- 19 Ocak 2016
- 5.427
- 5.562
- 198
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.381
kolayca kucağına alırsın inşallah cnmYatisim yapıldı. Onlugu de giydim bekliyorum kızlar dua edin nolur
3 çocuk kolay değil gerçekten ben bebişe bakarken hep diyorum bu tek bu kadar zorsa birden fazla olanlara Allah yardım etsin. Bizde gece 40 dk uyku 15 dk meme şeklinde hep Uyandık durduk buna bile şükür :)))Bende leyla gibiyim bi çay içtim biraz kendime geldim gece iki saatte bi uyan emzir gaz çıkar altını değiştir sonra kustu üstünü değiştir saat 7.30kalk kızları okula hazırla o saatten beride ayaktayım bizdede böyle
Altını ac canım hemn uyanır aglama bızımkide sarıydı gecıyo :)Canım benim bebekte sarı sarı iki gözüm iki çeşme ağlıyorum sabahtan anneme dedim banyo yaptırma ancak uyanıp yiyor sütümü annem banyo yaptırdı kalkmıyor şimdide çok az emdi emmiyor uyansada mememdr uyuyor çok moralim bozuk. Sen napıyorsun nasıl uyandırıyorsun
Canım reflu yastıgı alsana ben heP onda yatırıyorumSevgili anneler benim oğlum 18 günlük oldu çok fazla gazi var gazi olduğu ikindigi zaman kusuyor ama böyle yoğurt gibi ilk günler çok ve siviydi simdi azaldı sorum şu oğlum kusarken yan yatırmama rağmen tam kusamadigi için geri boğazına kaciyor ve bu sefer nefesi kesilip bi kaç saniye kıpkırmızı oluyor Dr goturduk herhangi bisi yok reflu yada kalple ilgili bisi degil dedi ama dikkat et dedi kusmasi ciğerlerine i kaçarsa boğulur dedioğlum kussa elim Ayağım titrio o an napacagimi bilmiyorum bide bu korkuyla az emziriyorum kusmasin die bana bi akil verin siz bebekleriniz kusarken nasıl yatiryorsunuz yastık kullaniyormusunuz ?
Canım reflu yastıgı alsana ben heP onda yatırıyorum
Bende bu gece bir kere çok zorlandım annemi aradım odaya geldi memenin ağırlığını verme bebeğe dedi hemen tuttu oğlum :))Ben bu kıza memeyi tutmayı nasıl öğreteceğim ya. Sürekli savaş halindeyiz. Silikon ucu da sevmedi. Sağıyorum şu an. Hâlâ mama takviyesi yapıyoruz çok üzülüyorum. Her çeşit emzirmeyi denedim ama yok hatun sinir yapıyor.
inşAllah geçer ya şimdi emzirdim 2 kere hamdolsun :).Altını ac canım hemn uyanır aglama bızımkide sarıydı gecıyo :)
Ben bu kıza memeyi tutmayı nasıl öğreteceğim ya. Sürekli savaş halindeyiz. Silikon ucu da sevmedi. Sağıyorum şu an. Hâlâ mama takviyesi yapıyoruz çok üzülüyorum. Her çeşit emzirmeyi denedim ama yok hatun sinir yapıyor.
Ben bu kıza memeyi tutmayı nasıl öğreteceğim ya. Sürekli savaş halindeyiz. Silikon ucu da sevmedi. Sağıyorum şu an. Hâlâ mama takviyesi yapıyoruz çok üzülüyorum. Her çeşit emzirmeyi denedim ama yok hatun sinir yapıyor.
Bende bu gece bir kere çok zorlandım annemi aradım odaya geldi memenin ağırlığını verme bebeğe dedi hemen tuttu oğlum :))
inşAllah geçer ya şimdi emzirdim 2 kere hamdolsun :).
MaşAllah canım yaa doğum sonrası sana çok kolay geldi hamileliğin zorluğunu gördüğün için. Bende de hamilelik kolay lohusalık çok gergin geçiyor annem o kadar çabalıyo ama bebek söz konusu olunca kalbini kırıyorum kadının
Ablam aynı şeyi çok çekti aranır aranmaz dene hep birde göğüslerin çok dolu olursa da tutmaz canım eğer biberon kullanıyorsan ufaklılar çok zeki kolayı isterler hep memeyi tutmaları daha zor olurYok ağırlık vermiyorum alttan destekliyorum hep. Ama acıkınca kendinden geçiyor çıldırıyor. Sonra hiç tutmuyor.
Dogru soyluyorsun canim ama ben bu lohusa kafamla kalitrli zaman yaratamiyorumAy kıyamam ben ona sen anlatınca ben eski zamanlarıma döndüm çok zor işin var kızla kaliteli zaman geçir diycem ama...başka türlü onun kardes stresini azaltamazsın hepsi kaygıdan ileri geliyor ya annem babam bebeği benden çok severse
Bizim hikayemizin aynısı hergün her şekli deniyorum almıyor göğsümü. Sagip veriyorum ilk günden beri. 60 70 cc 2 saatte bir yetiyor bence. Emzirenlere imreniyorum çok üzülüyorumBiz de 15. gündeyiz. Hastanede 2 gün sütüm gelmedi evde 3. gün sarı süt geldi ancak bir gece hastanede biberon verdiler. Evde de emiyordu bir kere ağzına kan gelmiş baya kan emmiş, kustu sonra aklım çıktı. O gün bugündür memeyi tutmuyor. Görünce çığlık çığlık. Sağıp veriyorum. Her seferinde deniyorum ama nafile. Sağdığımda da 2 saatte bir 60-80cc arası verebiliyorum. Yetmiyor. Ne olacak bilmiyorum bende. Tutmaz bu saatten sonra diyorlar ama denemeye devam. Sizler hiç emziremeden sağıyor musunuz? Kaç çıkıyor? Sütüm kesilir artmaz diye çok korkuyorum!
Bnm oglus da bi geceleri ayrilamio memeden.. gogsumde uyuyasi var kiyamam.. bizde 20dk emioz bazen iki gogusten de 20dk emioz sora misil misil uyuyoz tam 2saat sora kendisi uyanio:)) cok dakik bu bebeker valla:))Benimde kamburum çıktı resmen. Kı benimki öyle memede filan oyalanmiyor. 30-40 dk emiyor ve uyuyor. Uyuduğu zaman da 2 saat uyanmiyor. Dinleniyorum da ama ona rağmen omurgam ağrıyor.
Dusunce biyerine batar fln diye korkuyorum tedirgin oluyorum benBen beklemiyorum valla. Uyuyorum hemen sonra bir bakıyorum atmış bile ağzından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?