2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ay rahatlattin cok sagol. Alkoluyle de mi temizlemiyim?

Hayir bize hic dokunmayin sadece iyi kurutun kalsin oyle dediler. Saglik bakanligi aslinda dusene kadar 4 gün alkolle steril edilmesini bile istemiyomus hastaneler veriyoms alkol aninda ucuyo flan dedi hemşiremz. Bu arada 1 gün vardi bizimkilerin arasında ne zaman kontrole goturcen canim bizim 23unde asimiz var

Ben 20 kg almışım 8 gitti 12 hala var bende de basen var ... Ekmek yemiyorum buna rağmen fazla gitmedi gider değil mi

Ciddi misin 90 nım die 95 almıştım.zaten 1 tane aldım dopumdan sonra bi tane daha aldırırım.ya da kaç tane lazım olar

Cukcukluyo mu canım emerken? Cukcukladığında ağzına sokmaya çalış iyice bi de sıvazlayıp vurduğunda çıkarıyor mu gazını?
Canım çok iyi pompayı falan hiç karıştırma bebişin emsin sürekli ama çok uzun tutma bi memede o da yara yapabiliyor en fazla 20 dk da çek bak nasıl artacak 3. Gün civarı bi anda şişecekler zaten :) saatli emzirmeni tavsiye ederim ona alışıyorlar bi de kendi çok uyanmıyorsa 2-3 saat gibi belli saat aralıklarıyla emzir sonra kendi de o saat aralıklarında uyanmaya başlıyor. göğüs kalkanı al almadıysan temas ederse kıyafete sütyene pede falan ağrıyor göğüs kalkanı çok iyi bir de sütünü sık sür kurut o da çok etkili dene derim göğüs uçları için.Bu arada ne güzel bir doğumla kucağına almışsın allah analı babalı büyütsün canım :)
Lansinohun pompası var canım az az geliyo ama yine de rahatlamiuorum .duş aldım şimdi de buhar yapıp tekrar çektircem inşallah faydası olur
Hastane tipi pompalar daha güçlü canım baktın inmiyor bi türlü çok sürerse enfeksiyona çevirebilir o yüzden hastaneye danış derim
Yapiyorum ama cogu zaman cikaramiyorm ya 40 takla atiyorm ama yok nafile
Annen veya eşin var mı canım onlar da denesin bazen insan ayarlayamıyor yanındakiler de becerebiliyor bazen bizde herkes sırayla denerdi ama sen de deneye deneye alışıyosun

Ben 2. Hafta kontrolune goturdum canim. 10 gun sonra da 1 ay kontrolu var. Ama haftaya c.tesi sunnet edilecek bu arada.

Doktora gitmeyi düşünüyorum canım ya fena oldular

Kızımın ismini asel zeynep koymuştuk kimligede öyle yazdırdık hoca kızımı yıkarken kulagına ezan okumş sadece tek isim söyleyebilrim ahirette kendi ismi ve babasının ismiyle çagırılıcak demiş sadece kulagına zeynep demiş kızım yogun bakımda oldugu için hep o yuzdn kulagına ezan okunup ismi söylenmemişti vefat edince söylemk nasip oldu kızlar siz bebkleriniz kulagına ezan okutup isimlrini söylrkn ne dediler iki isim koyanlara soruyorum yada bu konuda bilgisi olanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…