2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım:))) hadi bakalım gözün aydın. Son bulsun inşallah çektiğin sıkıntılar Allah kolaylaştırsın. Sezeryan tarihi mi verdi 19 mart için
Evet canim inşalalh ama.dr hiç umut vaat edici konuşmuyor mikrosefsli oldugu kesin diyor

yumiti icini ferah tut minik yavrun saglikla gelecek insallah mikrosefali oldugu kesin diye konusuyor da dr mr sonucu normal cikmis. Dua ediyoruz biz sana insallah yanilacak dr :)

Kizlar umarim herkes iyidir. Biz iyiyiz sukur yani kizlar iyi ben iyi miyim onu bile bilemiyorum :) :)
Bazen bos bakislarla bakiyorum etrafima. Hangisini besledik hangisinin alti degisti karisiyor kafalar :)
İsimler bile karisiyor uykusuzluktan :)
Dogum yapan arkadaslarim gule gule buyutun bebelerinizi :)
Doguma girecek olan arkadaslarim Allah bir avazda kurtarsin saglikla kavusun insallah.

Canim ben defter tutuyorum saba da tavslye ederim. Hangi saatte yediler naptilar hepsini yazuyorum. Yoksa hic uyumadigim icib hepsi karisiyor. Bakalim boyle ne kadar devam edecegiz. Ikiz annesi olmak zor ama o guzelliklere sahip olmak hersey in ustesinden getiriyor

Bende vardi sanki ayri bir gobek kati gibi :) odemmis zamanla gecer dedi doktor simdi daha iyi.

bütün gece neredeyse hiç uyumadım. Yarım saatte bir acayip sıkışmış bir şekilde tuvalete gidiyorum daha sifona basmadan yeniden geliyor sıkışmışlık hissi. bugüne kdar hiç böyle olmamıştı mışıl mışıl uyurdum sabaha kadar. Bugün gerçekten çileden çıkarttı beni 2 damla için uyuyamaz oldum

Ayni Ben ya söylemesi ayıp iki kere de valla çamaşırıma kaçırdım ilk defa böyle oldu şimdi de 2 saattir uyuyamıyorum sanki ishal olacakmışım gibi falan sürekli bir sıkışıklık hissi beklenen doğum tarihimiz de aynı bu arada

ben de bu kadar sık tuvalete çıkmama rağmen iç çamaşırımda ıslaklıkla uyanıyorum. Az önce de bağırsaklarım fena bozuldu bir saat çıkamadım. Şimdi uzandım ve alt tarafta bebeğin hareketlerini hissediyorum. Başta adet sancısı gibi sancım vardı ama yavaş yavaş geçiyor. Yine yanlış alarm.Geceler böyle uykusuz geçecekse doğursak bari, senin de kafan rahatlar hem bebeğini görürsen. Ben inanıyorum bebeğinde bir sıkıntı çıkmayacak.

Kizlar gunaydin. 09.03.2017 itibariyle bende ikinci kez anne oldum. 12.12.2014 dogumlu bide oglu vardi simdi iki oglusum oldu cok sukur. Planli sezeryanla mart 21de dogumum olcakti. Fakat oglum erken gelmek istedi. Suyum geldi. Sabah saatlerinde belimden vuran sancilarla kalktim ayaga tuvalete gittim ic camasirim elimde olmadan islanmaya basladi. Sonra emin olmak icin ic camasiri degistirdim fakat yine islandi. Hemen dogum cantamdaki depend kilodumu giydim. Ewt emindim suyum geliordu ara sira sancilarim da vardi. Hemen ailemi aradim esim askeri personel yanimda deil. Annem ve babam geldi. Oglumu erkek kardesime emanet ettim ve dogum cantami kendi cantami alarak hastaneye gittik. Nst ye baglandim kendi ozel doktorum sancimin olmadigini soledi. Alttan muayene etti acilmam yoktu fakat bebegim normal dogum icin israrciydi basi asagiya kadar inmisti. İlk oglum yan durdugu icin sezeryan olmastuk. Doktorum istersem normal dogurcagimi soledi. Fakat ben kendimi riske atmk istemedim sezeryana karar verdik. Yatis islemlerim yapildi. Zatn gecede actim. Heyecandan tansiyonm yukseldi 17yi bulduk. Sonra odamiza gectik sonda fln takildi saat 12.00da oglum dunyaya geldi. Spinal anesteziyle. Anestezi uanimiz ve doktorum diger dogumumdaki doktorumdu. Gayet raht gecti dogumumuz. İkinci sezryan oldgu icin biraz uzun surdu. Ama masallah bunda daha cabuk ayaklandim. Cunki iki sorumlulugm vardi artik. Bi gun yatistan sonra ewimize ciktik cok sukur iyiyiz. Rabbim herkeze saglicakla nasip etsin. Yani sezeryan olsada bebisler gelcegi zamani kendi secio. Cok sukur. Bizden bu kadar☺darisi sizlere insallah

Oglum 3.650gr 51cm boyla dunyaya geldi. İlk oglumu emme refkleksi az oldugu icin emzirememistim 2 ay zorla emdi cogunuda sagiyordum pompayla. Ama bunun masallah istegi ve inadi var. Onun sayesinde sutum gelmeye basladi. Surekli emzrdim ama bol issirgan cayi humana ve 3lt su tuketiorm . Su an sariligimz yok. İns hersey sahlicakla devam eder. Haaa bu arada buraya pek yazamiormdm ama surekli okuordm gelismeleri. Dogum yapacaklara dogumumda hep dua ettim. Hep aklimdaydiniz yani. Sessiz takipci olarak pozitif dogum hikayemi paylasmak istedim. Sezeryan sonrasi bol yuruyus le ins hersey yoluna giriyor. Sakin korkmayin. Agri esiginizi yuksek tutun yeter.☺

Kızlar bsey sorcm adet günüm bir gün gectgnde test yaptrdm kanda hamilelik cikmadi bir hafta oluyor adet olamadm hamile olablr mym szce erken mi test yaptrdim

Se

sözde memeyi emiyor ama bezinde çiş emaresi yok şimdi hemşire götürdü kilo kaybı varsa mama verecek
Gelir canim, 2 3 gun cok az geliyor zaten. Doktorum 72 saate kadar onlarin vucudu hamilelikte depoladigindan kullanabiliyor dedi. Insallah bir haftaya siz de normal rutine doneceksiniz.

Gözünüz aydın.günlerimiz aynı ve sezeryan günümüz de aynı sayılır benm de 20 si.ne güzel kendi başlatmış doğumu.Allah analı babalı büyütsün canım

Kızlar bsey sorcm adet günüm bir gün gectgnde test yaptrdm kanda hamilelik cikmadi bir hafta oluyor adet olamadm hamile olablr mym szce erken mi test yaptrdim
Olsa çıkardı idrar testinde bile çıkıyor çopu kişide sen kan yaptırdın sanırım.mevsimsel bi gecikme olabilir.

Canm hafif kızarıklık var bende de birde o kesinin hemen üstü uyuşuk resmen halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…