2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yatisim yapıldı. Onlugu de giydim bekliyorum kızlar dua edin nolur
kolayca kucağına alırsın inşallah cnm

3 çocuk kolay değil gerçekten ben bebişe bakarken hep diyorum bu tek bu kadar zorsa birden fazla olanlara Allah yardım etsin. Bizde gece 40 dk uyku 15 dk meme şeklinde hep Uyandık durduk buna bile şükür :)))

Canim sen daha yeni dogum yaptin muhtemelen seninki yeni dogan sariligidir. Cocuk doktoruna yine de haber ver. Burada cogu bebis sarilikti atlattilar cok sukur. Bu nedenle olagan oldugunu dusun ve bir sariligini olctur bebisin derim. Uyandirmak icin de altini aciyordum ben. Hem yeni dogan hem sarilik olunca zor uyaniyorlar. Simdi uyumuyor bizim bıdık. Bir de emzirirken burnunu hafifce sık uyumasini beklemeden. Gunduzleri 1 saati geceleri de 2 saati gecirme emzirmek icib. Gecmis olsun canim,en kisa zamanda iyilesirsiniz insallah

Sevgili anneler benim oğlum 18 günlük oldu çok fazla gazi var gazi olduğu ikindigi zaman kusuyor ama böyle yoğurt gibi ilk günler çok ve siviydi simdi azaldı sorum şu oğlum kusarken yan yatırmama rağmen tam kusamadigi için geri boğazına kaciyor ve bu sefer nefesi kesilip bi kaç saniye kıpkırmızı oluyor Dr goturduk herhangi bisi yok reflu yada kalple ilgili bisi degil dedi ama dikkat et dedi kusmasi ciğerlerine i kaçarsa boğulur dedi oğlum kussa elim Ayağım titrio o an napacagimi bilmiyorum bide bu korkuyla az emziriyorum kusmasin die bana bi akil verin siz bebekleriniz kusarken nasıl yatiryorsunuz yastık kullaniyormusunuz ?

Kızlar doktor bana eğer bebegin uykuda. Uyanmıyorsa yada emmiyorsa ayak altına cimcik at yada vur uyanır dedi denedim uyandı ama çok ağladı meğer en cok ağrıyan yerleri ayak altlariymis ben diyim belki denersiniz

Altını ac canım hemn uyanır aglama bızımkide sarıydı gecıyo :)

Canım reflu yastıgı alsana ben heP onda yatırıyorum

Ben bu kıza memeyi tutmayı nasıl öğreteceğim ya. Sürekli savaş halindeyiz. Silikon ucu da sevmedi. Sağıyorum şu an. Hâlâ mama takviyesi yapıyoruz çok üzülüyorum. Her çeşit emzirmeyi denedim ama yok hatun sinir yapıyor.

Bende bu gece bir kere çok zorlandım annemi aradım odaya geldi memenin ağırlığını verme bebeğe dedi hemen tuttu oğlum :))
Altını ac canım hemn uyanır aglama bızımkide sarıydı gecıyo :)
inşAllah geçer ya şimdi emzirdim 2 kere hamdolsun :).
MaşAllah canım yaa doğum sonrası sana çok kolay geldi hamileliğin zorluğunu gördüğün için. Bende de hamilelik kolay lohusalık çok gergin geçiyor annem o kadar çabalıyo ama bebek söz konusu olunca kalbini kırıyorum kadının

Biz de 15. gündeyiz. Hastanede 2 gün sütüm gelmedi evde 3. gün sarı süt geldi ancak bir gece hastanede biberon verdiler. Evde de emiyordu bir kere ağzına kan gelmiş baya kan emmiş, kustu sonra aklım çıktı. O gün bugündür memeyi tutmuyor. Görünce çığlık çığlık. Sağıp veriyorum. Her seferinde deniyorum ama nafile. Sağdığımda da 2 saatte bir 60-80cc arası verebiliyorum. Yetmiyor. Ne olacak bilmiyorum bende. Tutmaz bu saatten sonra diyorlar ama denemeye devam. Sizler hiç emziremeden sağıyor musunuz? Kaç çıkıyor? Sütüm kesilir artmaz diye çok korkuyorum!

Yok ağırlık vermiyorum alttan destekliyorum hep. Ama acıkınca kendinden geçiyor çıldırıyor. Sonra hiç tutmuyor.

Yok ağırlık vermiyorum alttan destekliyorum hep. Ama acıkınca kendinden geçiyor çıldırıyor. Sonra hiç tutmuyor.
Ablam aynı şeyi çok çekti aranır aranmaz dene hep birde göğüslerin çok dolu olursa da tutmaz canım eğer biberon kullanıyorsan ufaklılar çok zeki kolayı isterler hep memeyi tutmaları daha zor olur

Yaa göğüs uçlarım çok fena silikon uçlada acıyor onsuzda acıyor fayda yok maleseffff soğan suyu deniyorum ama iyi gelir mi bilmiyorum inşAllah geçer sarılık bi yandan yara bi yandan uykusuzluk bi yandan ama nasılsa unutturuyor hepsini bıldırcınımm. Kızlar silikon uç dışında deneyip te iyi gelen şeyleri paylaşırmısınız

Benim yaralar kalkanla düzeldi. ilaç filan hepsini kestim. Sadece delikli hava alan kalkan kullandım. 2 günde iyileşti. ki çok feci yarıktı. Bir de süt gelince, süt sağınca sütlü bıraktım hiç silmedim. O da çok fayda etti. Hala kalkan kullanıyorum.

Dogru soyluyorsun canim ama ben bu lohusa kafamla kalitrli zaman yaratamiyorum
Ay bugun kendimi cok kotu hissediyorum. Midem bulaniyor usuyorum hAlsizim

Bizim hikayemizin aynısı hergün her şekli deniyorum almıyor göğsümü. Sagip veriyorum ilk günden beri. 60 70 cc 2 saatte bir yetiyor bence. Emzirenlere imreniyorum çok üzülüyorum

Benimde kamburum çıktı resmen. Kı benimki öyle memede filan oyalanmiyor. 30-40 dk emiyor ve uyuyor. Uyuduğu zaman da 2 saat uyanmiyor. Dinleniyorum da ama ona rağmen omurgam ağrıyor.
Bnm oglus da bi geceleri ayrilamio memeden.. gogsumde uyuyasi var kiyamam.. bizde 20dk emioz bazen iki gogusten de 20dk emioz sora misil misil uyuyoz tam 2saat sora kendisi uyanio:)) cok dakik bu bebeker valla:))

Kızlar bende bu gün doktora gittim bebeğimin ayakları aşağıda yani doğum pozisyonunu almamış ama kilo olarak 3100 olmuş bunada şükür:) büyük ihtimalle bende Çarşamba sezeryen olacam kesin bişey demedi ama son dakikaya bırakmak ta doğru değil dedi zaten o zamana kadar neredeyse 40 haftam dolmuş oluyor. Bende bir an önce oğluma kavuşmak istiyorum sizler gibi herşeyin hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…