- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.101
Medicana daki cnm
hiç tutmuyor ölçümler bide o ihtimalde var belki daha zayıf çıkıcak bebek
Bu saat oldu 1 saat uykuylayim kızlar oğlumun çok gazı var ya kendini öyle bi sıkıyor ki kıpkırmızı oluyor omzuma alıp sırtını ovuyorum bacakalrini karnina aittir çektir yapıyorum biraz rahatliyor ama tam olarak değil bana bi akil onu öyle görmeye dayâmiyorum
Kizlar gece oglusum feci gaz sancisi cekti.. neler yaptik ama kiyamam ugrasio cikartmak icin cikartamio,. Nurse harvey's kullanan varmi icinizde? Kac damla kullaniliyor?
Gece gunduz kavrami tamamen degisti bizde.. gece full uyanigiz..
gaz sancisi icin ne onerebilirsiniz
Kesinlikle kalkan cok iyi geldi kan geliyordu benim de. 3 gune kalkani da cikardim zaten. Sut gelmeye baslayinca ne kalkan ne lansinoha gerek kalmiyor zaten. O zaman da en cok giden sey gogus pedi oluyor camasiriniz islanmasin diye
Aynen bizimde canm hatta bazen o kadar ugrasmama rağmen genede cikmiyor tabi oda sonra sıkıntı yapiyor hickirigi bende oyle bilirdim büyüklerimiz hep öyle derdi ama bugün dinledigim çocuk doktoru bebegin gazinin cikmadigi zamanlarda hickirik tuttugunu dile getrdi
Yumiti benim aklım sendeydi giremedim mr mı çektirdin takip edemedim çok şükür normal çıkmış umarım sadece kafanın yapısal küçüklüğünden ibarettir canım dua ediyorum sana sağlıkla doğsun inşallah oğlun canım benimEvet aldım allaha a şükür beyin mr cikti normal dedi ama bu yinede mikrosefali tanısını tamamen yok etmez dedi yani sevinemedim bile
İnşallah sağlıkla doğacak bebeğinEvet aldım allaha a şükür beyin mr cikti normal dedi ama bu yinede mikrosefali tanısını tamamen yok etmez dedi yani sevinemedim bile
Bende karnmda olmasna cok alstm zaman cok hızlı geçiyo allahm sağlkla kucagmza almayı nasip etsnAnammm bugunde bitti kaldi son 1 gun
karnimda olmasina o kadar alismistim ki surekli elimle hareketlerini takip ediyordum karnimdaki hareketlerine bu kadar mutlu olurken yanimda olmasi inanilmaz bir mutluluktur heraldesaglikli hayirli bir sekilde bebegimizi kucagimizada aliriz insallh
Çok sevindim senin adına cnm benim medicanadaki doktorum mükemmel kadın mesai saatleri dışında bile ilgileniyo bugün bizat arayıp kontrole çağırdı ilgilendi doğumuna bende girerim dedi yardımcı olucam sana dedi tek dert ettiğim normal şansım varmı yoksa gerçekten ille sezeryan mı olmam gerek. P.tesi belli olucak. Annem çok mutlu sezeryan olmamı istediği için onu öyle mutlu gördükçe daha da bi moralin bozuluyo.Teh ya . Hastane son dakika seni çok üzmeye başladı. Başka yerede git bakalım. Valla ben hospital deki doktordan çok memnun kaldım. Cok guzel ilgilendi kadın. Bir bayan doktordan böyle ilgi beklemiyordum :) hacer hanım kadar olmasada bunu da çok sevdım. Ins bunda da doğurucam
canım sen umutlu ol çok şükür mr da iyi inşAllah hiçbirsıkıntı olmicak. Çok sevindim. Sonucunun ii çıkmasınaEvet aldım allaha a şükür beyin mr cikti normal dedi ama bu yinede mikrosefali tanısını tamamen yok etmez dedi yani sevinemedim bile
Nasıl bişey aldın?Bende bitmeyen alışweriş nolcak bilmiorm :)) kom dan aldm emzirme sütyenini diğer markalara göre biraz pahalı ama cok begendim tawsiye ederim
E bebektekileri felan begenmemiştm kumasınıNasıl bişey aldın?
Ben e bebektekileri de bilmiyorumE bebektekileri felan begenmemiştm kumasını
19 mart tarihini verdi dr bakalim.allahtan birşey çıkmazsa yarın eşimde geliyor bol.bol.dua edin bizeİnşallah sağlıkla doğacak bebeğinsenin doğum zamanıyla ilgili bi gelişme yok mu?
Canım:))) hadi bakalım gözün aydın. Son bulsun inşallah çektiğin sıkıntılar19 mart tarihini verdi dr bakalim.allahtan birşey çıkmazsa yarın eşimde geliyor bol.bol.dua edin bize
Çok sevindim senin adına cnm benim medicanadaki doktorum mükemmel kadın mesai saatleri dışında bile ilgileniyo bugün bizat arayıp kontrole çağırdı ilgilendi doğumuna bende girerim dedi yardımcı olucam sana dedi tek dert ettiğim normal şansım varmı yoksa gerçekten ille sezeryan mı olmam gerek. P.tesi belli olucak. Annem çok mutlu sezeryan olmamı istediği için onu öyle mutlu gördükçe daha da bi moralin bozuluyo.
SeMedicana daki cnm
hiç tutmuyor ölçümler bide o ihtimalde var belki daha zayıf çıkıcak bebek
sözde memeyi emiyor ama bezinde çiş emaresi yok şimdi hemşire götürdü kilo kaybı varsa mama verecekIyi cok sukur canim, sariligimizi gun asiri takiple dusurmeye calisiyoruz. Simdi de gaziyla ugrasiyoruz cok gazli ve kusuklu bir oglanAsıl siz nasılsiniz, emme calismalari nasil gidiyor ? Bebis uyudigunda uyumaya calis sen de arkadasim. Firsat buldukca bizlere de yaz :)
Odaları ufak ama çok gelen gidenin yoksa yeter bencesoffty odalar kücük felan diolar gezme şansım olmadı iyi geçmesine cok sewindim canm sağlkla büyüt inşallah kUzunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?