2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bebegin kucuk olmasi niye sorunmus ilk kez duyuyorum baska bir doktorada sor istersen ama risk varsa bnce sezeryan ol yine sen bilirsin tabi
Sende bugune kadar hep normal dogum istiyodun Allahim gonlune gore versin insallah
gelişim geriliği var canım ondan dolayı oksijensiz kalmasından korkuyorlar doğum esnasında çentik var benim damarların birinde

benim bebek 2 buçuk kilo 3 ü tamamlanmaz cnm

Haa bu arada benim arkadaşım yeni doğum yaptı 2. 400 gram normal doğum. Ona Bebek zayıf normal doğum yapamazsın diye herhangi bişey söylememişler.
bende çentik var ya cnm ondan söylüyor herhalde o yüzden bende başka doktora gidicem belki normal olabilir der

hadi yaaa hayırlısı olsun life, önemli olan ikinizin sağlığı
tabiki canım ama doktorun çok pimpirik hastaneye gittikmi mesaisi bitsede ne kendi gidiyor ne bizi salıyo herşeye bakıyo işte o yüzden p.tesi başka doktora daha gidicem omu evham yapıyı yoksa gerçekten risk mi var diye

soffty cnm tebrk ederm allah analı babalı büyütsün seni merak ettim nası geçti diye bende memnun musn herşeyden
Canım cok tesekkur ederim hastaneden hemşirelerinden çok memnunum pişman olmadım ameliyatım güzel geçti tabi ilk gece biraz zor oldu dikişler filan ama şimdi çok iyim sütüm gelmeye basladı bebeğimde emiyor çok şükür

soffty canım hastaneden dr dan memnun kaldın mı biraz fikir wersene :))
Muhabbet hanım beni ameliyathane de karşıladı doğumdan sonra pek görüşemedik ama bugün iki kere geldi güler yüzü ve sevecenliği yetiyor ilgiliydi bayaği

Doğumdan bi hafta önce gitiğimde kilosu 3300 dedi ben 3.500 yakın bişey beklerken 3160gr doğdu sağlıklı olsunda önemli değil tabiki ama bi arkadasada 3000kilo dediler bebek 3.500 doğduaynı hastanede

Nerede ki doktor bunu dedi canım
Medicana daki cnm
Doğumdan bi hafta önce gitiğimde kilosu 3300 dedi ben 3.500 yakın bişey beklerken 3160gr doğdu sağlıklı olsunda önemli değil tabiki ama bi arkadasada 3000kilo dediler bebek 3.500 doğduaynı hastanede
hiç tutmuyor ölçümler bide o ihtimalde var belki daha zayıf çıkıcak bebek

Öyle bişey olsa kimse normal doğum yapmazyapmaz canım merak etme bnmde annem 3normal doğum yaptı bende daha önce 1normal doğum yaptım idrarımızı tutabiliyoruz.

Sağol allah razı olsun denizimiz nasıl
Iyi cok sukur canim, sariligimizi gun asiri takiple dusurmeye calisiyoruz. Simdi de gaziyla ugrasiyoruz cok gazli ve kusuklu bir oglan Asıl siz nasılsiniz, emme calismalari nasil gidiyor ? Bebis uyudigunda uyumaya calis sen de arkadasim. Firsat buldukca bizlere de yaz :)

soffty odalar kücük felan diolar gezme şansım olmadı iyi geçmesine cok sewindim canm sağlkla büyüt inşallah kUzunu :)

esmerm91 canm bu gaz işi çok sıkıntı ya zaten iki saat uğraşıyoruz anca çıkıyor:/ hıçkırık benimkini çok tutuyor ya ondan mı acaba annem genişliyor diyor ama bilemedim şimdi
Aynen bizimde canm hatta bazen o kadar ugrasmama rağmen genede cikmiyor tabi oda sonra sıkıntı yapiyor hickirigi bende oyle bilirdim büyüklerimiz hep öyle derdi ama bugün dinledigim çocuk doktoru bebegin gazinin cikmadigi zamanlarda hickirik tuttugunu dile getrdi

Tskler cnm.. o gobusten bir tosun cikti:))) darisi basina cnm
minicik birşey beklenemezdi zaten :)) eminim göbüş kadar tatlıdır :))

Evet inşallah normal bekliyoruz ama hayatımda hiç bukadar strese girdiğimi hatırlamıyorum beklemek çok zor

gelmeleri ayrı stres gelmemeleri apayrı stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…