2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Sen icinden nasisl geliyorsa oyle yap.. anne olan sensin.. bebegin yattigi sure boyunca ona yapacagin en guzel sey bol bol sutunu sagip vermek.. ben 2-3 saatte bir sagip goturuyodum hastaneye..

Ablam aynı şeyi çok çekti aranır aranmaz dene hep birde göğüslerin çok dolu olursa da tutmaz canım eğer biberon kullanıyorsan ufaklılar çok zeki kolayı isterler hep memeyi tutmaları daha zor olur

Biberon verdik ya. Hastanede hemşireler ver dedi. Çaresizlikten verdim ben de. Geçtiğimiz pazar sabah 6da öğlen 1e kadar emzirememiştim bir türlü.

Sen icinden nasisl geliyorsa oyle yap.. anne olan sensin.. bebegin yattigi sure boyunca ona yapacagin en guzel sey bol bol sutunu sagip vermek.. ben 2-3 saatte bir sagip goturuyodum hastaneye..

O zamanlar biberonla mı veriyorlardı sütünü hastanede? Maşallah okuyorum da memeye güzel dönmüşsünüz.

Bizim hikayemizin aynısı hergün her şekli deniyorum almıyor göğsümü. Sagip veriyorum ilk günden beri. 60 70 cc 2 saatte bir yetiyor bence. Emzirenlere imreniyorum çok üzülüyorum

Bende ama sütüm çekilir diye ona bile üzülemiyorum korkudan :) Takmamaya çalışıyorum. Bir süre sonra bebek beni sevmiyor beni istemiyor diye düşünüyorsun Çok zor.

Kizlar ben evde kalabaliktan cok skildim yaa.. kv bizde kalio hatta annemle tartistilar ilk gunlerde ayni gunler gelmiolar bile.. neyse kv yemek fln yapio hep gelenlerle ilgilenio sagolsun ama gun icinde kp yemege gelio gorumcem gelio yemek yapmaya fln evde hep ses ve kalabalik zaten gece uyuyamiorum bian gelio sinirlerim oynuyo suan mesela.. biyandan esimle tek kalmak istiorum biyandan yemek fln napcam ozmn onu bilmiorum.. siz artik yalnizmisiniz? Evde hep varmi birileri?

O zamanlar biberonla mı veriyorlardı sütünü hastanede? Maşallah okuyorum da memeye güzel dönmüşsünüz.
Hastanede bi gece kaldi ozmn biberonla vermisler.. bizim gibi on saat kasikla mama yedirmeye calismazlarki.. ama bikac gunde alismaz biberona merak etme

Canim bizim 23. Gunumz hala tutmadi sagip veriyorum. Basta cok uzuldum simdi iyi yanlarini dusunuyorum. Emzirmek icin saatlerim gitmiyo mesela. Gece de rahat oluyo. Ama deniyorum devamli memeyi emzirmek icin. Olmuyorsa olmuyor diyorum artik..

ruzigarr canım sen hastane tipi pompa kiralamıştın ve çok memnundun sanırım. Paylaşmıştın ama rica etsem tekrar modelini ve nerden kiraladığını paylaşabilir misin?

Kuzum zaten tam doyduklarinda saatleri ayarlamaya basladilar 2.5 saatte falan kendileri istiyorlar. Ama benim de bir tanesi doymuyor illa uzerine biberonla emmek istiyor. Ben de sasiriyorum bazen emiyor emiyor doymustur kesin diyorum
Uzerine 70-80 cc iciyor. Valla sut yetmiyor artik gece falan mama vermek zorundayiz. Ben sadece tuvalete gidiyorum bazen o bile mumkun degil :)

Canim biz hep yalniziz. yemek hersey de oluyor. Bir ara annem yemek getireyim dedi. baktim oturuyorlar babam annem dinlenemiyoruz. Biz yapiyoruz sagolun dedim valla kafam boyle daha rahat sanirim ya da biz alistik artik

kızlar bende gece emsin diye uyandırıyorum ve sonra baya baya uyanik duruyor,ve benim uykusuzluktan sinirlerim bozuldu artık gec ginduz birbirine girdi, lohusa sendromu böyle gelisio demekki diyorum,tuhaf hissediyorum herkese karşı böyle hisseden varmı

Arkadaşlar herkese selam olsun biz de bugun 1 haftalik olduk çok şükür o kadar güzel bir duygu ki rabbim isteyen herkese bu duyguyu tadtirsin gelelim dogum hikayemize bizim Doktor kan sulandırıcı kullandığımız için normal doğumun riskli olduğunu sezaryani tavsiye etti ben ve eşim normal olmasını istiyorduk büyük bi stres altında cuma sabahı bütün riski kabul ettiğimi belirten kağıdı imzaladım ve suni sanciyla doğumu başlattık sabah 11 gibi serum verildi serumdan önce açıklığın 3 cm di akşam 6 ya kadar hiç bi değişiklik olmadi bebegimin kafası yukarıda olduğu için açıklık hiç ilerlemedi Doktor beni muayene ettikten sonra herşeye hazırlıklı olmak gerektiğini söyledi moralim bozuldu sonra bi anda suyum geldi ebe muayene etti 4.5 cm oldu açıklık ama baş hala yukarıda dedi tabi sancılar artık canımı çok acitiyodu çok yorulmuştum koridorda yürürken sürekli suyum geliyodu bi anda büyük abdestimin geldiğini hissettim ve ıkındım ıkınmamla bebeğimin aşağıya indiğini hissettim hemen ebe geldi ve beni masaya aldı ikinci ıkınmamla bebeğim doğdu Doktor geldiğinde bebeğim kucagimdaydi ve bütün acılar bitmişti (saat 9.00) doktorum bile inanamadı rabbimin mucizesi gerçekten bu şimdi iyiyim çok şükür evlat kokusu cennet kokusu gerçekten herkese kucak dolusu sevgiler bizden bu kadar darısı doğumu bekleyen arkadaşlara olsun

evet özellikle emzzirirken çok zor oluyor yamuk durdugum için sol tarafı emzirirken bebeğin kaafası yukarıya bakmıyo e haliyle süt genzine kaçıo obaa bi panik hali gelio :/

kızlar reflü yatagı kullanan varsa eger dün başıma gelen olayı anlatmak istiyorum.ben bebeğimi yanımda yatırıyorum reflü yatagında kenarlıklarının 1 tanesini arkasına destekliyorum yan yatırıyorum dün gece yorgunluktan bayılmışm resmen eşimin yanımda panik hareketleriyle uyandım reflü yatagında poposu, benim yattıgım yerde kafası olcak pozisyonda düşmüş yüzüstü ve nefessiz kalmışş çok kötü aglıyordu ben gram duymadım sesinii nasıl döndü nasıl düştü hiçbir fikrim yok ama çok çok kötüydüü eğer eşim duymasaydı belkide allah korusun bebeğime bişe olcaktı şimdi 2 yan korumalıgıda kullanıyorm umarım birdaha yaşanmaz böyle kötü şeyler sizlerde dikkat edin kızlarr reflü yatagının eğimiyle dönebiliyorlar galiba

ruzigarr canım sen hastane tipi pompa kiralamıştın ve çok memnundun sanırım. Paylaşmıştın ama rica etsem tekrar modelini ve nerden kiraladığını paylaşabilir misin?
Medelanin cift biberonlu hastane tipini kiraladim cnm. Istanvuldayim ben avrupa yakasinda. Haznedar medicananin karsisindan kiraladim. Ama anadolu yakasininda subeainvar. Sümer a.s. zatrn dagitimini yapiyor yerin adi da o.

Medelanin cift biberonlu hastane tipini kiraladim cnm. Istanvuldayim ben avrupa yakasinda. Haznedar medicananin karsisindan kiraladim. Ama anadolu yakasininda subeainvar. Sümer a.s. zatrn dagitimini yapiyor yerin adi da o.

Tamam canım çok sağol, anadolu yakasına bir bakalım o zaman.

Canim biz hep yalniziz. yemek hersey de oluyor. Bir ara annem yemek getireyim dedi. baktim oturuyorlar babam annem dinlenemiyoruz. Biz yapiyoruz sagolun dedim valla kafam boyle daha rahat sanirim ya da biz alistik artik
Ne ara nasil yapiorsun yemegi fln.. gece uyumuyor bizim pasa o yuzden gunduz o uyuyrken uyuyakaliorum bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…