- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #44.261
Cok nadir cuk cuk yapiyor. O zaman gazlanir demisti dokyorum. Gazini cok guzel cikariyor. Hem alttan hem ustten ama hala karni gurulduyor ve ayaklarini cekiyor. Bugun bebek masaji yaptim karnina bayagi bir cikardi simdi durum yinr ayni. Bir de gazdan sanirim cok kusuyor moralim bozuluyor. Gecen aksam emdikten sonra 6 7 kez kustu. Simdi de gazini cikarirken 3 kere kustu . Ustumden icime bile akti. Doktor da hafif fiskirir gibi demisti. Umarim reflu degildir,sadece gazdandirCukcukluyo mu canım emerken? Cukcukladığında ağzına sokmaya çalış iyice bi de sıvazlayıp vurduğunda çıkarıyor mu gazını?
Canım çok iyi pompayı falan hiç karıştırma bebişin emsin sürekli ama çok uzun tutma bi memede o da yara yapabiliyor en fazla 20 dk da çek bak nasıl artacak 3. Gün civarı bi anda şişecekler zaten :) saatli emzirmeni tavsiye ederim ona alışıyorlar bi de kendi çok uyanmıyorsa 2-3 saat gibi belli saat aralıklarıyla emzir sonra kendi de o saat aralıklarında uyanmaya başlıyor. göğüs kalkanı al almadıysan temas ederse kıyafete sütyene pede falan ağrıyor göğüs kalkanı çok iyi bir de sütünü sık sür kurut o da çok etkili dene derim göğüs uçları için.Bu arada ne güzel bir doğumla kucağına almışsın allah analı babalı büyütsün canım :)
Hastane tipi pompalar daha güçlü canım baktın inmiyor bi türlü çok sürerse enfeksiyona çevirebilir o yüzden hastaneye danış derim
Annen veya eşin var mı canım onlar da denesin bazen insan ayarlayamıyor yanındakiler de becerebiliyor bazen bizde herkes sırayla denerdi ama sen de deneye deneye alışıyosun
Cok nadir cuk cuk yapiyor. O zaman gazlanir demisti dokyorum. Gazini cok guzel cikariyor. Hem alttan hem ustten ama hala karni gurulduyor ve ayaklarini cekiyor. Bugun bebek masaji yaptim karnina bayagi bir cikardi simdi durum yinr ayni. Bir de gazdan sanirim cok kusuyor moralim bozuluyor. Gecen aksam emdikten sonra 6 7 kez kustu. Simdi de gazini cikarirken 3 kere kustu . Ustumden icime bile akti. Doktor da hafif fiskirir gibi demisti. Umarim reflu degildir,sadece gazdandirher emzirmeden sonra surekli kusmasi cok yipratici
4-9 kez normal diye biliyorum canım sarı ve partiküllü kaka doyduğuna işarettir diyor yeşil kaka fazla beslendiğini gösterirmiş sarı ve partiküllü kakanız varsa rahat ol tatlım
Doktorun işi çıktı,benim randevu iptal oldu life..senden güzel haberler alırız inşallah yarınCanım inşallah güzel haberler alırsın çıkınca haberdar et.
Düşük kilodan değil gelişim geriliği olduğu için oksijen sıkıntısı yaşayabilir dedi. Yarın bende başka doktora gidicem annemle.
Ben 20 kg almışım8 gitti 12 hala var bende de basen var ... Ekmek yemiyorum buna rağmen fazla gitmedi gider değil mi
Cani m benim kızımda oldu.2 sindese vardi.dra götürdük. Masaj yapın dedi .goz kanalları tıkanmış.damla verdi ama fazlakullanmadım.hergun masaj yapıyorum ve çapagi pamukla aliyorumKızlar yenidoğan bebeğinde göz çapaklanması olan oldu mu benim kızımın tek gözünde var da
tuh canım yaa peki nezaman gideceksinDoktorun işi çıktı,benim randevu iptal oldu life..senden güzel haberler alırız inşallah yarın
Normal Cani m.dr kulak pamuguyla temizledi o kani.kizimin göbeği kanıyordu.kulak pamuguyla içini temizledi ve gümüş nitrat sürdüKizlar 1 hafta once gobegi dustu oglumun. Bugun az bisi kurumus kan gordum normal mi bu?
Bilmiyorumtuh canım yaa peki nezaman gideceksin
Neden 6.aydan sonra? Öncesinde spor yapılamıyor mu?Hepsi gider mi kendim için de bilmiyorum canım ama çoğu gider azı kalır gibi. Gerisi de 6. Aydan sonra falan bize kalmış. Spor yapmaya başlarsak neden olmasın
bende de olustu o sislik doktorunla kinusunca yazar misin tedirgin oldum ben de niye oldu diye.Sislik yoktu bir aydir birkac gunde ortaya cikinca panikledim. Normal oyleyse,40.gunde muayeneye cagirdi zaten doktorum. O da ayni seyleri soyleyecek muhtemelen
Kizlar bebislerinizi nasil emziriyorsunz bir göğsünüzde kac dakika kaliyor toplamda kac dakika emziriyorsunuz bir emzirmede 2 göğsüde veriyormusunuz ve bir sonraki emzirmede hangi göğüsten başliyosunuz ?
Neden ki ben ilk gün onların verdiğini kullandım sonra dependi hala kullanıyorum iç çamaşırına çıktı çıkacak derdi olmuyor
Kızlar yenidoğan bebeğinde göz çapaklanması olan oldu mu benim kızımın tek gözünde var da
Dr her iki memeyide 15 20 dk aktif emecek diyo ama nerde. Cok nadir ikisinide emiyo. Cogu zaman birini emerken uyuyakalio zaten. Diger beslenmesinde emmediginden başlıyorum.Kizlar bebislerinizi nasil emziriyorsunz bir göğsünüzde kac dakika kaliyor toplamda kac dakika emziriyorsunuz bir emzirmede 2 göğsüde veriyormusunuz ve bir sonraki emzirmede hangi göğüsten başliyosunuz ?
Benimkide öyle cok araniyoki bu işin tek çözümü emzik. Aranmak bebek refleksiymis dogasinda var yani kv soyle bnde dun okudum bunu bebekler susadiginda korktugunda anne kokusu istediginde yada sirf keyiften emmek istermis bunu sutum yetmiyo diye dusunmeyin diyoduEn az 5 bez kakali oluyor yetmez mi Y yesilagac44
Kizlar umarim herkes iyidir. Biz iyiyiz sukur yani kizlar iyi ben iyi miyim onu bile bilemiyorum :) :)
Bazen bos bakislarla bakiyorum etrafima. Hangisini besledik hangisinin alti degisti karisiyor kafalar :)
İsimler bile karisiyor uykusuzluktan :)
Dogum yapan arkadaslarim gule gule buyutun bebelerinizi :)
Doguma girecek olan arkadaslarim Allah bir avazda kurtarsin saglikla kavusun insallah.
Amin canım birşey bahane et git mutlaka için rahat eder doğumdan 3 gün öncesine kontrol mü verilirBilmiyorumbu arkadaşımın doktoru idi,ne zaman müsait olursa ama kendi doktorum 29 mart a gün vermişti..haftaya gitmeyi düşünüyorum ona da beklemeyip. Son aya girmişim,kadın 1 ay sonrasına gün verdi,hala hayretler içindeyim. Allah kurtarsın hepimizi
bende de olustu o sislik doktorunla kinusunca yazar misin tedirgin oldum ben de niye oldu diye.
Gecmis olsun canim,umarim iyilesiriz kisa zamanda. karnimi oyle gorunce uzuluyorum dikis yetmezmis gibi bir de biraz uzerinde sislik de eklendi. Iki kat oldum. Ben hep normal dogum istemistim hypnobirthing uygulamalarini bile deniyordum kismet degilmis ama cidden yapabilecegimi biliyordum. Insanin icinde kaliyormus...Benim dikisimn kenarındaki bi noktadn sivi geldi sari ve kanli pansumana gittim geldim 6 7 kere iltihp degilmis iltihpli olsa ates ve koku yaparmis neler cektm normal dogursam 1 gun sanci cekecektim hlada normal doguranlara ozeniyorum nedense tadamiicam ya ondan sanirim sislikle4 normal olabilir akinti olursa hstaneye gidin derimbaharinbahcesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?