- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.461
Valla canim cok zorlaniyorum ben dogdugundan beri hep uykusuzum. Gece uyku yok,gunduz hastane,gelir gelmez yemek yapiyorum. Ilk zamanlar cok zoruma giderdi aglardim yemek yaparken ama ne yapalim is basa dusunce yapiliyor. Cok cesit yapamiyorum ama corba yapmaya calisiyorum. Digerleri de kolay olan et,balik,tavuk arada da sebze. Gunduz ara ara uyusam hastane olmasa daha da iyi olacagim ama ne yapayim mecburum iste. Bazi konularda sansli cogu arkadasim burada.Ne ara nasil yapiorsun yemegi fln.. gece uyumuyor bizim pasa o yuzden gunduz o uyuyrken uyuyakaliorum bende..
Kolik 2. 3.ayda baslarmis canim doktorumuz oyle soyledi. Tamamn bizi istiyorlar bununla alakali. Yatagina koydugumuz an ihh ihh yapmaya baslayip bir sure sonra agliyor bizimki de. Ana kucaginda rahat uyuyor gibi. onu yatak gibi kullanmaya basladik. Simdi de boynumun altina gomule gomule uyuyor. Illa kokumu alacak :)Kafayı yedim ayağımda sallaya sallaya uyuttum ağzında emzik . yerine koyarken uyanıyor yok böle bisi ya huyu suyu değişmeye başladı . kolik mi acaba nasıl anlicaz kolik mi deilmi
Bnde hastanedeyken 2 gun boyunca gazimi yapamadim en son hemsire lavman yapinca rahatladim hem dikis yerlerim bile rahatlamistiBen acılardan ağlar moddayım gaz sancısı dikiş yeri ağrısı hepsi war walla
Insallah bebegini saglikla kucagina alirsinda bu yasadigin stresi bir an evvel unutursunKızlar doğuran arkadaşların gözü aydın bugün benimde kontrol vardı pazar günü sabah allah nasip ederse doğumum var hepinizden dualarınızi bekliyorum hayirlisiyla sag salim inşallah oglumu kucagima alayım
Cnm dikkat et kendine sen iyi olacaksin ki bebeginde iyi olsun cok cok gecmis olsun bu surecte en azindan sana yardm edecek biri olsa rahatlarsn Allahim hepimize kolaylik versnKızlar bana ne oluyor bilmiyorum ama lohusaligin 3.gunu yasadigim seyi daha farkli yasadim. Esim gece 12 gibi sen yat ben biraz bakayim dedi. Yattim ben ve bir ara gozumu koridorda actim. Dizlerimin uzerine yigildim ve nefes almakta zorlaniyordum. Esim gordu ne oldu iyi misin? Haydi yatagina dedi. Uykusuzluk cok zor cidden. Ben kendime dikkat edemiyorum ama siz dikkat edin kizlar
Kızlar bana ne oluyor bilmiyorum ama lohusaligin 3.gunu yasadigim seyi daha farkli yasadim. Esim gece 12 gibi sen yat ben biraz bakayim dedi. Yattim ben ve bir ara gozumu koridorda actim. Dizlerimin uzerine yigildim ve nefes almakta zorlaniyordum. Esim gordu ne oldu iyi misin? Haydi yatagina dedi. Uykusuzluk cok zor cidden. Ben kendime dikkat edemiyorum ama siz dikkat edin kizlar
Dunden beri bizdede var cnm.. arkadasima doktoru ev cok sicaksa kurumustur demis bizimde ev 24 derecede.. otribebeyle temizlesekmi diodum bndeKizlar bebegimin burnundan arada bir cok kalin sekilde hirilti.homurtu gbi ses geliyor.aranizda bole bi sorunu yasayan var mi?
Ndn kimse yok yaninda cnm? Onca yuku ndn sem omuzlaniyorsun.. bunyen dayanmaz zayif dusersinValla canim cok zorlaniyorum ben dogdugundan beri hep uykusuzum. Gece uyku yok,gunduz hastane,gelir gelmez yemek yapiyorum. Ilk zamanlar cok zoruma giderdi aglardim yemek yaparken ama ne yapalim is basa dusunce yapiliyor. Cok cesit yapamiyorum ama corba yapmaya calisiyorum. Digerleri de kolay olan et,balik,tavuk arada da sebze. Gunduz ara ara uyusam hastane olmasa daha da iyi olacagim ama ne yapayim mecburum iste. Bazi konularda sansli cogu arkadasim burada.
Esimden Allah razi olsun. Anneler gelemiyor maalesef. Bir gorumcem var o da gelmiyor ne yazik ki.Bnde hastanedeyken 2 gun boyunca gazimi yapamadim en son hemsire lavman yapinca rahatladim hem dikis yerlerim bile rahatlamisti
Insallah bebegini saglikla kucagina alirsinda bu yasadigin stresi bir an evvel unutursun
Cnm dikkat et kendine sen iyi olacaksin ki bebeginde iyi olsun cok cok gecmis olsun bu surecte en azindan sana yardm edecek biri olsa rahatlarsn Allahim hepimize kolaylik versn
Bir an once duzene girse Allahin izniyle rahat edecegiz. Kv yasli ancak cocugu sevmeye geliyor o gelince de yemeye girisiyorum. Annem de hasta kardesime bakiyor. Bu surecte psikolojik olarak da annemler hic destek olmadi. Babamla ve ozel hayatlarindaki her problemi bana anlattilar sagolsunlar. Gecen gun babama ve anneme patladim artik. Ne hamileligimde ne lohusaliginda ne anne ne kv yardimci olamadi ozel durumlarindan oturu bari psikoljik olarak destek olun dedim. Cocugumla mi ilgileneyim,sarilik icin hastaneye mi kosalim,evle mi ilgileneyim, annemlerle ilgileneyim. patavatsiz kv ve gorumcemle mi ilgileneyim bilemedim. Sanirim en huzurlusu boyle bizim icin...Canim keşke annen veya kv en azından akşam için yemeklerini hazır etseler senin için çok iyi olur . Ekstradan 2 3 saat daha çok dinlenirsin. Az kaldı ins 40 indann sonra daha çok düzeliyor uykuları bazı cocuklarin. 1 yasin dada bazen 10 aylıkken de tam oturuyir uyku düzenleri
Benimde oyle serum fizyolojik skp cekiyorum tikqndikcaKizlar bebegimin burnundan arada bir cok kalin sekilde hirilti.homurtu gbi ses geliyor.aranizda bole bi sorunu yasayan var mi?
Canim tebrikler maşallah seni ve oglusunu öptümÇok teşekkürler , şükür bugün 13:01 de Efe'mize kavuştuk. Darısı henüz doğurmamış olanlara inşallah. Ağrılarım var ama öyle dayanılmayacak gibi, öpüyoruz sizleri teyzoşlarrr
Bize hemşireler şırıngayla verdirttiler mamayı oda mama da vermiceklerdi ben ısrar ettim aynı senin gibi çaresizlikten. Heryerin düzeni farklı işte. Bide insan kıyamıyo sanki o an o saniye zayıflıcak hasta olucak gibi hissediyo hemen doyurmak istiyoBiberon verdik ya. Hastanede hemşireler ver dedi. Çaresizlikten verdim ben de. Geçtiğimiz pazar sabah 6da öğlen 1e kadar emzirememiştim bir türlü.
Sanırım öyle ya bende mi ana kucağına yatırsam . ondada iki büklüm kalıyor üzülüyorum ev tipi almak laizmKolik 2. 3.ayda baslarmis canim doktorumuz oyle soyledi. Tamamn bizi istiyorlar bununla alakali. Yatagina koydugumuz an ihh ihh yapmaya baslayip bir sure sonra agliyor bizimki de. Ana kucaginda rahat uyuyor gibi. onu yatak gibi kullanmaya basladik. Simdi de boynumun altina gomule gomule uyuyor. Illa kokumu alacak :)
Canım çok dikkat et çok kötü olursun iyice .Kızlar bana ne oluyor bilmiyorum ama lohusaligin 3.gunu yasadigim seyi daha farkli yasadim. Esim gece 12 gibi sen yat ben biraz bakayim dedi. Yattim ben ve bir ara gozumu koridorda actim. Dizlerimin uzerine yigildim ve nefes almakta zorlaniyordum. Esim gordu ne oldu iyi misin? Haydi yatagina dedi. Uykusuzluk cok zor cidden. Ben kendime dikkat edemiyorum ama siz dikkat edin kizlar
Sanki heran degil ama bazen horluomus gbime geliyor veya sut icerken horultu gbi.sali dr.a goturim dedim.chicconun pompasini almistm onuda beceremedm sanirm bise cikmadiDunden beri bizdede var cnm.. arkadasima doktoru ev cok sicaksa kurumustur demis bizimde ev 24 derecede.. otribebeyle temizlesekmi diodum bnde
Cnm nasil bi hirilti peki horluo sanki bebism arada?bnm bazen oluo surekli degil arada yemek yerkn hirrr die bi ses gelio benn pompa almostm beceremedim onu nasil yapiosnBenimde oyle serum fizyolojik skp cekiyorum tikqndikca
Bana kv sabah geliyor aksam yatmaya evine gidiyor. Dedigin gibi insan yalnizda olmak istiyor ama dusununce o olmass ne yemek yiyebilirm düzgün ne dus alabilirim. Yine ben bakiyorum cocuguma ama yemek camasir utu flan o yapiyor ben yerken oyaliyo cocugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?