2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
canim yetiyordur ilk gunler ancak o kadar gelir ve pompa kesinlikle yaniltici oluyor. Bebek daha iyi cekiyor ve daha fazla aliyor.Birkac gune goguslerin iyice sisecek ve sertlesecek. Bol su ic ve ilik banyo yap. Bol sutlu gunler :)

canim yetiyordur ilk gunler ancak o kadar gelir ve pompa kesinlikle yaniltici oluyor. Bebek daha iyi cekiyor ve daha fazla aliyor.Birkac gune goguslerin iyice sisecek ve sertlesecek. Bol su ic ve ilik banyo yap. Bol sutlu gunler :)

Sağol canım Allah razı olsun. İnsan bilmeyince normal süt gelecek sandım. Pompada 2 kaşık ağız sütü görünce yok sandım.

Yeter canım zaten mideleri küçük. Emerek alıyorsa zaten çok çok daha iyi, 3-4 gün sonra artıyor miktarı ve kıvamı rengi değişiyor. Tıkanıklık için de sıcak duşa girmeye çalığ her gün, özellikle sırtına su tut süt kanalları oraya bağlıymış, bir de masaj tabi.
Kızlar böyle bisi alablrsnz göğüsleri rahatlatmak için
Bende var o ama pek kullanışlı olmadı açıkçası. 1 kez kullandım sevmedim pek. Soğuyor hemen.

gelsene canım emzirme sütyenini baya büyük al hamilelikteki haline de aldanma. Annem almıştı bana baya büyük gelmişti doğumdan sonraki 2. Gün bir şişti anca oldu o. 75ken 90 oldu. Bir de penye gibi olanlar daha rahat emzirirken katlaması falan. Çocuğun yüzü rahat durur. Bana kalsa en rahatı da atlet tabi ama dışarıda rahat olmaz o da.

Sağol canım Allah razı olsun. İnsan bilmeyince normal süt gelecek sandım. Pompada 2 kaşık ağız sütü görünce yok sandım.
O bile yetiyor cnm. Agiz sutu cok doyurucu. Ilk gun 1 tatli kasigi yetermis. 2. Gun sagdim da iki memeden 10cc anca cikiyordu dr yeter ona dedi ki daha hastanede kilo almaya basladi tostikim:)

Sen emzir bol bol canim ama sariliginida takip et uyku halini falan. Ilk günler oyle oluyor canini sikma

Kizlar 1 hafta once gobegi dustu oglumun. Bugun az bisi kurumus kan gordum normal mi bu?
Normalmis canim sadece yikandigi zaman falan iyi kurula hic dokunma kendi kendine gidecek ic atletine bile gecebilir kan gibi korkma

Lansinohun pompası var canım az az geliyo ama yine de rahatlamiuorum .duş aldım şimdi de buhar yapıp tekrar çektircem inşallah faydası olur
Ilk gunler oyleydim. 3 saatte duzenli sagdim ama oncesinde hep kucuk bi sicak su torbam var onu koydum. Cok ise yaradi 2 gunun sonunda inmisti sisler

Sen emzir bol bol canim ama sariliginida takip et uyku halini falan. Ilk günler oyle oluyor canini sikma

Normalmis canim sadece yikandigi zaman falan iyi kurula hic dokunma kendi kendine gidecek ic atletine bile gecebilir kan gibi korkma
Ay rahatlattin cok sagol. Alkoluyle de mi temizlemiyim?

Sute geciyormus diye kizimda 7 ay fln hic boyamamistim. Bunda da boyamiycam.

benim 2500 altı gözüküyor şu an henüz doğum yapmadım ama benim de ihtiyacım olabilir senin soru ve cevaplara tota00, sen doğum yapmıştın di mi?

Yaptım canım, 2490 doğduk. Zaten tespit ettiğimiz bir gelişim geriliği vardı, onun için de sezeryanla hemen doğum planladık, normal için zaten sancı açılma yoktu, bir de zaten çok küçük bir bebekmiş olmazmış yani.

Nerden aldın Ve kaça aldın byner de var.ben gidemem de eşimimi yollasam keşke daha önce alsaydım.penye olanı 95 aldım ben.öncesi 80b takıyordum.ama süt dolunca daha şişebilir mi :)

Cok kucuk degil canim sen onu 2500 dusun tam sinirda benimkine de 3200 dediler usgde 2880 dogdu yakiniz yani

Kızlar bir şey sorcam. Bebeğimin doyduğunu bezlere göre anlarım dimi? Yani çok şükür emiyor, çişli kakalı bez veriyorsa doyuyordur dimi?

Olmaz mi canim gunden gune artacak bir damlasini bile ziyan etme hemen icir bebegine en kiymetli sut o zamanla beyaz ve bol sutun olacak endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…