- 24 Aralık 2010
- 1.429
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.521
Kızlar doğuran arkadaşların gözü aydın bugün benimde kontrol vardı pazar günü sabah allah nasip ederse doğumum var hepinizden dualarınızi bekliyorum hayirlisiyla sag salim inşallah oglumu kucagima alayım
Artar canım artar inşallah. Benden de o kadar geliyor. Üzerine mama takviyesi yapıyorum ama olsun alıyor ya anne sütü ne alırsa kâr. Ben pes etmeden veriyorum ağzına memeyi sen de pes etme.
Canim dr gittim mı sen bu yakınlarda benimde bebek dün gelecek zannetim bayağı aşağı indi istersen bu dr gitKızlar,sabah akıntıdan biraz fazla bişeyler geldi tuvalette peçeteye,5-6 defa silmek zorunda kaldım,afedersinizsu değildi herhalde,devamı da gelmedi. Telaş etmeyi gerektiren bi durum yoktur diye düşündüm ama,onun haricinde bebek bayağı hareketli,aşağıyı da zorluyor. Napayım sizce?
Aynen yaa herkea soruyor bende vaktim var daha 2hafta diyorum yine de soruyolar var ulan vaktim sanki ben mi tutuyorumEvet ben meselaNormal Doğum için ısrar ediyorum ama Bebek daha Doğum kanalına bile inmedi. 41. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Ortalık kar kış kıyamet, yürüyüş de yapamıyorum . Kayınvalidem geldi, kadıncağızı her gün arıyorlar torunun geldi mi diye. Birini bi şey sormak için arıyorum, verdiği ilk tepki doğurdun mu? Canım istediği zaman doğuracam ulennnnnn
Gitmedim iki haftadır..benim de dünden beri daha aşağıda karnım ama bi belirti de yok. Yarın sabah giderim diye düşünüyorum. Benim doktor yarın sabah hastanede olacak. Senin yarın kaçta randevun?Canim dr gittim mı sen bu yakınlarda benimde bebek dün gelecek zannetim bayağı aşağı indi istersen bu dr git
Soyle yapacaksin canim. Ilk once yarim saat fln emzir hemen ustune 30cc fln mama hazirla ver. Bu sekilde her ogunu yaparsan atlatir.Kızlar bize sarılk baslangıcı dediler ek mama werenler nası yapıosunz hem emzirip hem mama wermem lazm
Hadi ya agladi mi. Biz turkiye hastanesinde yaptirdik. Cem Kara diye bi dr var yenidogan sunnetinde baya populer bi isim. O yapti bizim sunneti cocuk cerrahi. Oglum odaya geldi melul melul etrafi izliyordu bir rahatladim aglamiyo cani yanmiyo diye. Cok sukur atlattik bunu da.Gözün aydın
Maşallah Canim bizde yaptık ama benim oğlan çok ağladı siz nerde yaptırdınız (hastanede mı yoksa sünnetçi de mi)
Bizim burda isim yapan bi sunnetciye götürdüm ama yaparken çok ağladı şimdi iyi, bi hafta sonra dikişlerini almak için götüreceğiz, size krem verdi mi bize bi şey vermediHadi ya agladi mi. Biz turkiye hastanesinde yaptirdik. Cem Kara diye bi dr var yenidogan sunnetinde baya populer bi isim. O yapti bizim sunneti cocuk cerrahi. Oglum odaya geldi melul melul etrafi izliyordu bir rahatladim aglamiyo cani yanmiyo diye. Cok sukur atlattik bunu da.
Benim yarın sabah 9 da sezeryanimGitmedim iki haftadır..benim de dünden beri daha aşağıda karnım ama bi belirti de yok. Yarın sabah giderim diye düşünüyorum. Benim doktor yarın sabah hastanede olacak. Senin yarın kaçta randevun?
Hadi bakalım,hayırlısıyla,sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna..ilk fırsatta yaz burayaBenim yarın sabah 9 da sezeryanim
Allah yardımcın olsun çok güzel olur inşallah herseyBenim yarın sabah 9 da sezeryanim
Sabah müdürüm aradı Doğum yaptın mı diye? Yok dedim ben herkese haber verecem. Bunlar böyle yaptıkça benim çocuk inadına gelmiyorAynen yaa herkea soruyor bende vaktim var daha 2hafta diyorum yine de soruyolar var ulan vaktim sanki ben mi tutuyorum
Siz doğurunca onlar rahatlayacak herhaldeSabah müdürüm aradı Doğum yaptın mı diye? Yok dedim ben herkese haber verecem. Bunlar böyle yaptıkça benim çocuk inadına gelmiyor
benimde hep meme emmek istiyor dün akşam 7 buçuktan gece 5 e kadar kısa kısa sık sık mememdeydi en son emzik verdim 8 gün sonunda ilk defa uyudumSanırım öyle ya bende mi ana kucağına yatırsam . ondada iki büklüm kalıyor üzülüyorum ev tipi almak laizmbende alınca sakinleşiyor ama iki büklüm karnı ggurulduyor hep gaz var sanırım ;(
Bende emzikte buldum çareyi benimki yemekten altını kirletmekten bi hal oldu anne karnındaki açlığın acısı çıkarıyor yavrum bugün emzik verdim rahatladımAyy kıyamam ya yerim ben onu :) bende öyleyim uyanmasın diye hemen emzirmeye geçiyom gecelerde. Gözleri açılmaya çalışıyor benim kıziyice emzirip öyle yatiriyom öyle olunca uyanmiyo bu işin çözümü buldum:)
Ohh maşAllah gözünüz aydın :))Kizlar oglusum sunnet oldu. Geldi hic aglamamis masallah cok rahat gecti cok sukur.
Emzir canım mutlaka bol su iç rezene anason kimyon çayı iç uyumaya çalış bebek yatar yatmaz bol bol gelicek sütün inşAllahSonunda sutum gelmeye basladi ilk kez 30 cc filan geldi cok mutlu oldum :)
Daha kizimi doyurmaya yetmez ama en azindan az da olsa sutumle beslenebilecek
Daha sutum artar degil mi kizlar
dua edicem senin için canım kolayca sağlıkla kavuş yavruna.Benim yarın sabah 9 da sezeryanim
Aynen, millete neyseSiz doğurunca onlar rahatlayacak herhaldebenim işyerimdekiler falan daha 9 aylık hamile olduğumu bile bilmiyorlar,söyleyince şaşırıyorlar
Cnm çok zor gerçekten . uyumuyo lar ya derdinide bilmiyoruzbenimde hep meme emmek istiyor dün akşam 7 buçuktan gece 5 e kadar kısa kısa sık sık mememdeydi en son emzik verdim 8 gün sonunda ilk defa uyudum
Bende emzikte buldum çareyi benimki yemekten altını kirletmekten bi hal oldu anne karnındaki açlığın acısı çıkarıyor yavrum bugün emzik verdim rahatladım
Ohh maşAllah gözünüz aydın :))
Emzir canım mutlaka bol su iç rezene anason kimyon çayı iç uyumaya çalış bebek yatar yatmaz bol bol gelicek sütün inşAllah
dua edicem senin için canım kolayca sağlıkla kavuş yavruna.
acikcay gözün aydın analı babalı büyüsün yavrun cnm
Kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın kızlar hepiniz bebişi hayırlı olsun.
@baharindenizi cnm kendine dikkat et mutlaka uyaman lazım bende aynı haldeydim dün emzirirken uyuklamaya başladım Allah korusun hemen emzik verdim bebeğe bende uyudum
Arayıp arayıp sormaları çok sinir bozucu hakkaten. İnsan gerilir yahuAynen, millete neyseEn çok da eşimin ailesine sinir oluyorum. Her gün arıyorlar Bebek geldi mi diye? Kayınvalideme kalsa hemen sezeryan yaptıracak beni. Ama ben ve Bebek çok fena inat ettik, canımız ne zaman isterse o zaman geleceğiz Ben Doğum iznine ayrıldığım için biliyor herkes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?