2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar dikiş kaç güne düşüyor dikişin oldugu yer çok agrıyo 14 gün oldu hala agrılarım var

Cok nadir cuk cuk yapiyor. O zaman gazlanir demisti dokyorum. Gazini cok guzel cikariyor. Hem alttan hem ustten ama hala karni gurulduyor ve ayaklarini cekiyor. Bugun bebek masaji yaptim karnina bayagi bir cikardi simdi durum yinr ayni. Bir de gazdan sanirim cok kusuyor moralim bozuluyor. Gecen aksam emdikten sonra 6 7 kez kustu. Simdi de gazini cikarirken 3 kere kustu . Ustumden icime bile akti. Doktor da hafif fiskirir gibi demisti. Umarim reflu degildir,sadece gazdandir

4-9 kez normal diye biliyorum canım sarı ve partiküllü kaka doyduğuna işarettir diyor yeşil kaka fazla beslendiğini gösterirmiş sarı ve partiküllü kakanız varsa rahat ol tatlım

Bilmediğimden soruyorum da, fazla besleniyorsa da doymuyor mudur zaten?

Doktorun işi çıktı,benim randevu iptal oldu life..senden güzel haberler alırız inşallah yarın

Ben 20 kg almışım 8 gitti 12 hala var bende de basen var ... Ekmek yemiyorum buna rağmen fazla gitmedi gider değil mi

Hepsi gider mi kendim için de bilmiyorum canım ama çoğu gider azı kalır gibi. Gerisi de 6. Aydan sonra falan bize kalmış. Spor yapmaya başlarsak neden olmasın

Kızlar yenidoğan bebeğinde göz çapaklanması olan oldu mu benim kızımın tek gözünde var da
Cani m benim kızımda oldu.2 sindese vardi.dra götürdük. Masaj yapın dedi .goz kanalları tıkanmış.damla verdi ama fazlakullanmadım.hergun masaj yapıyorum ve çapagi pamukla aliyorum

tuh canım yaa peki nezaman gideceksin
Bilmiyorum bu arkadaşımın doktoru idi,ne zaman müsait olursa ama kendi doktorum 29 mart a gün vermişti..haftaya gitmeyi düşünüyorum ona da beklemeyip. Son aya girmişim,kadın 1 ay sonrasına gün verdi,hala hayretler içindeyim. Allah kurtarsın hepimizi

Kizlar bebislerinizi nasil emziriyorsunz bir göğsünüzde kac dakika kaliyor toplamda kac dakika emziriyorsunuz bir emzirmede 2 göğsüde veriyormusunuz ve bir sonraki emzirmede hangi göğüsten başliyosunuz ?

Birini emiyor, yetmiyor.diğerine geçiyorum.bi sonraki emzirmede son bıraktığım memeden başlıyorum.

Neden ki ben ilk gün onların verdiğini kullandım sonra dependi hala kullanıyorum iç çamaşırına çıktı çıkacak derdi olmuyor

bilmiyorum ki.hasta bezi bağladılar hastanede.onu alınca ped bağlayın dediler.depent dedim, yok dediler.kullanmadım bende...

Kızlar yenidoğan bebeğinde göz çapaklanması olan oldu mu benim kızımın tek gözünde var da

tek gözünde vardı, önemsemedim.diğerinde de oluştu.göz çeşmesinden burnuna doğru 20 defa masaj yaptım.bi de tobraset mi ne göz damlası kullandım günde 3 defa.geçti.anne sütü iyi gelir dediler, pamuğ sıkıp temizliyordum ama ilaçsız geçmedi.

Kizlar bebislerinizi nasil emziriyorsunz bir göğsünüzde kac dakika kaliyor toplamda kac dakika emziriyorsunuz bir emzirmede 2 göğsüde veriyormusunuz ve bir sonraki emzirmede hangi göğüsten başliyosunuz ?
Dr her iki memeyide 15 20 dk aktif emecek diyo ama nerde. Cok nadir ikisinide emiyo. Cogu zaman birini emerken uyuyakalio zaten. Diger beslenmesinde emmediginden başlıyorum.

En az 5 bez kakali oluyor yetmez mi Y yesilagac44
Benimkide öyle cok araniyoki bu işin tek çözümü emzik. Aranmak bebek refleksiymis dogasinda var yani kv soyle bnde dun okudum bunu bebekler susadiginda korktugunda anne kokusu istediginde yada sirf keyiften emmek istermis bunu sutum yetmiyo diye dusunmeyin diyodu

Siz ikiz annelerine hayranım, ayakta alkışlıyorum sizi. Ben tek bebekle şaftım kaymış geziyorken, emzir, gaz çıkar, alt aç, uyut döngüsü içinde kaybolmuşken, sizi hiç hayal edemiyorum :) Allah güç kuvvet versin.
Bu arada senin kızların isimleri ne oldu?

Benim dikisimn kenarındaki bi noktadn sivi geldi sari ve kanli pansumana gittim geldim 6 7 kere iltihp degilmis iltihpli olsa ates ve koku yaparmis neler cektm normal dogursam 1 gun sanci cekecektim hlada normal doguranlara ozeniyorum nedense tadamiicam ya ondan sanirim sislikle4 normal olabilir akinti olursa hstaneye gidin derim baharinbahcesi

Amin canım birşey bahane et git mutlaka için rahat eder doğumdan 3 gün öncesine kontrol mü verilir

Gecmis olsun canim,umarim iyilesiriz kisa zamanda. karnimi oyle gorunce uzuluyorum dikis yetmezmis gibi bir de biraz uzerinde sislik de eklendi. Iki kat oldum. Ben hep normal dogum istemistim hypnobirthing uygulamalarini bile deniyordum kismet degilmis ama cidden yapabilecegimi biliyordum. Insanin icinde kaliyormus...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…