2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Günaydın kızlar bizimde bugün çok şükür göbek bağımız düştü bugün emişimizde artı artık memede daha uzun süre kalıyoruz sabah sabah aşkımızı yaşadık evlat kokusu başak bişey miş yeniden doğdum diyorum can suyum benim diye seviyorum kızımı

Kızlar benim migrenim tuttu normalde parol içiyordum şimdi doğuma çok az kaldı içsem herhangi bir zararı olur mu?

Ben olmaz diye biliyorum parol Doğum öncesi ve sonrası içebildiğimiz tek ağrı kesici ama gine de daha tecrübeli bi arkadaş yanıtlasa daha iyi olur
Kızlar benim migrenim tuttu normalde parol içiyordum şimdi doğuma çok az kaldı içsem herhangi bir zararı olur mu?

İçebilirsin canım ben içmiştim migrenim tuttuğunda. Bir de buz kompresi hap başına. Varsa nane yağı veya vicks sür biraz ağrı olan bölgeye.

Sonunda sutum gelmeye basladi ilk kez 30 cc filan geldi cok mutlu oldum :)
Daha kizimi doyurmaya yetmez ama en azindan az da olsa sutumle beslenebilecek
Daha sutum artar degil mi kizlar
artacak canım sakın stres yapma o bile etkiler sütünü

bizde de öyle hep 1. 2 yaş kıyafetleri allahtan gelecek diye kıyafet almamazlık yapmamışım

Kızlar ya ben yarın için çok endişeliyim ne yapacağım bilmiyorum çok korkuyorum eşimle ikimiz kalsak halledebilir miyiz ki ne yapsam ki bilemiyorum

artacak canım sakın stres yapma o bile etkiler sütünü

bizde de öyle hep 1. 2 yaş kıyafetleri allahtan gelecek diye kıyafet almamazlık yapmamışım
5_10 tane kendine gore kıyafetleri var yetiyor yıkanıyor onlar iki günde bi kuruyor bide hemen :) ilk doğduğunda çok büyük gelirdi şimdi tam oturdu gibi masallah. her geçen büyüdüğü farkedemiyoz ya daha alırız neler neler

İçebilirsin canım ben içmiştim migrenim tuttuğunda. Bir de buz kompresi hap başına. Varsa nane yağı veya vicks sür biraz ağrı olan bölgeye.
Teşekkür ederim canım. Dayanılacak gibi değil içecem bir tane.

Kızlar bize sarılk baslangıcı dediler ek mama werenler nası yapıosunz hem emzirip hem mama wermem lazm

Artar canım artar inşallah. Benden de o kadar geliyor. Üzerine mama takviyesi yapıyorum ama olsun alıyor ya anne sütü ne alırsa kâr. Ben pes etmeden veriyorum ağzına memeyi sen de pes etme.
Ne kdar takviye yapıosun bide mama ne kullanıosun

Kızlar ya ben yarın için çok endişeliyim ne yapacağım bilmiyorum çok korkuyorum eşimle ikimiz kalsak halledebilir miyiz ki ne yapsam ki bilemiyorum

Hastanede mi? Halledersiniz canım. Hemşireler koşturuyor sürekli.

Ne kdar takviye yapıosun bide mama ne kullanıosun

Önceden 90 yapardım şimdi iki gündür 60'lık yapıyorum. Aldığı kadarını alıyor. Eğer iyi beslenirse 4 saate kadar uyuyabilir doktoru demişti. Aslında bana kalsa daha az veririm de etrafta sürekli aç bu çocuk diyenler yüzünden veriyorum bunu. Sen emzirebiliyorsan 30 ile başla bence. Bizim göğüs tutma problemimiz var o yüzden bazen hiç ememiyor 60 veriyorum. Doktoru toplamda en az 60 Anne sütü artı mama içsin dedi. Ama mesela dün sağdım 30 cc süt çıktı, onu içti üzerine tekrar 60 cc mama içti. Uzun uyursa acıkıyor ve daha çok içiyor.

Son düzenleme:
Sonunda sutum gelmeye basladi ilk kez 30 cc filan geldi cok mutlu oldum :)
Daha kizimi doyurmaya yetmez ama en azindan az da olsa sutumle beslenebilecek
Daha sutum artar degil mi kizlar
Artar canım bebek emdikçe artıyor kalanı da sağ hatta bebekten sonra bol su iç artacak merak etme :))

Ya benimki de öyle, göğsümde uyuyor sonra yerine koyunca başlıyor gıcırdamaya. E göğsümdeyken de ben uyuyamıyorum Allah korusun uyku sersemi düşürürüm falan aman. Kısır bir döngü:)

Hastanede bana parol verdiler canım, içebiliyorsun.

Varlıklari iyice seni mahvedecekse ins yüce Rabbim yardimcin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…