- 7 Ağustos 2016
- 1.746
- 1.893
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.421
Ayni durumdayim.. gecemiz gunduzumuz karisti.. simdi uyuyo geceleri uyanik sabah 7-8 gibi uyuyo ancak e tabi o saate kdr uyanik kalabilmek zor is.. dun gece sinirden aglicaktim valla..kızlar bende gece emsin diye uyandırıyorum ve sonra baya baya uyanik duruyor,ve benim uykusuzluktan sinirlerim bozuldu artık gec ginduz birbirine girdi, lohusa sendromu böyle gelisio demekki diyorum,tuhaf hissediyorum herkese karşı böyle hisseden varmı
Bnm oglus da bi geceleri ayrilamio memeden.. gogsumde uyuyasi var kiyamam.. bizde 20dk emioz bazen iki gogusten de 20dk emioz sora misil misil uyuyoz tam 2saat sora kendisi uyanio:)) cok dakik bu bebeker valla:))
Sumer a.s nin sitesine gir numaralari yaziyor canim. 3 ayligi 240tl bu arada.
Oh masallah cıkmaz canım sarılık anlasılıyo rengınden :) bızde vermıstık ılk hafta ama sonra kuzum cok guzel aldı kılo emiyosa bebek sıkıntı yok sizde ne cok bı haftalık oldunuz masallah sıze :)
Bana kv sabah geliyor aksam yatmaya evine gidiyor. Dedigin gibi insan yalnizda olmak istiyor ama dusununce o olmass ne yemek yiyebilirm düzgün ne dus alabilirim. Yine ben bakiyorum cocuguma ama yemek camasir utu flan o yapiyor ben yerken oyaliyo cocuguKizlar ben evde kalabaliktan cok skildim yaa.. kv bizde kalio hatta annemle tartistilar ilk gunlerde ayni gunler gelmiolar bile.. neyse kv yemek fln yapio hep gelenlerle ilgilenio sagolsun ama gun icinde kp yemege gelio gorumcem gelio yemek yapmaya fln evde hep ses ve kalabalik zaten gece uyuyamiorum bian gelio sinirlerim oynuyo suan mesela.. biyandan esimle tek kalmak istiorum biyandan yemek fln napcam ozmn onu bilmiorum.. siz artik yalnizmisiniz? Evde hep varmi birileri?
Düzenli sagarsan Kesilmez canimBiz de 15. gündeyiz. Hastanede 2 gün sütüm gelmedi evde 3. gün sarı süt geldi ancak bir gece hastanede biberon verdiler. Evde de emiyordu bir kere ağzına kan gelmiş baya kan emmiş, kustu sonra aklım çıktı. O gün bugündür memeyi tutmuyor. Görünce çığlık çığlık. Sağıp veriyorum. Her seferinde deniyorum ama nafile. Sağdığımda da 2 saatte bir 60-80cc arası verebiliyorum. Yetmiyor. Ne olacak bilmiyorum bende. Tutmaz bu saatten sonra diyorlar ama denemeye devam. Sizler hiç emziremeden sağıyor musunuz? Kaç çıkıyor? Sütüm kesilir artmaz diye çok korkuyorum!
Ayy sorma biberon hic vermedim ama geri kalanı aynısını yaşıyorum memeucu çok sert çekiyor napiyim sora geçiyor ama:) bı tuturaym derken memeyi yalıyor benim bicikbı tut kızım diyom inat Ediyor Allah'ım ya
Doktorlar dogdugu gun oneriyor:)
En yakin zamanda ya da. Biz azcik erteledik bile. 3 haftalik olsun dedik.
Ben bu kıza memeyi tutmayı nasıl öğreteceğim ya. Sürekli savaş halindeyiz. Silikon ucu da sevmedi. Sağıyorum şu an. Hâlâ mama takviyesi yapıyoruz çok üzülüyorum. Her çeşit emzirmeyi denedim ama yok hatun sinir yapıyor.
Kizlar ben evde kalabaliktan cok skildim yaa.. kv bizde kalio hatta annemle tartistilar ilk gunlerde ayni gunler gelmiolar bile.. neyse kv yemek fln yapio hep gelenlerle ilgilenio sagolsun ama gun icinde kp yemege gelio gorumcem gelio yemek yapmaya fln evde hep ses ve kalabalik zaten gece uyuyamiorum bian gelio sinirlerim oynuyo suan mesela.. biyandan esimle tek kalmak istiorum biyandan yemek fln napcam ozmn onu bilmiorum.. siz artik yalnizmisiniz? Evde hep varmi birileri?
Ay hadi az kaldı. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz :)
Canim naptin
Çok teşekkürler , şükür bugün 13:01 de Efe'mize kavuştuk. Darısı henüz doğurmamış olanlara inşallah. Ağrılarım var ama öyle dayanılmayacak gibi, öpüyoruz sizleri teyzoşlarrr
Tebrik ederim çiçeği burnunda taze anne. Bol sütlü sakin dönemlere inşallah.Çok teşekkürler , şükür bugün 13:01 de Efe'mize kavuştuk. Darısı henüz doğurmamış olanlara inşallah. Ağrılarım var ama öyle dayanılmayacak gibi, öpüyoruz sizleri teyzoşlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?