2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kesinlikle kalkan cok iyi geldi kan geliyordu benim de. 3 gune kalkani da cikardim zaten. Sut gelmeye baslayinca ne kalkan ne lansinoha gerek kalmiyor zaten. O zaman da en cok giden sey gogus pedi oluyor camasiriniz islanmasin diye

Biz de sabah laba gittik ogleden sonra da doktora. Cok sukur sariligimiz 13.7 olmus Onun disinda yeni dogan tarama testleri yapildi bazi kan testleri Amerikaya gidecekmis. Onlar da temiz cikacak Allahin izniyle. Biz bugun bir aylik olduk Gelisimi de gayet iyiymis. Sukurler olsun,Allah tum yavrularimiza sifalar versin.
Bir de 10 gun icerisinde bize gulmeye baslayacakmis, cok heyecanli

Kızlar,
Normal doğumu bekliyordum ama şimdi annemle ablamla konuşurken normal doğum yapanların idrarlarını tutamadıklarını ve vajinalarının genişlediğini konuşuyorlardı. Annem üçümüzü de normal doğurmuş ve gerçekten de idrarını tutamıyor. o bölgesinin de genişlediğini söylüyor tabi onun umrunda değil bu durum. Ama benim için önemli. Var mı böylr birşey gerçekten? Eğer öyleyse ömür boyu çilesini çekeceğim birşeyi istemem

Evet canım olabiliyormuş. Normal ve sezeryandan konuşurken avantaj dezavantajları bahsederken dedi. kendiliğinden toparlamıyormuş. İdrar kesesinde sarkma anca ameliyatla düzelme olabiliyomuş tabi herkeste illa böyle bi durum olcak diye bişi yok. Ama çözümsüz değil ameliyatla düzeliyormuş. Normal doğum tabiki en sağlıklısı ama bunları da anlatınca ztn ben istemiyordum tamamen vazgeçtim.

esmerm91 canm bu gaz işi çok sıkıntı ya zaten iki saat uğraşıyoruz anca çıkıyor:/ hıçkırık benimkini çok tutuyor ya ondan mı acaba annem genişliyor diyor ama bilemedim şimdi

Kızlar bugün kontrolüm vardı doktor normal doğumu kaldırmaz bebek küçük dedi p.tesi başka doktora daha gidicem çok moralim bozuk acaba

Ay sagol canim ya icimi rahatlattin bende bekleyim o halde

Ablamda da var canim 2 dogumdan sonra oyle oldu ama herkeste o sekilde olur mu bilemedim.hatta dr ameliyat demis idrar torbasindan

Kızlar bugün kontrolüm vardı doktor normal doğumu kaldırmaz bebek küçük dedi p.tesi başka doktora daha gidicem çok moralim bozuk acaba
Bebegin kucuk olmasi niye sorunmus ilk kez duyuyorum baska bir doktorada sor istersen ama risk varsa bnce sezeryan ol yine sen bilirsin tabi
Sende bugune kadar hep normal dogum istiyodun Allahim gonlune gore versin insallah

Bebegin kucuk olmasi niye sorunmus ilk kez duyuyorum baska bir doktorada sor istersen ama risk varsa bnce sezeryan ol yine sen bilirsin tabi
Sende bugune kadar hep normal dogum istiyodun Allahim gonlune gore versin insallah
Can'ım benim doktorda Bebek kilolu olmadığı için böyle giderse seni sezeryan olucaksın demişti bebeğin gelişimi yavaşlamıştı direnç fazlalığından dolayı şimdi 2750 oldu. Bebek güçsüz olduğu için normal doğum olamicağını söylemişti. Bir haftaya kadar 250 gr alsa yine şükür edicem. Yine Hakkı'nda hayırlısı olsun.

Canım senin doktorun normal konusunda ne diyor bebeğin zayıflığı engelmi
Benim bebeğim 36. Haftada 2 kilo 70 gramdı. Hiç kilo almamış böyle giderse seni sezaryene yönlendiricem demişti. İzmir'de ki doktorum. Sonra ben ailemin yanına geldim mersine şimdi burdaki doktor öyle bir şey söylemedi 3 kilo olsa yeter dedi bu hafta biraz zorluyorum kilo alsın diye 250 gram alsa 3 kilo olacak sezeryen demedi. Sadece Bebek makat gelişli dedi şu an kafası yukarıda ayakları aşağı da dedi. Doğum kanalına girmezse haftaya pazts gel sezeryen tarihi vericem dedi. Ben çarşamba ya da perşembe günü gitmeyi düşünüyorum belki o zamana kadar döner diye umut ediyorum. Yine de dönmezse mecbur sezeryen olucam hayırlısı olsun artık. Senin

Haa bu arada benim arkadaşım yeni doğum yaptı 2. 400 gram normal doğum. Ona Bebek zayıf normal doğum yapamazsın diye herhangi bişey söylememişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…