2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

hayırlı haberlerle dön caanım.şimdiden geçmiş olsun.

Kızlar,sabah akıntıdan biraz fazla bişeyler geldi tuvalette peçeteye,5-6 defa silmek zorunda kaldım,afedersiniz su değildi herhalde,devamı da gelmedi. Telaş etmeyi gerektiren bi durum yoktur diye düşündüm ama,onun haricinde bebek bayağı hareketli,aşağıyı da zorluyor. Napayım sizce?

Artar canım artar inşallah. Benden de o kadar geliyor. Üzerine mama takviyesi yapıyorum ama olsun alıyor ya anne sütü ne alırsa kâr. Ben pes etmeden veriyorum ağzına memeyi sen de pes etme.

mama için acele etme boza.anneler ikiz bebeklere yetecek kadar süt üretebilecek şekilde yaratılmış.yılma, sık sık emzir.artacak sütün.dr. demişse mama diye o başka tabi.meme ucu içinse; benim bekarken hiç yoktu.okşayıp meme ucunu çıkarırdım ki küçücüktü.şimdi parmak kadar olmuş.sık sık çek ki dışarı çıksın ve inan ki büyüyor o da.

Canim dr gittim mı sen bu yakınlarda benimde bebek dün gelecek zannetim bayağı aşağı indi istersen bu dr git

Aynen yaa herkea soruyor bende vaktim var daha 2hafta diyorum yine de soruyolar var ulan vaktim sanki ben mi tutuyorum

Canim dr gittim mı sen bu yakınlarda benimde bebek dün gelecek zannetim bayağı aşağı indi istersen bu dr git
Gitmedim iki haftadır..benim de dünden beri daha aşağıda karnım ama bi belirti de yok. Yarın sabah giderim diye düşünüyorum. Benim doktor yarın sabah hastanede olacak. Senin yarın kaçta randevun?

Gözün aydın

Maşallah Canim bizde yaptık ama benim oğlan çok ağladı siz nerde yaptırdınız (hastanede mı yoksa sünnetçi de mi)
Hadi ya agladi mi. Biz turkiye hastanesinde yaptirdik. Cem Kara diye bi dr var yenidogan sunnetinde baya populer bi isim. O yapti bizim sunneti cocuk cerrahi. Oglum odaya geldi melul melul etrafi izliyordu bir rahatladim aglamiyo cani yanmiyo diye. Cok sukur atlattik bunu da.

Bizim burda isim yapan bi sunnetciye götürdüm ama yaparken çok ağladı şimdi iyi, bi hafta sonra dikişlerini almak için götüreceğiz, size krem verdi mi bize bi şey vermedi

Gitmedim iki haftadır..benim de dünden beri daha aşağıda karnım ama bi belirti de yok. Yarın sabah giderim diye düşünüyorum. Benim doktor yarın sabah hastanede olacak. Senin yarın kaçta randevun?
Benim yarın sabah 9 da sezeryanim

Sabah müdürüm aradı Doğum yaptın mı diye? Yok dedim ben herkese haber verecem. Bunlar böyle yaptıkça benim çocuk inadına gelmiyor
Siz doğurunca onlar rahatlayacak herhalde benim işyerimdekiler falan daha 9 aylık hamile olduğumu bile bilmiyorlar,söyleyince şaşırıyorlar

Sanırım öyle ya bende mi ana kucağına yatırsam . ondada iki büklüm kalıyor üzülüyorum ev tipi almak laizm bende alınca sakinleşiyor ama iki büklüm karnı ggurulduyor hep gaz var sanırım ;(
benimde hep meme emmek istiyor dün akşam 7 buçuktan gece 5 e kadar kısa kısa sık sık mememdeydi en son emzik verdim 8 gün sonunda ilk defa uyudum

Bende emzikte buldum çareyi benimki yemekten altını kirletmekten bi hal oldu anne karnındaki açlığın acısı çıkarıyor yavrum bugün emzik verdim rahatladım
Kizlar oglusum sunnet oldu. Geldi hic aglamamis masallah cok rahat gecti cok sukur.
Ohh maşAllah gözünüz aydın :))
Sonunda sutum gelmeye basladi ilk kez 30 cc filan geldi cok mutlu oldum :)
Daha kizimi doyurmaya yetmez ama en azindan az da olsa sutumle beslenebilecek
Daha sutum artar degil mi kizlar
Emzir canım mutlaka bol su iç rezene anason kimyon çayı iç uyumaya çalış bebek yatar yatmaz bol bol gelicek sütün inşAllah

Benim yarın sabah 9 da sezeryanim
dua edicem senin için canım kolayca sağlıkla kavuş yavruna.
acikcay gözün aydın analı babalı büyüsün yavrun cnm

Kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın kızlar hepiniz bebişi hayırlı olsun.

@baharindenizi cnm kendine dikkat et mutlaka uyaman lazım bende aynı haldeydim dün emzirirken uyuklamaya başladım Allah korusun hemen emzik verdim bebeğe bende uyudum

Siz doğurunca onlar rahatlayacak herhalde benim işyerimdekiler falan daha 9 aylık hamile olduğumu bile bilmiyorlar,söyleyince şaşırıyorlar
Aynen, millete neyse En çok da eşimin ailesine sinir oluyorum. Her gün arıyorlar Bebek geldi mi diye? Kayınvalideme kalsa hemen sezeryan yaptıracak beni. Ama ben ve Bebek çok fena inat ettik, canımız ne zaman isterse o zaman geleceğiz Ben Doğum iznine ayrıldığım için biliyor herkes.

Dogurmayanlarda ben de varim insallah pazartesi ye gun aldik bizde doguralim artik Biz de ins cem kara beye yaptiricaz sunnetini bir arkadas bahstmis memnun kaldigini duymak icimi rahatlatti dogumun ertesi gunu ins sunneti olup cikicaz hastaneden.

Cnm çok zor gerçekten . uyumuyo lar ya derdinide bilmiyoruz insan napcani şaşırıyor . bazen benim sinirler bozuluyor . nazlana nazlana ağlıyor

Arayıp arayıp sormaları çok sinir bozucu hakkaten. İnsan gerilir yahu çok şükür ki beni öyle darlayan kimseler yok. Halin,keyfin nasıl diye soruyorlar,sorsalar da sormayın diye uyarırım ben. Bence siz de söyleyin,geriliyorum deyin ya da bi gelişme olursa haberdar ederim sormayın her gün her gün deyin. Meraklı melahat kesiliyor mübarekler

Sanırım bütün bebekler aynı bizimki de sürekli meme emme peşinde ama sürekli istiyo kıyamıyorum veriyorum tok olduğu için kaka yapıyo hemen bende emzigé ağırlık verdim bazen tutuyo bazen tutmuyo ama tutunca rahat ediyorum diğer oğlumda çok karşıydim ama bunda veriyorum çok rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…