2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Göbegi düştümü canım .biz düşünce yaptıracagız
yok düşmedi bu ikinci banyomuz dr yaptırabilirsiniz dedi yalnıs banyodan sonra çok iyi kurulamamız gerekiyor ıslak kalmayacak annemde fön makinesi tutuyor o bölgeye şimdilik sorun yok

Benim düşmüştü canım. Hatta KV yakındır doğumun demişti. Sitedeki yaşlı teyzeler de doğum yakın diyip duruyorlardı. 3-4 güne kalmadi doğum yaptım :)

Çok teşekkürler , şükür bugün 13:01 de Efe'mize kavuştuk. Darısı henüz doğurmamış olanlara inşallah. Ağrılarım var ama öyle dayanılmayacak gibi, öpüyoruz sizleri teyzoşlarrr
Allah analı babalı büyütsün Can'ım. Hayırlı olsun oğluşun. Darısı benim gibi doğurmayanların başına olsun

acikcay ve doğum yapan arkadaşlar tebrikler girip takip edemiyırum panik yaptım takvim bitiyor belirti yokhrpinizin gözü aydın korku telaş şiikinlik harip duygular darısı başımıza

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağlıkla sıhhatle kavuş bebeğine.

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın. Dualarımız seninle.

doktor kontrolünde bebeğinizden kan alınıp troid guatr bakıldımı ? kızımın troidleri braz yüksek miş benimkide az bişe yüksekti hep genetik galiba 2 hafta sonra yine bakcakmış durumlara.allah bebeklerimize sağlık versin öyle korumacı oluyorumki ona karşı herşeyde tedirginlik yaşıyorum annelik böyle bişe galiba :)

bide kızlar benim bebeğim hiç sırt üstü yatmıyor kafasını yana çeviriyor sizin bebeklerde öylemi ? kafası uzun olur hep yan yatmaktan diyorlar ? :/

Bu bebek 10 dan beri durmaz mi ya ağlamamak tan maf oldu . yoruldum tükendim artık niye uyumuyor . ağzı yoruldu emzik emmekten yiyor kusuyor gaz cikariyor ağlıyor sürekli böyle

Kafayı yedim ayağımda sallaya sallaya uyuttum ağzında emzik . yerine koyarken uyanıyor yok böle bisi ya huyu suyu değişmeye başladı . kolik mi acaba nasıl anlicaz kolik mi deilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…