2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bizde yaklaşık iki saattir gece vardiyamiz a başladık :) oğlum un gözler fildir fildir etrafı izliyor ben uykusuzluktan kıvranıyorum resmen
Ayy kıyamam ya yerim ben onu :) bende öyleyim uyanmasın diye hemen emzirmeye geçiyom gecelerde. Gözleri açılmaya çalışıyor benim kız iyice emzirip öyle yatiriyom öyle olunca uyanmiyo bu işin çözümü buldum:)

Bizimkiler o yataktan asagi kadar kayabiliyorlar o yuzden biz hep ayak ucunu bir yere dayiyiyoruz yoksa duserler. Asagi dogru eyimde. Kayiyorlar. Dikkat etmek lazim

Anakucaginda rahat uyuyor zaten benim kızımda. Yatak hale getirdik. Bebekler Anne kokusu çekmeden uyumaz kı:)

Y yesilagac44 memeden emmeden once emik aliyordu artik emzik almiyorlar
aygisi ikiz annesi olmak gercekten zor allah yardincimiz olsun Egozz benin annem hala gece gunduz bizde kaliyor.sadece hafta sonlari gidiyor.ondanda biz esimle beraber bakiyoruz. Keske o zamanda gitmese diyorum. İki bebekler cok zor oluyor yoksa.

Ana kucağınızın markası be acaba? Ev tipi alacağım ama karar veremedim hala.

Sanırım öyle ya bende mi ana kucağına yatırsam . ondada iki büklüm kalıyor üzülüyorum ev tipi almak laizm bende alınca sakinleşiyor ama iki büklüm karnı ggurulduyor hep gaz var sanırım ;(
Ana kucaginda cok mutlu oluyorlar dene istersen. ben arabasindakini kullaniyorum icine buyukce bir battaniye serdim

39. Haftadan günaydın kızlarrrr evet bu topicte hala doğurmayanlar var
Evet ben mesela Normal Doğum için ısrar ediyorum ama Bebek daha Doğum kanalına bile inmedi. 41. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Ortalık kar kış kıyamet, yürüyüş de yapamıyorum . Kayınvalidem geldi, kadıncağızı her gün arıyorlar torunun geldi mi diye. Birini bi şey sormak için arıyorum, verdiği ilk tepki doğurdun mu? Canım istediği zaman doğuracam ulennnnnn

Ben arabasininkini kullaniyorum. Henuz onunla dusari cikmadik evde bayagi isime yariyor. Cadillac casualın air ana kucagi bizimki
Ben de baby2go aldım ama bazı sitelerde pusette çok yatırmayın yazıyor. Ev tipi ana kucağı almak istiyorum ama karar veremedim. Neyse doğunca huysuz bir bebek olursa öyle alırım.

Bizde oyleydik ayy doğurmadı mı daha gibisi bizde doğsun diye bekliyorduk doğdu da çok şükür millet ne meraklı dogurtmaya. Şimdi gelen giden pek olmuyor 40i bekliyoz gelen giden hep büyük kıyafet aliyolar.1_2 yaş kıyafetleri.

Aynen. Bi de demezler mi sen normal mi doğuracaksın? Bizim milletimiz her şeye yorum yapmaya ne bayılıyor yahu

Sonunda sutum gelmeye basladi ilk kez 30 cc filan geldi cok mutlu oldum :)
Daha kizimi doyurmaya yetmez ama en azindan az da olsa sutumle beslenebilecek
Daha sutum artar degil mi kizlar

Artar canım artar inşallah. Benden de o kadar geliyor. Üzerine mama takviyesi yapıyorum ama olsun alıyor ya anne sütü ne alırsa kâr. Ben pes etmeden veriyorum ağzına memeyi sen de pes etme.

Benimkinin gözlerini kapatıyorum örtüyle genede açık o gözler fayda etmiyor emzirmek flanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…