2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Göğüs ucu yarası çok çektim kizimda surmedigim krem kalmadı kanlar içinde emziryordum kaç defa mastis oldum bağıra bağıra emziriyordum ama benim şöyle iyileşti awentin göğüs kalkanlarını aldım kızımı doyurup uyutuyrdum snra garmastan krem sürüp kalkanları takip öyle dolaşıyordum her emzirmeden sonra günde 3 defa krem sürüyordum kalkanlar sayesinde 3 günde iyileşti isterseniz deneyin @orkidekaramel

Sagol canm cok heyecanli artik son 2 gun

Aynen neyse tek degilmisim cok sevindim :))
Dun gece bile heyecandan dogru durust uyuyamadim
Kolay bir doğum olsun inşallah ikimiz için de canım bende yazamıyorum pek ama takipteyim sürekli pazartesi senin de doğum yapacak olmana çok sevinmiştim görünce:))

Kızlar çok şükür bende bebeğime kavuştum şuan başım çok kalabalık müsait olduğunda size yazacam rabbim hepimizin bebeklerini bagislasin
Maşallah hayırlı olsun bebişin Rabbim analı babalı büyütsün . Ard arda doğum haberleri geldikçe daha çok heyecanlanıyorum. Darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallah

oğlum da çok asabi bu aralar donem geçiriyor diye düşünüyorum hic oyun oynamaz çok geriyor beni mideme agrilar giriyor inş daha fazla zorlamaz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…