yolunda daha sütüm tam gelmedi ben ayağa kalktım rabbim herkese tez zamanda bu duyguyu nasip etsin kelimelerle anlatamam
Canm Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın

Bu saat oldu 1 saat uykuylayim kızlar oğlumun çok gazı var ya kendini öyle bi sıkıyor ki kıpkırmızı oluyor omzuma alıp sırtını ovuyorum bacakalrini karnina aittir çektir yapıyorum biraz rahatliyor ama tam olarak değil bana bi akil onu öyle görmeye dayâmiyorum

10 Mart saat 20:22 de propess fitil yardımı ile kızım Zeynep 'i normal doğumla kucağıma aldım. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizleri de sağ salim kavuştursun inşallah.
Canım tebrk ederülm allah analı babalı büyütsünnn adaş olmuşuz adıyla yaşasın inşallah

soffty cnm tebrk ederm allah analı babalı büyütsün seni merak ettim nası geçti diye bende memnun musn herşeyden

BuDoğum yapan herkesi tebrik ediyorum,Allah bu saatten sonra da yardımcıları olsun ve musmutlu buyusunler inşallah.Bizimki bu saatte sütünü içti rahatlar inşallah belime doğru yer açmaya çalışıyor,oğlum sığmıyorsan aşağıdan cikiver diyorum ama hiç söz dinlemiyor + sancısız bi gece daha

Benm kızımda sütünü içti uyumayı beklio :)))

Dogumdan sonra bebegi kilo kaybi yasayan var mi aranizda kizlar
Biz 280 gr kaybettik hem sariliktan hem odemden dogdugu kilonun yuzde 10 nuba kdar normalmis canim

Gozun aydin canim sağlıkla buyut kuzunu..
Kızlar doğum yaptım meleğim yanımda çok şükür herşey yolunda daha sütüm tam gelmedi ben ayağa kalktım rabbim herkese tez zamanda bu duyguyu nasip etsin kelimelerle anlatamam
Gercekten tarifsiz duygu gozun aydin canim

Ooo sen yine iki kere çıkıp dolaşmasın ne güzel :)) ben napim hiç çıkmadım hastane harici benim.ki uyumuyor .s enfazla 1 saat 2 saat gece uyuyor benim de aklım kalır heralde rahat gezemezdim

benim göbek hiç yukarıya çıkmadı ki her gören 2 aydır göbeğin inmiş diyip duruyo ama nr gelen var ne giden p.tesi kontrolden sonra belki yollarım :)))

İyi ki fark etmişsin inşAllah bi sıkıntı olmaz hemencecik geçer gider geçmiş olsun
maşAllah gözün aydın analı babalı büyüsün

gözün aydın cnm analı babalı büyüsün prensesin :)

Ooo sen yine iki kere çıkıp dolaşmasın ne güzel :)) ben napim hiç çıkmadım hastane harici benim.ki uyumuyor .s enfazla 1 saat 2 saat gece uyuyor benim de aklım kalır heralde rahat gezemezdim
Ya bende bunu dusunuyorum bende evdeyım hep valla bunalıma gırdım anneme bıraksamda dedıgın gıbı bı saat sonra uyanıyo nasıl olcak napcaz bılmıyorum evde cok bunaldım

Ya bende bunu dusunuyorum bende evdeyım hep valla bunalıma gırdım anneme bıraksamda dedıgın gıbı bı saat sonra uyanıyo nasıl olcak napcaz bılmıyorum evde cok bunaldım
İki saatte bir emzirmeye alıştır. Annene bırak kocanla kol kola gez dolaş gez fazla oyalamadan. Bende patladm bi andaa. Aklım bebiste kalıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…