2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ayni durumdayim.. gecemiz gunduzumuz karisti.. simdi uyuyo geceleri uyanik sabah 7-8 gibi uyuyo ancak e tabi o saate kdr uyanik kalabilmek zor is.. dun gece sinirden aglicaktim valla..

Kizlar bizim gobek dustu ama icinde sari islaklik var sanki iltihap gibi.. dr antibiotikli krem verdi onu suruoz.. kurumazsa lazerle yakariz dedi doktoru.. ama banyo da yaptirabilirsin dedi.. napsam yikasakmi yrn fln.. 2haftalik olduk rahatlarda hem..

Bugün ilk hafta kontrolumuz vardı. Çok şükür kaybettigimiz gramlari tekrar alıp doğum kilomuza ulasmisiz. Gecelerce çektiğim işkence gibi pompa ve emzirme saatlerinin karşılığı olarak yenidogan sariligi olmadan atlattık biz. Hic test yapma gereği bile duymadı. Doktor ilk hafta olmayan daha da sarilik olmaz dedi. Çok sevindik ve rahatladık :)
Benim muayenem de çok iyi geçti. Zaten 3 dikisim vardı 2 si erimiş bile diğeri bugün yarın gider dedi. Gebelik öncesi kiloma 3.5 kg kalmış :))

Bu arada tıkalı olan sağ göğsümu inleye aglaya zorla tutturup emzirdim oğlumu çok şükür açıldı. Hala sızım sızım sızlıyor ama açıldı çok şükür.

Bugün çok şükürlu bir gün oldu benim için :)
Rabbim hepinize benimki gibi bir gün nasip etsin. Sütü olmayanın bol sütü olsun. Sariligi olan bebislerin sariligi bitsin, dikisleriniz iyilessin Amin :))

Bnm oglus da bi geceleri ayrilamio memeden.. gogsumde uyuyasi var kiyamam.. bizde 20dk emioz bazen iki gogusten de 20dk emioz sora misil misil uyuyoz tam 2saat sora kendisi uyanio:)) cok dakik bu bebeker valla:))

Aynen hic saat kurmaya gerek yok. Benimki de uyumak için göğüs arıyor. Dün çok yorgundum. Sagilmis sutum vardım annem ve KV sen uyu biz bu sürelerle beslerim dediler. Uyudum bende, sütü vermişler hatta çok fazla vermişler ama aranmaya devam edince beni uyandirdilar. Göğsumi verdim bende 1 dk olmadan uykuya daldı :))

Aynen ne çabuk geçti biz bile inanamadik :)

Bana kv sabah geliyor aksam yatmaya evine gidiyor. Dedigin gibi insan yalnizda olmak istiyor ama dusununce o olmass ne yemek yiyebilirm düzgün ne dus alabilirim. Yine ben bakiyorum cocuguma ama yemek camasir utu flan o yapiyor ben yerken oyaliyo cocugu

Düzenli sagarsan Kesilmez canim

Ben ondan daha inatım. Alana kadar zorluyorum :))

Canım çok inatçılar gerçekten, ben resmen kafasına vura vura töbe töbe :)) Birde kompostomdan sürüyorum mememe biraz daha cazip geliyor :)

Benim annemle Kv var, iyi ki de varlar. Prenses peri gibiyim evde. Sadece bebeğimle ilgileniyorum. Hatta emziriken KV bana elleriyle komposto filan içiriyor. Bebek memeyi zor tutuyor gece gündüz tutana kadar benimle birlikte debeleniyorlar. Abim sürekli uğruyor. Ben pek kalabalık sevmem ama çok memnunum lohusalıkta.

Kızlar bebekleriniz kusuyom. Bebeğim kusuyo normalmi yoksa doktora gitmelimiyiz bilemedim. Süt kesiği gibi çıkartıyo bazen çok az bazense fazla. Neden olur nasıl geçer.

alinshn benimki de hic emmedi. Ben 3 saatte bir sagiyorum. Ilk gu ler az cikiyordu haliyle. 2 saatte bi 80cc yetmiyor mu senin bebegine? Bineronla icince doyumsuz oluyorlar. Ben 23. Gunumdeyim sagdikca artti aksine. Ama uzun vadede azalir mi onu bilemem simdilik stok da yapabiliyorum cok sukur. Canini skma her gun deneyebilirsen dene. Ama emmezse de dunyanin sonu degil

Kızlar merhaba, çok uzundur yazmadım kızımla uğraşıyorum 50 günlük olduk biz erken doğduğumuz için tabii daha bir aylık bebek formunda kuzum artık etrafa bakınmaya başladık uyanık kalma sürelerimiz arttı laf dinlemeye bayılıyoruz bi de şarkı söyliceksin o dinlicek ama tlfndan açtığımda dinlemiyor çok cadı :) baba kucağına bayılıyoruz :) bi de babamız klarnet çaldığında gözlerini açıp açıp bakıyor sakinleşiyor çok enteresan tabi bu kadar etrafı izleyip dinleyen bir kızım olunca acaba dönence alsam mı diye düşünüyorum bazıları zararlı diyor o yüzden karar veremedim siz ne düşünüyorsunuz alan var mı aranızda?
Bir de bebeğim sürekli ıkınma halinde uyurken bile huzur yok sanki siz bu durum için ne yapıyorsunuz?

Bir de son olarak bi arkadaş bana bi aktar listesi verdi süt yapıyormuş bir de bebek için gaza iyi geliyormuş sabah akşam aç karnına bir bardak içsin demiş aktarda çok iyi gelir demiş aşağıda paylaşıyorum..

Eklentiler

• IMG_1066.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 64
normal doğum yapan arkadaşlar,
doğumunuza yakın günlerde karnınız gerçekten düşmüş müydü aşağıya? 39. haftama giricem hala karnımın çok dik olduğunu söylüyorlar. Görünür derecede karnın aşağıya inmesi gerçekten oluyor mu?

Ay hadi az kaldı. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

acikcay ve D Demirinannesiyim den haber wqr mı ya da diğer doğumu olanlardan
Çok teşekkürler , şükür bugün 13:01 de Efe'mize kavuştuk. Darısı henüz doğurmamış olanlara inşallah. Ağrılarım var ama öyle dayanılmayacak gibi, öpüyoruz sizleri teyzoşlarrr

Çok teşekkürler , şükür bugün 13:01 de Efe'mize kavuştuk. Darısı henüz doğurmamış olanlara inşallah. Ağrılarım var ama öyle dayanılmayacak gibi, öpüyoruz sizleri teyzoşlarrr
Tebrik ederim çiçeği burnunda taze anne. Bol sütlü sakin dönemlere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…