2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yavrun yanında ya şimdi Nasılsınız peki şimdi, nasıl gidiyor miniminnacık bir kuzuyla

Oy nasıl gitsin :) annenin nazarı değer derler ya, içim gidiyor böyle bakarken okuya okuya onu seyrediyorum. En büyük lütuf gerçekten emzirmeye çalışmakla da günlerimizi geçiriyoruz işte:) darısı senin de başına hayırlısıyla, sağlıkla inşaallah:)

Eminim çok güzel,eşsiz bi duygudur. Allah'ın lütfu işte bu yavrular sana,bana..İnşallah bol sütlü,gazsız devam eder birlikteliğiniz ben bugün hiç doğurmayacakmış gibi bi hisse kapıldım,gidiyorum bakalım:) sonum hayır olsun

Kızlar yenidoğan bebeğinde göz çapaklanması olan oldu mu benim kızımın tek gözünde var da
Benim 4. Gun basladi tek gozde. Dr sutunle sil kaynamis suyla temizle dedi. 10 gun sonra hala gecmedi ve dr damlaya basladi. Bide goz burun arasindaki ince nooktaya masaj yap dedi. Damladan sonra duzeldibizim anca. Ama normalmis olurmus

Amiin inşaallah hepimizin :)) yok canım doğurmayanımız mı var, inşaallah en doğru zamanda gelir yavrun :))

Kizlar benim oglan 2 saatte bi 80cc iciyor. 17 gunluk bugun. Cok diilmi ya. Bazen 2 saat dolmuyo. Arada versem icecek. Habire kaka dolduruyo zaten. Sizinkiler kac cc iciyo? Benimki emmediginden hesap yapabiliyorum

Ben cuma günü doğumum var inşallah ama doktorum normalde ısrarcı olduğundan pek anlaşamadık ,sabah hazırlıklı gel kanala girmemişse hala ve sen sezeryanda kararliysan yaptırırız doğumu dedi,spinal olacak,tetkik yapiliyormu oncesinde ve ne kadar aç gitmek gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz

Ayni damlayi verdi dr. Damlasiz gecmiyir sanirim

Amiin inşaallah hepimizin :)) yok canım doğurmayanımız mı var, inşaallah en doğru zamanda gelir yavrun :))
Yok zaten vakti saati bellidir geleceği ondan şüphem yok ama bugün öyle bi garip oldum sadece:/ hormonlar:)

Bende sabah doğuma girmeden kan alındı, 1 saat sonra da sonuçlar çıkınca girdim doğuma. Gece 12'denn sonra da hiç bir şey yemedim.

Yok zaten vakti saati bellidir geleceği ondan şüphem yok ama bugün öyle bi garip oldum sadece:/ hormonlar:)

Doğrudur:)) o hormonları bile özler insan ya:)

Kizlar benim oglan 2 saatte bi 80cc iciyor. 17 gunluk bugun. Cok diilmi ya. Bazen 2 saat dolmuyo. Arada versem icecek. Habire kaka dolduruyo zaten. Sizinkiler kac cc iciyo? Benimki emmediginden hesap yapabiliyorum
Bizde bgn 9gunluguz.. sarilik gecmisimiz var hala gecmis deil oyuzden ekmama da aliyor. 3saatte bir 30cc mama ve her saat 15-20dk meme emiyor. O surede memeden nekdr emiodur bilmiorum ama tek gogsu sagdigimda 50-60 cikiyor..

Aynen canim bide kac hafta yattim ya sende aynı sekilde bebek ha geldi ha gelecek yok rahme dayanmis cok asagida falan. Sezeryanda oyle zor cikardilar ki bebeği sanki yavrumun daha vakti varmis orda yukarda yok yapismis vs vs dediler o psikolojiyle soylenen hcbiseyi hatirlamiyorum. Neysr hakkımızda hayirlisi buymus diyelim

Bizde bgn 9gunluguz.. sarilik gecmisimiz var hala gecmis deil oyuzden ekmama da aliyor. 3saatte bir 30cc mama ve her saat 15-20dk meme emiyor. O surede memeden nekdr emiodur bilmiorum ama tek gogsu sagdigimda 50-60 cikiyor..

Gecmis olsn canim kontrollre egepoldeni devam ediyosunuz

ruzigarr kilosu/6/ ogun sayisindan hesaplayabilirsin kac cc almasi gerektigini . Benimkiler 3000 kilo 60 cc flan veriyorum 2 saatte bir ama benimkilerde bence doymuyor. Bu hafta doktora soracagim bakalim. Ne diyecek bakalim

ruzigarr kilosu/6/ ogun sayisindan hesaplayabilirsin kac cc almasi gerektigini . Benimkiler 3000 kilo 60 cc flan veriyorum 2 saatte bir ama benimkilerde bence doymuyor. Bu hafta doktora soracagim bakalim. Ne diyecek bakalim

Bende mama verdgm zamanlarda 1 dikiste iciyodu sipa. Suan versem bnce yine icwr fazla geleni kusar. Aylik kontrolde belli olacak sanki 2 gundur kakali bez sayimiz azaldi bizim ama uykusu fazlalasti. Bnde cok saat tutmamaya basladim geceleri :/

Bebegiyle tartıya cikip kilosunu hesaplayan var mi :)

Sutunu arttirmak isteyen varsa emdikten sonra sagsin. Cok ise yariyo.
Benimki hic emmiyo 3 saatte bir sagiyorum ya tamamen bosalttigm icin tekrar doluyor. Oradan anladim ben de.

Ayy bi fazla geldi bana atlasin ictigi. Bide bugun 1 kez uyudu uyumuyor cocuk ya. Napsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…