2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Gunaydın kızlar bısey sorcam lohusayken sac boyanırmı? Bide kuafore gıtmek istıyorum hem boya hemde kesım için kendımı bıraz mutlu hıssedeyım diyede bebegım aglarsa kafadan en az ıkı saat tutacak onu kuafore getıremem koku olur nasıl olcak bılmıyorum 9 ay boyamadım cok bunaldım boyatmak istıyorumda nasıl yapsam

Düşük doğum ağırlıklı bebeği olan var mıydı aramızda? Önerilerine ihtiyacım var da:)

Kızlar gaz mevzusu konusulmus. Biz de hic ilac taraftari degiliz ama resmen mecbur kaldik. Bizim oglan o kadar gazli ki bagirsak bolgesi saga sola dogru sis. Doktor acil sab simplexe baslatti.Gunde 3 kez 7 damla veriyoruz ve Deniz hala gazli. Bayagi bayagi gaz cikariyor. Hem alttan hem ustten ama yatirinca ikinmaya basliyor. Tabi bu durum kusmasini da inanilmaz arttiriyor. Reflu yastigi aldik dun biraz yuksekte yatsin diye. Doktorumuzun onerisiyle yuzustu yatiriyorum tabi yalniz birakmamak sartiyla. Memenin tum kahve ucunu kavratmaya calisiyorum,sadece yukariya dogru sivazlayip pit pit vuruyorum yine doktorun onerisiyle emdikten 20 dakika sonra yatiriyorum. Ama maalesef uykusu ıhh ıhh ve ayak cekmeleriyle bolunuyor. Gazi olmadiginda inanilmaz sakin bir cocuk. Ben de rezene iciyorum yemeklere bolca kimyon dokuyorum. Baska bildikleriniz varsa soyleyin kizlar.

Bide kiraz çekirdekli patk bel bandını deneyebilirsn işe yarıyo diyenler war

Kızlar ilk birkaç gün suyunuz nasıldı?
Benimkini dün pompada denedim. Birkaç çay kaşığı sarı yoğun süt geldi sadece. Sıcak duş , havlu filan yaptım tekrar ama pompa denemeye cesaret edemedim.benim goguslerim erken tahriş oldu.
İnleyerek emziriyorum resmen. Sabaha kadar sık sık ve uzun emzirdim.. tutmaya emmeye ve aranmaya basladi.Kaka ve çiş yapıyor. 3-4 defa.. Yetiyordur diye avunuyorum.

Ya benimde takip ettiğim bir doktor var kesinlikle vermeyin o tarz seyler bebegin bagirsak sistemini bozuyor diyor yoksa bizim de cok gaz sıkıntımız var vermek benimde aklmdan geçti ama doktorun dediğide aklmi kurcaladı
Bizede dr umuz verdi cnm.. bu bitkisel bisey zaten cok az verioruz cok rahatlatio.. bi arastir istersen

Sıcak duş al sıcak havlu koy göğsüne rahatlarsin canm.bu arada gecmis olsun gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün yavrunu
Sagol canim sana da hayırlı olsun bebisin. Sıcak duş aldım şimdi de buhar yapacam inşallah faydası olur

Hastane tipi pompayla sağmaya çalış canım hastanenizde vardır muhtemelen bi de öncesinde sıcak duş al göğüslerine masaj yap duşta da yumuşatır biraz
Lansinohun pompası var canım az az geliyo ama yine de rahatlamiuorum .duş aldım şimdi de buhar yapıp tekrar çektircem inşallah faydası olur

Kizlar 1 hafta once gobegi dustu oglumun. Bugun az bisi kurumus kan gordum normal mi bu?

Yapiyorum ama cogu zaman cikaramiyorm ya 40 takla atiyorm ama yok nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…