2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Medicana daki cnm
hiç tutmuyor ölçümler bide o ihtimalde var belki daha zayıf çıkıcak bebek

Teh ya . Hastane son dakika seni çok üzmeye başladı. Başka yerede git bakalım. Valla ben hospital deki doktordan çok memnun kaldım. Cok guzel ilgilendi kadın. Bir bayan doktordan böyle ilgi beklemiyordum :) hacer hanım kadar olmasada bunu da çok sevdım. Ins bunda da doğurucam

Anammm bugunde bitti kaldi son 1 gun
karnimda olmasina o kadar alismistim ki surekli elimle hareketlerini takip ediyordum karnimdaki hareketlerine bu kadar mutlu olurken yanimda olmasi inanilmaz bir mutluluktur heralde saglikli hayirli bir sekilde bebegimizi kucagimizada aliriz insallh

Selamlar kızlar ben de malum 2 çocukla artık çok giremez oldum.Doğuran tüm arkadaşlar allah analı babalı büyütsün bebeklerinizi kalan arkadaşlar da bir avazda doğursun inşallah :)
Kızlar bu mesajlar dikkatimi çekti yazmak istedim.Gaz sancısında gazı çıkarmaktan daha iyi olan bir şey varsa o da hiç oluşmamasını sağlamak.Gazın oluşma nedeni bebeğin hava yutması emzirirken ağzını kocaman açtığı anda memenin kahve kısmını tek seferde tutturmaya çalışın tabiri caizse memeye yapıştırın tutsun :) hava girecek yeri olmuyor ucu emer cokcoklarsa hava yutuyor :) ikincisi memede emerken bazen böyle emmek ister ama zorlanıyor gibi yapar kafasını geri çeker sıkıntısı var gibi olur o an gazı var demektir hemen gaz çıkarma pozisyonuna getirin gazı çıksın öyle devam edin.Biberon kullananlar da biberonun başlık kısmının emdiği yerinde hava olmamasına dikkat edin boş biberonu çekmesin sonundaki kabarcıkları falan.Ben ilk kızımda bunları okumuş uygulamıştım ve gerçekten gaz sorunu yaşamadık bunda da uyguluyorum henüz yok tabi daha 4 günlük belli olmaz ama inşallah da olmaz deneyin derim :)

Kesinlikle kalkan cok iyi geldi kan geliyordu benim de. 3 gune kalkani da cikardim zaten. Sut gelmeye baslayinca ne kalkan ne lansinoha gerek kalmiyor zaten. O zaman da en cok giden sey gogus pedi oluyor camasiriniz islanmasin diye

Evet aldım allaha a şükür beyin mr cikti normal dedi ama bu yinede mikrosefali tanısını tamamen yok etmez dedi yani sevinemedim bile
Yumiti benim aklım sendeydi giremedim mr mı çektirdin takip edemedim çok şükür normal çıkmış umarım sadece kafanın yapısal küçüklüğünden ibarettir canım dua ediyorum sana sağlıkla doğsun inşallah oğlun canım benim

Evet aldım allaha a şükür beyin mr cikti normal dedi ama bu yinede mikrosefali tanısını tamamen yok etmez dedi yani sevinemedim bile
İnşallah sağlıkla doğacak bebeğin senin doğum zamanıyla ilgili bi gelişme yok mu?

Bende karnmda olmasna cok alstm zaman cok hızlı geçiyo allahm sağlkla kucagmza almayı nasip etsn

Çok sevindim senin adına cnm benim medicanadaki doktorum mükemmel kadın mesai saatleri dışında bile ilgileniyo bugün bizat arayıp kontrole çağırdı ilgilendi doğumuna bende girerim dedi yardımcı olucam sana dedi tek dert ettiğim normal şansım varmı yoksa gerçekten ille sezeryan mı olmam gerek. P.tesi belli olucak. Annem çok mutlu sezeryan olmamı istediği için onu öyle mutlu gördükçe daha da bi moralin bozuluyo.

Bende bitmeyen alışweriş nolcak bilmiorm :)) kom dan aldm emzirme sütyenini diğer markalara göre biraz pahalı ama cok begendim tawsiye ederim

Kizlar birsey soracagim sezaryan kesisinin hemen uzerinde tam sezaryan yeri boyunca bir sislik var. sanki kalem sokulmus gibi bir sislik. biraz agrim da var bugun. Tum isleri kendim yapmaktan,hastaneye gidip gelmekten yoruldum biraz. Belim de cok agriyor. Aranizda boyle birsey yasayan var mi? Biraz endiseliyim acikcasi

19 mart tarihini verdi dr bakalim.allahtan birşey çıkmazsa yarın eşimde geliyor bol.bol.dua edin bize
Canım:))) hadi bakalım gözün aydın. Son bulsun inşallah çektiğin sıkıntılar Allah kolaylaştırsın. Sezeryan tarihi mi verdi 19 mart için

Annenin niye bu kadar sezeryan taraftarı olduğunu anlamadım. Bnm annem kesinlikle istemiyor. Bi skkinti olmadikca

Medicana daki cnm
hiç tutmuyor ölçümler bide o ihtimalde var belki daha zayıf çıkıcak bebek
Se
sözde memeyi emiyor ama bezinde çiş emaresi yok şimdi hemşire götürdü kilo kaybı varsa mama verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…