2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Soğan surmusum bi gece bekletmisim gercekten çok çok iyi gelmişti kurumaya başlarken gene emzirmeye başladım tam geçmedi yani. Hala acı kivrakla emziriyom sora geçiyor ilk girişte çok kotu oluyorumm

Ben de su vermiyorum süt ihtiyaca gore suyu da sağlıyormus.Benim kizim cok hickiriyor bu durumda direk emzirmeye calisiyorum.gecsin diye bazen gunde 3 kez.falan baya uzun suren hickirik nobeti oluyor korkuyorum

Kizlar gaz sancisi icin nurse harveys kullanan var mi?
Canım ben büyük kızımda kullanmıştım biraz iyi gelmişti sen de araştırmışsındır zaten bitkisel bir şurup kullanıp memnun olan baya kişi var inşallah sizede iyi gelir

Ben de su vermiyorum süt ihtiyaca gore suyu da sağlıyormus.Benim kizim cok hickiriyor bu durumda direk emzirmeye calisiyorum.gecsin diye bazen gunde 3 kez.falan baya uzun suren hickirik nobeti oluyor korkuyorum
Canım benımkide cok hıckırıyo ve ac olsada meme vermıyorumki genzıne kacar dıye bence verme o an ve korkmada midesi gelısıyo bız gulerek izliyoruz cok normal gece tutsada 20 dk suruyo beklıyorum bıtınce oyle uyutuyorum kızımı

Canım ne güzel yazmışsın inşallah başedebilirim yarın annemle son günümüz :) aynen ben de gaz ve ağlama olaylarında veriyodum :)) bakalım nasıl geçecek günlerimiz hem merak hem korku var ama dediğin gibi düşününce başbaşa kalmak da çok güzel olacak :)

Canım hayırlısıyla kavuştum bebişe
Doğum hikayem çok güzel değil ama sonucu çok güzel allah herkese kucağına almayı nasip etsin. İnanılmız bir aşk benim pamuktan kızım sen nasılsın? Okuyamadım sayfaları.

Kızlar bende ünlü :) hacışerif çikolatalarından sipariş verdim. Çok hızlılar siparişten 10 dk sonra kargoya verildi mesajı geldi:) sipariş edenlerin hepsi memnun kaldılar. İnşallah bizde memnun kalıcaz

Kizlar bebeklerde hıçkırık tutmasi gazinin iyi cikarilmamasindan oluyormuş bi cocuk doktoru var onu dinledm de yenidoganda hickirigi o sekilde acikladi

Gözün aydın ben beklemedeyim..yarın başka bi doktora gideceğim. İnşallah güzel bişeyler söyler. Çok sevindim yavruna kavuşmana. Bol sütlü,gazsız günler gelsin devamında inşallah

Ben cok memnun kaldm umarim sizde begenirsiniz

Ben de lokum ve şeker sipariş vermiştim. Gerçekten çok güzel tadı. Afiyet bak şeker olsun şimdiden herkese

10 Mart saat 20:22 de propess fitil yardımı ile kızım Zeynep 'i normal doğumla kucağıma aldım. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sizleri de sağ salim kavuştursun inşallah.
Canim cok sevindim,tebrik ediyor ve ikinizi de opuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…