2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
@orkidekaramel o aciyi oyle iyi bilirim ki yerleri tekmelerdim kizimda aman allahim o neydi oyle ama geciyor. Bu emmiyor ya bi yandan da o acilqri yasamiyorum diye icten ice rahatlatiyorum kendimi. Ustumu basimk parcalardm ya ben.
Emmek yinede güzel keşke o acı hiç olmazsa bari seve seve emziriyom acı yuzunden kızım kaçacak emmekten diye korkuyom ustumdekini tutup isiririyom çok kotu oluyom nabim yinede emziriyom emsin de büyüsün bebisler annelik herşeyi çekiyor

Ben kuruttum o şeyi ama emzikce ve yine gidiyor açıkta da bıraktım bi gün soğanı denemisim ikiye boldum iki gogsumede koydum çok fena yaksada rahatlatmıştı beni ya bide gece tuttum o gün sarılık geçirdi mama verdim iyileştirdi tam . emmeyi bi gün ara verdik yanlış yapıyorsun dediler emzirmeyi ayırmayın dediler bebek yine aldi emdi yinede biberona alıştırmadim hiç vermedim kaşıkla verdik mamayla. Şimdi vermiyom mamayı

Kızlar bir sorum olacak.. sonda takılırken can açıyor mu? Epidural yaptıranlar sonda yi uyusturduktan sonra takıyorlar? Lütfen cevap verin.

Kızlar bir sorum olacak.. sonda takılırken can açıyor mu? Epidural yaptıranlar sonda yi uyusturduktan sonra takıyorlar? Lütfen cevap verin.
Sonda takılırkn acımıyo ama rahatsızlık hıssı oluyo zaten cok kısasuruyo takılması ama sonda cıktıktan sonra idrar yaparken cok yanma oluyo bi gun boyunca yanmıstı aglamıstım yaparken sonra o da gecti

Kızlar kızımı doğurdum ben sali günü meme ucum acıyo kizim emerken uyuayakaliyo memem taş gibi.cozumu varmı

Gözün aydın canım 2 -3 gün benim de öyleydi, hemşireler dr lar dayan deyip durdu, şimdi tam bi hafta oldu sol göğsüm alıştı, sağ hala biraz acıyor. Sanırım acımayanı yok ve herkes mecburen dayanacaksın diyor. Çözüm olarak sürekli lansinoh lanolin sürdüm Dr da onu söylemişti, hala sürüyorum

Ya bende bunu dusunuyorum bende evdeyım hep valla bunalıma gırdım anneme bıraksamda dedıgın gıbı bı saat sonra uyanıyo nasıl olcak napcaz bılmıyorum evde cok bunaldım
Bnde öyle markete bile çıkmadım 40i çıksın havalar da iyice açılmış oluyor evde durmicam :))

Kizlarr bir avazda doğurdum ben :))
Toprak Ata'm 14.45 te dogdu. Hic dogum yapmamis gibiyim. Kesi yapilmadi. 2 dikisim var o da oglum yirtti onun dikisi o kadar. Pozitif dogum hikayem var. Musait zamanda paylasacagim. Opuyoruz hepinizi :))
Canım çok sevindim maşallah size ya ne guzel bi avazda aldın fenerli toprağı kucağına allah uzun ömürler versin :))

Günaydın kızlar dünden veri adet olacak gbi kasıl ve bel ağrısı yaşıyorum.gece karnım ağrıdı.şimdide hem bel hem karın ağrım var.bunlar sancı mı oluyo ya da nası anlıcam dopum belirtisi olduğunı.cahillik işte bilemiom

Kizlar gece oglusum feci gaz sancisi cekti.. neler yaptik ama kiyamam ugrasio cikartmak icin cikartamio,. Nurse harvey's kullanan varmi icinizde? Kac damla kullaniliyor?
Gece gunduz kavrami tamamen degisti bizde.. gece full uyanigiz..
gaz sancisi icin ne onerebilirsiniz

Hadi inşallah doğum belirtisidir de alırsın bebeğini kollarina

Kizlarr bir avazda doğurdum ben :))
Toprak Ata'm 14.45 te dogdu. Hic dogum yapmamis gibiyim. Kesi yapilmadi. 2 dikisim var o da oglum yirtti onun dikisi o kadar. Pozitif dogum hikayem var. Musait zamanda paylasacagim. Opuyoruz hepinizi :))
Allah analı babalı büyütsün canım. Bizede bir avazda doğurmak nasip etsin rabbim. Hayırlı olsun bebişin

Ben oğluşum kendi gelsin diye beklersem ancak nisan annesi olurum,o topuk parmak hareketini yaptım oooo rahatça değdi daha oglusumun aşağıya inmeye hiç niyeti yok
Sanırım ben de Nisan annesi olucam bu gidişle sancı da yok ilk oğlum da beklenen doğum tarihinden bikaç gün geç gelmişti

Bnde öyle markete bile çıkmadım 40i çıksın havalar da iyice açılmış oluyor evde durmicam :))
Bende valla emzirme önlüğü aldım dısarda sorun olmasın diye :) yabıde sey sorcam canımbızım bebekler aynı gunya kontrole nezaman goturcez acaba ben sormadım bi aylıkken saglık ocagında aşısı var

Anlattığın doğum sancısı na benziyor canım doktor yolu gözüktü sana hadi bi avazda inşallah

10 Mart saat 20:22 de propess fitil yardımı ile kızım Zeynep 'i normal doğumla kucağıma aldım. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizleri de sağ salim kavuştursun inşallah.
Cnm hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

Kızlar doğum yaptım meleğim yanımda çok şükür herşey yolunda daha sütüm tam gelmedi ben ayağa kalktım rabbim herkese tez zamanda bu duyguyu nasip etsin kelimelerle anlatamam
Maşallah size allah analı babalı büyütsün cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…