2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlarr sütyen demişsiniz ya bende 1 tane penye var o da çok komik bişe zaten sizinkiler nasıl bi resğm atın da alayım.internetten alırım artık. Bir de bedeninizi nasıl seçtiniz

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Dedigim surubu sabah aksam verdik dun gece rahat etti cok sukur..
Ya benimde takip ettiğim bir doktor var kesinlikle vermeyin o tarz seyler bebegin bagirsak sistemini bozuyor diyor yoksa bizim de cok gaz sıkıntımız var vermek benimde aklmdan geçti ama doktorun dediğide aklmi kurcaladı

Günaydın arkadaşlar. Ben perşembe günü 36 haftalık doğum yaptım. Bebeğim kuvozde. Goguslerim taş gibi sagma makinem var satıyorum ama çok az çıkıyo .bi ciksa süt çok rahat edecem ama çok agriyolar . Bu durumda olan var mı napmam lazım .bi yardım lütfen

Sıcak duş al sıcak havlu koy göğsüne rahatlarsin canm.bu arada gecmis olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün yavrunu

Sezeryan olan arkadaslar göbekleriniz ne durumda ? Birde dogum sonrasi ne kadar zamanda ne kadar kilo kaybi yasadiniz ?

gelsene canım ben sütyeni, hamilelikten önce 70B kullanıyordum 85C-85D aldırdım..85C olan şimdi tam oluyor 17 kilo farkla:) kumaşı da likralı bişey, eşim almıştı ben incelemedim, üst kısmı açılabilen bir model..triumph markası..çok memnunum ben

Günaydın yağmurlu ve uykusuz bir sabahtan Gece şaka gibiydi Ömer hiç uyutmadı sarılık için saat başı emme yapmak zorundayız ...

Hayırlı olsun tebrikler
Sezeryan olan arkadaslar göbekleriniz ne durumda ? Birde dogum sonrasi ne kadar zamanda ne kadar kilo kaybi yasadiniz ?
göbekler hala duruyor tabi benim 8 kilo gitti şimdilik bol bol kayısı hoşafı içtim wc ye çıktım karnım yavaş yavaş iniyor gibi

Benim de bir haftada 7 kilo gitmiş.. 5 kilom kaldı ama göbek var tabi kalça ve basen de biraz löp duruyor. Dr um sezeryan göbeği diye bişey yok her iki doğumda da eski haline dönmek anneye bağlı dedi protein ağırlıklı beslen dedi. Gerçi Can'ım da karbonhidrat istiyor :)

Hastane tipi pompayla sağmaya çalış canım hastanenizde vardır muhtemelen bi de öncesinde sıcak duş al göğüslerine masaj yap duşta da yumuşatır biraz

Kızlar hastaneden 230gr vermiş bi şekilde çıkıyoz hadi hayırlısı dua edinde sütüm bollaşşın bebişim emsin

Bizim de öyleydi canım 5 gün sonra kontrole gittik biraz almıştı. Süt de yoktu pek ama emzirmeye devam. Ne alıyorsa yarıyor.

Ya benimde takip ettiğim bir doktor var kesinlikle vermeyin o tarz seyler bebegin bagirsak sistemini bozuyor diyor yoksa bizim de cok gaz sıkıntımız var vermek benimde aklmdan geçti ama doktorun dediğide aklmi kurcaladı
Canım gazı bebek emer emmez çıkarmaya çalışın derim zaman geçerse aşağıya iniyor uğraşmak çıkarmak daha zor oluyor sırtıne biraz sertçe pıt pıt vurun aşağıdan yukarıya sıvazlayın genelde rahatlıkla çıkarıyolar bebeği omzunuza aldığınızda ayaklarını karnına çekiyorsa gazı var demektir ayakları uzatıyorsa rahat demektir ona göre ayaklar uzatılana kadar çıkarmaya çalışın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…