2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
LifeandFeel canım ben de ilk defa bu forumda duydum düşük kilodan normal doğum yaptırmadıklarını..hoş önceden doğumla,bebekle ilgili bir fikrim de yoktu ama:) burda 2500 üzeri bebekleri kilolu kategorisinde değerlendiriyorlarmış..düşün hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel haberler alırsın yarın. Ben de birazdan başka bi doktora görüneceğim,inşallah içimi ferahlatacak bişeyler duyarım

Canım önce pompa ile sağ tabi tamamını değil, o uç çıksın sonra bebişe vermeyi denesene uç küçük olunca tutamıyorlar evet ama pompa çıkarıyor ucu

Kızlar kafayı yemek üzereyim 14 günlük bebeğe 2 saatte bir 60 cc anne sütü yetmez mi kv ikide bir bu çocuk aranıyor aç bu çocuk diyip duruyor cildiracam

Kızlar kafayı yemek üzereyim 14 günlük bebeğe 2 saatte bir 60 cc anne sütü yetmez mi kv ikide bir bu çocuk aranıyor aç bu çocuk diyip duruyor cildiracam
Yeterli canım sen takılma bazen bebek seninle yakın temasta bulunmak icin emmek istiodur illa ac oldgu icin emmek istio die bisi yok yani

Ay bu "ANNE"nin dışındaki kişiler neden tutturuyor bu çocuk ac diye anlamış değilim bende emziriyorum getiriyorum daha gazi çıkmamış basıyorlar ac herhalde demeye hiç ölçerek bakmadım ama bence 60 cc yetiyordur canım sen içini ferah tut ac değildir gazi olabilir seni istiyor olabilir..

Canım inşallah güzel haberler alırsın çıkınca haberdar et.
Düşük kilodan değil gelişim geriliği olduğu için oksijen sıkıntısı yaşayabilir dedi. Yarın bende başka doktora gidicem annemle.

Ilk bir kac gün yaptığı koyu yesil kakayii demiyorm normal yesil kaka yapiyorsa cok yiyor demekmis sari renkte yapiyorsa doyduguna isaretmis canm ordan anlayabilirsin

Bugün 3.günümüz ilk doğduğu günü sayarsak, yeşile döndü kakamız. İyidir heralde. Kakalı bez, çişli bezden daha fazla.

O şişlik bende de var, çok normal. Zamanla düzelecektir. Yorulunca ağrı vs de cok normal. Ben geçenlerde karnımın acısı artınca doktorumu arayıp sordum yorgunluktan artar dedi, 6ay 1 sene kadar devam edermiş hatta. Sezeryanın zorluğuda bunlar işte.

Sağol canım Allah razı olsun. İnsan bilmeyince normal süt gelecek sandım. Pompada 2 kaşık ağız sütü görünce yok sandım.
Yok yok canim. En yararli sut o ilk birkac gun sari ve yagli olacak zaten bir 10 gunu bulur beyaz olmasi. Bir de tavsiyem cevreni hic dinleme bu konuda yok soyle fiskirirdi benim yok senin sutun yagli ve sari olacak sanirim diye. Cok cektim kendimden biliyorum. Lohusalik psikolojisi farkli cidden alingan oluyor insan. Millet 20 30 40 sene once dogum yapmis agiz sutu nedir unutmus. Son andaki emzirme faaliyeti aklina gelip soyle fiskirirdi diyor kafalari karistiriyor. En dogrusu cocuk doktorunda her zaman

Sislik yoktu bir aydir birkac gunde ortaya cikinca panikledim. Normal oyleyse,40.gunde muayeneye cagirdi zaten doktorum. O da ayni seyleri soyleyecek muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…