- 7 Ağustos 2016
- 1.746
- 1.893
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.401
Sen icinden nasisl geliyorsa oyle yap.. anne olan sensin.. bebegin yattigi sure boyunca ona yapacagin en guzel sey bol bol sutunu sagip vermek.. ben 2-3 saatte bir sagip goturuyodum hastaneye..Size de geçmiş olsun canım . İnşallah yavrum da hemen toparlanır. Erken doğum yaptım çok küçük bebeğim uzun sure kalır diye korkuyorum.. göğsümu emerken yorulup uyuyakaliyordu doymuyor diye sagdim verdim sutunu hiç eksik etmedim.herkes biberona alışır verme diye kiziyordu her kafadan bir ses çıkıyor. Bana akıl vermelerinden usandim
Ablam aynı şeyi çok çekti aranır aranmaz dene hep birde göğüslerin çok dolu olursa da tutmaz canım eğer biberon kullanıyorsan ufaklılar çok zeki kolayı isterler hep memeyi tutmaları daha zor olur
Sen icinden nasisl geliyorsa oyle yap.. anne olan sensin.. bebegin yattigi sure boyunca ona yapacagin en guzel sey bol bol sutunu sagip vermek.. ben 2-3 saatte bir sagip goturuyodum hastaneye..
Bizim hikayemizin aynısı hergün her şekli deniyorum almıyor göğsümü. Sagip veriyorum ilk günden beri. 60 70 cc 2 saatte bir yetiyor bence. Emzirenlere imreniyorum çok üzülüyorum
Hastanede bi gece kaldi ozmn biberonla vermisler.. bizim gibi on saat kasikla mama yedirmeye calismazlarki.. ama bikac gunde alismaz biberona merak etmeO zamanlar biberonla mı veriyorlardı sütünü hastanede? Maşallah okuyorum da memeye güzel dönmüşsünüz.
Canim bizim 23. Gunumz hala tutmadi sagip veriyorum. Basta cok uzuldum simdi iyi yanlarini dusunuyorum. Emzirmek icin saatlerim gitmiyo mesela. Gece de rahat oluyo. Ama deniyorum devamli memeyi emzirmek icin. Olmuyorsa olmuyor diyorum artik..Ben bu kıza memeyi tutmayı nasıl öğreteceğim ya. Sürekli savaş halindeyiz. Silikon ucu da sevmedi. Sağıyorum şu an. Hâlâ mama takviyesi yapıyoruz çok üzülüyorum. Her çeşit emzirmeyi denedim ama yok hatun sinir yapıyor.
Kuzum zaten tam doyduklarinda saatleri ayarlamaya basladilar 2.5 saatte falan kendileri istiyorlar. Ama benim de bir tanesi doymuyor illa uzerine biberonla emmek istiyor. Ben de sasiriyorum bazen emiyor emiyor doymustur kesin diyorumCok guzel ikisininde emmesi sana tabi hic zaman kalmiyordur. Sislikten mi anladi laktoz sıkıntısı oldugunu? Simdilik benim sutum artiyor ama artik doymuyorlar birde cocuk doktorumu degistirdim. Yeni doktorum olculeri artirdi. Birden bebeklerin durumuna gore artirabilirsin dedi. Sanirim benimde artik sutler yetmez gibi duruyor ama simdilik dolapta biriktirdiklerim var biraz onlarla dengelerin sanirim. Doktorun guzel seyler soylemesi insani cok motive ediyor . Birde ne kadar zamanda bir veriyorsun ? Her agladiginda mi belli bir surede mi ? Benin kizim doymak bilmedi bugun. Yarim saat meme emdi uzerine 90 cc biberon icti sonra gene 15 dk emdi devam edecektide ben cok gelir diye biraktirdim.
Canim biz hep yalniziz. yemek hersey de oluyor. Bir ara annem yemek getireyim dedi. baktim oturuyorlar babam annem dinlenemiyoruz. Biz yapiyoruz sagolun dedim valla kafam boyle daha rahat sanirim ya da biz alistik artikKizlar ben evde kalabaliktan cok skildim yaa.. kv bizde kalio hatta annemle tartistilar ilk gunlerde ayni gunler gelmiolar bile.. neyse kv yemek fln yapio hep gelenlerle ilgilenio sagolsun ama gun icinde kp yemege gelio gorumcem gelio yemek yapmaya fln evde hep ses ve kalabalik zaten gece uyuyamiorum bian gelio sinirlerim oynuyo suan mesela.. biyandan esimle tek kalmak istiorum biyandan yemek fln napcam ozmn onu bilmiorum.. siz artik yalnizmisiniz? Evde hep varmi birileri?
evet özellikle emzzirirken çok zor oluyor yamuk durdugum için sol tarafı emzirirken bebeğin kaafası yukarıya bakmıyo e haliyle süt genzine kaçıo obaa bi panik hali gelio :/Oturmakla ilgili bir şey demedi doktorum ama rahat oturmak ne mümkün zaten. Bugün 1 hafta olacak ancak dün biraz biraz dik oturabildim. Emzirme pozisyonu da alamıyorum haliyle rahat oturamadığım için. Neyse geçecek bu günler de :)
Medelanin cift biberonlu hastane tipini kiraladim cnm. Istanvuldayim ben avrupa yakasinda. Haznedar medicananin karsisindan kiraladim. Ama anadolu yakasininda subeainvar. Sümer a.s. zatrn dagitimini yapiyor yerin adi da o.ruzigarr canım sen hastane tipi pompa kiralamıştın ve çok memnundun sanırım. Paylaşmıştın ama rica etsem tekrar modelini ve nerden kiraladığını paylaşabilir misin?
Medelanin cift biberonlu hastane tipini kiraladim cnm. Istanvuldayim ben avrupa yakasinda. Haznedar medicananin karsisindan kiraladim. Ama anadolu yakasininda subeainvar. Sümer a.s. zatrn dagitimini yapiyor yerin adi da o.
Sumer a.s nin sitesine gir numaralari yaziyor canim. 3 ayligi 240tl bu arada.Tamam canım çok sağol, anadolu yakasına bir bakalım o zaman.
evet özellikle emzzirirken çok zor oluyor yamuk durdugum için sol tarafı emzirirken bebeğin kaafası yukarıya bakmıyo e haliyle süt genzine kaçıo obaa bi panik hali gelio :/
Ayy o nasil olmus canim ya kullanma bence o yatagi cok mu kusuyo? Ben yan yatiriyorum kac kere kustuysa agzinin kenarindan akti gitti bisi olmuyor merak etme. Arkasina yastik koyuyorum ama sirtini geriye vermesin diye.
kızlar reflü yatagı kullanan varsa eger dün başıma gelen olayı anlatmak istiyorum.ben bebeğimi yanımda yatırıyorum reflü yatagında kenarlıklarının 1 tanesini arkasına destekliyorum yan yatırıyorum dün gece yorgunluktan bayılmışm resmen eşimin yanımda panik hareketleriyle uyandım reflü yatagında poposu, benim yattıgım yerde kafası olcak pozisyonda düşmüş yüzüstü ve nefessiz kalmışş çok kötü aglıyordu ben gram duymadım sesinii nasıl döndü nasıl düştü hiçbir fikrim yok ama çok çok kötüydüü eğer eşim duymasaydı belkide allah korusun bebeğime bişe olcaktı şimdi 2 yan korumalıgıda kullanıyorm umarım birdaha yaşanmaz böyle kötü şeyler sizlerde dikkat edin kızlarr reflü yatagının eğimiyle dönebiliyorlar galiba
Kızlar acil.. aventin silikon ucuyla emzirmeyi denicem küçük ve standart iki sekli varmış hangisini alacam
Göbegi düştümü canım .biz düşünce yaptıracagızBenimkide kucağımda uyuyor şimdi banyo yaptıracaz annemle
Ne ara nasil yapiorsun yemegi fln.. gece uyumuyor bizim pasa o yuzden gunduz o uyuyrken uyuyakaliorum bende..Canim biz hep yalniziz. yemek hersey de oluyor. Bir ara annem yemek getireyim dedi. baktim oturuyorlar babam annem dinlenemiyoruz. Biz yapiyoruz sagolun dedim valla kafam boyle daha rahat sanirim ya da biz alistik artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?