2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bir şey sorcam. Bebeğimin doyduğunu bezlere göre anlarım dimi? Yani çok şükür emiyor, çişli kakalı bez veriyorsa doyuyordur dimi?
Ilk bir kac gün yaptığı koyu yesil kakayii demiyorm normal yesil kaka yapiyorsa cok yiyor demekmis sari renkte yapiyorsa doyduguna isaretmis canm ordan anlayabilirsin

Sağol canım. Dün geceden beri rahat tutuyor ve memede en az yarım saat kalıyor emiyor yani. Yetecek kadar birşeyler gidiyordur diye umuyorum. Uyuyor sonra zaten,2 saat dolmadan uyanıyor yada ben uyandırıyorum. Birkaç güne daha iyi olur umarım.

Ben de su vermiyorum süt ihtiyaca gore suyu da sağlıyormus.Benim kizim cok hickiriyor bu durumda direk emzirmeye calisiyorum.gecsin diye bazen gunde 3 kez.falan baya uzun suren hickirik nobeti oluyor korkuyorum

midesi genişliyormuş hıçkırınca.korkmana gerek yok canım.benimki de sürekli hıçkırıyor..

Kizlar bebislerinizi nasil emziriyorsunz bir göğsünüzde kac dakika kaliyor toplamda kac dakika emziriyorsunuz bir emzirmede 2 göğsüde veriyormusunuz ve bir sonraki emzirmede hangi göğüsten başliyosunuz ?

Vayyy nası verdin :) bize de anlat
Hic lohusalik yasamadim uyku zaten hepimizde yok ama bide bizim sarilik yuznden gastanede fln yattik ya istahim hepten kesildi safi su ve corba fln tuketebiliyorum.. uykusuzlukla veriliyo bence kilolar..

Kizlar bebislerinizi nasil emziriyorsunz bir göğsünüzde kac dakika kaliyor toplamda kac dakika emziriyorsunuz bir emzirmede 2 göğsüde veriyormusunuz ve bir sonraki emzirmede hangi göğüsten başliyosunuz ?
Bnm degisio hep.. bazen 15/20dk iki memeyidd veriyorum bazen keyif yapa yapa tek memeden iciyor., bi sonrakine diger memeyi veriorum.. biomiorum dogrumu ama hangi gogsum daha sert sis ise ondan baslatiorum..

çok takma kiloya bir hafta önce 2900 dedi, bebek doğdu 2850.yanlış ölçüm olabilir.2600 oldu sonra.şimdi yanakları tombul tombul.yedin bitirdin kendini.üzülme.bi şekilde büyüyecek korkma canım.

çok takma kiloya bir hafta önce 2900 dedi, bebek doğdu 2850.yanlış ölçüm olabilir.2600 oldu sonra.şimdi yanakları tombul tombul.yedin bitirdin kendini.üzülme.bi şekilde büyüyecek korkma canım.
sağol inan kilosu önemli değil toparlar tek derdim acaba normal doğum şansım varmı yokmu onu merak ediyorum. Az kaldı bi doğursamda hayırlısıyla rahatlasam

aynı durumdayım canım.kesi yerimi 2gündür görebiliyorum.çok şişti, azaldı biraz

sağol inan kilosu önemli değil toparlar tek derdim acaba normal doğum şansım varmı yokmu onu merak ediyorum. Az kaldı bi doğursamda hayırlısıyla rahatlasam
bence bekle biraz bebeğin kilo almasını sonra karar ver sezeryan mı olsun normal mi olsun diye. Ben de ilk defa bebek zayıf diye normal doğum olmayacağını duyuyorum ama doktordan iyi bilemeyiz tabi. Ben kesin başka bir doktora daha sorardım.

Ah benimki bir memeyi aldigi icin bu soruuyu yanitlayamayacagim canim silikon ucla alıyordu digerini onu da 3 gundur biraktik alissin normal emmeye diye dr da zorlandigi memeden basla hep dedigi icin ondan başlıyorum mecburen icemeyince de tekini sagip tekini emzirip devam ediyorum gogus ucum bir ciksa keşke

Yavrun yanında ya şimdi Nasılsınız peki şimdi, nasıl gidiyor miniminnacık bir kuzuyla

Nerden aldın Ve kaça aldın byner de var.ben gidemem de eşimimi yollasam keşke daha önce alsaydım.penye olanı 95 aldım ben.öncesi 80b takıyordum.ama süt dolunca daha şişebilir mi :)
Şişiyormuş sütle daha çok ama benim hamileliğimin ilk günlerinden eskiler kullanım dışı kalmıştı canım ben Almanya'dan aldırdım fabrika mağazasından 30 küsür euro larda bişeydi. Türkiye'de boyner de satıldığını biliyorum

Yarın randevum var başka doktora bakalım hayırlısı

Ben duymuştum belli kilonun altındaki bebekler normal doğum sürecindeki güç ve enerjiyi sağlayamayabiliyorlarmış yani büyüklüğü kadar küçük olması da sorun olabiliyormuş kanalda kendini ittirebilme açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…