2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Hanimlar ben yeni katildim araniza henuz yeni bir gebeligim var dun doktor keseyi gordu ama kese rahim agzina yakin dusuk riski var dedi böyle olan varmiydi aranızda tecrubelerinize guveniyorum lutfen yardim edinnnn

Canım benim 1 aylıkken gel dedi kendi doktoru . ve sağlık ocağında da aşı var . kalça ve göz muanesi varmış bende onu bilmiyorum nerde nezaman yapılıyor

10 Mart saat 20:22 de propess fitil yardımı ile kızım Zeynep 'i normal doğumla kucağıma aldım. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizleri de sağ salim kavuştursun inşallah.

Allah bağışlasın canım :)

Canım benim öyle başladı. Aralıklarını takip ettim ve dogurdum simdi eve gidiyoruz :)))

10 Mart saat 20:22 de propess fitil yardımı ile kızım Zeynep 'i normal doğumla kucağıma aldım. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizleri de sağ salim kavuştursun inşallah.
Ayy gözün aydıın :)) sen de doğurdun nasıl geçti iyi misin?
Kızlar doğum yaptım meleğim yanımda çok şükür herşey yolunda daha sütüm tam gelmedi ben ayağa kalktım rabbim herkese tez zamanda bu duyguyu nasip etsin kelimelerle anlatamam
Gözün aydııın :) doya doya kokla güzel bebeğini. Sütünü bebeğin içemezse elle sağıp kaşıkla ver diyorlar. Boşalta boşalta çoğalıyor süt, ben bilemedim başta emsin diye uğraştım hep boşa aç kaldı çocuk.

Kızlar kızımı doğurdum ben sali günü meme ucum acıyo kizim emerken uyuayakaliyo memem taş gibi.cozumu varmı
İlk günler uyuyorlar ama ne yap et uyandır besle sarılık olmasın. Ayaklarını sık diyorlardı benimki ona da uyanmıyordu. En kötü bezini aç, boynuna biraz ıslak mendil sür. Bir de tamamını emmezse pompayla mutlaka boşalt süt kalmasın göğsünde, mastit olabilirsin öyle. Her emzirmeden sonra sağ, bir de sıcak suya tut masajla sütü çıkar.
Aaa erkenci bir bücür daha yazdın mı doktora durum ne şu an?
Canım benim öyle başladı. Aralıklarını takip ettim ve dogurdum simdi eve gidiyoruz :)))
Ya çok merak ettim doğumunu. Dün çok kolaydı yazmışsın etkisinde kaldım rüyaöda o şekilde doğum yapıyordum

Merhaba arkadaşlar.normalde nisan annesi olacktim ama benim oğlan aceleci çıktı 9 martta normal doğumla kucagima aldım. Su an kuvozde bir hafta kalackmis. Her gün yanina gidip gelecm ama sütum gelmedi hala. Ne zman gelir çok meral ediyorum .kendimi eksik hissediyorum çünkü .her arayan soruyor

Hayırlı olsun inşallah bir an önce evinşze çıkarsınız :) bol bol sağ sütünü ve moralini yüksek tut. Stres yüzünden çok kolay gidiveriyor süt çünkü. Az da olsa memryi boşaltman gerek ki sürekli yenisi gelsin, öyle öyle artıyor. Ama zaten ilk bir kaç gğn gelen süt öyle çok fazla olmaz, daha yoğun kıvamlı ve az miktarda oluyor, daha konsantreymiş ve çok çok faydalı özellikle erken doğanlara çok faydası varmış. Damla damla çıkardı ilk günler onu kaşıkla verirdim ememiyordu çünkü kızım.

Göğüs için dopum öncesi şuan lansinoh kullanıyorum.bir arkadaşım ayva çekirdeği tarifi verdi.yarım çay bardağı suda çekirdekleri bekletiosun.jel kıvamına geliyormuş.arkadaşım bunu kullanıyor.bozuldukça tekrar yapıyor.ben de buzluğa saklıyorum çekşrdekleri daha yapmadım.
Burda duyduğum tahin yağını da sakladım minik kavonoza.
İnşallah sorun yaşamam.büyük sıkıntı

Süpersin yaaa.takdir ediyorum seni hemencik de eve gidiosunu :) ben de saate nakıyorum ama öncü sarsıntılar herhalde :) belli olmaz 20 marta kadar durucak mı bakalım

Kızlar ben de hamileyken son 2 ay göğüs uçlarına evicap e vitamini sürmüştüm. Doğumdan sonra da sürekli lansinoh
Hangisi işe yaradı bilmiyorum ama yara olmadan ağrı acı oldu, 1 haftada da baya azaldı. Buraya yazmıştım o Zaman da yine yazayım işe yarar belki

Sagol canim. Bugün hastanede şırınga ile çektik çıktı biraz verdim bende. İnşallah bu aksma yada yarına gelir canım. Bol bol süt icmem lazimmis. Komposto falan da içmeye basladim

Tabiki canim gececek sonucta sen icini ferah tut

Bozacımmm cok sevindim, inan ki kaç gündür aklım sendeydi :)
Saglıkla gelmis Zeynep bebis, insallah saglıklı huzurlu mutlu bir ömrü olur kuzunun Öpüyorum ikinizi de

Kızlar kızımı doğurdum ben sali günü meme ucum acıyo kizim emerken uyuayakaliyo memem taş gibi.cozumu varmı
Tas gibiyse sagacaksin cnm. Ilk 10 gun bebek memeyi bosaltamaz. Mastit olmadan sik sik sagman gerek. Sagdigini da buzluga at. Ama tVsiyem emmenin ustune cay kasigiyla biraz vet ki doyduguna emin ol ve sarilik olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…