2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kİzlar d vitamini takviyesi ne kullaniosunuz? Doktorumuz multidrops verdi bize.. 1ml yazan yere kdr cekip verin dio.. bgn vermeye baskicaz ama gaz kabizlik yapabiliomus siz yasadinizminoyle bi sorun?

Kİzlar d vitamini takviyesi ne kullaniosunuz? Doktorumuz multidrops verdi bize.. 1ml yazan yere kdr cekip verin dio.. bgn vermeye baskicaz ama gaz kabizlik yapabiliomus siz yasadinizminoyle bi sorun?
Bana saglik ocagi monovit d3 verdi dr bisey demedi bi daha gitmeyeceğim zaten begenmedim kadini

Beni değil kayınvalidemi darlıyorlar, o da beni darlıyor haliyle. Ben de kıymetli benim oğlum deyip kestirip atıyorum. Kendi stresim yetmiyormuş gibi bi de bunlar çıkıyor

Aynen öyle canım keske daha once dogursaymisim diyorum cok tatlilar hepsine masallah

Beni değil kayınvalidemi darlıyorlar, o da beni darlıyor haliyle. Ben de kıymetli benim oğlum deyip kestirip atıyorum. Kendi stresim yetmiyormuş gibi bi de bunlar çıkıyor
Bilemedim walla ne desem benim kv de aşırı ilgisiz ben onlara siz arayın,sorun diyorum ya da oğlunuz haberdar eder ben çok meşgul olurum diyorum sen en iyisi doğurdum de,atlat,değişik cevaplar ver eğlen gitsin yoksa zaten bizim stresimiz bize yeter

Cnm nasil bi hirilti peki horluo sanki bebism arada?bnm bazen oluo surekli degil arada yemek yerkn hirrr die bi ses gelio benn pompa almostm beceremedim onu nasil yapiosn
Evet muhtemelen seninkide burun tikanikligi canim serum fizyolojik sık iki burnunada sonra pompanla cek rahatlasin bebisin. Benim o hirilti 1 haftaya yakin surdu yeni yeni geciyor
Ya benim cocuk neden tutmuyo emzik hangi marka veriyosunuz?
Bize devit3 vermis saglik ocagi onu veriyorum 15.gun basladim. Ama hemsiremiz multitabs gibi bi marka soykedi bunu alin istrrseniz daha iyi dedi. Tabi vitaminin emilimi icin elini yuzunu gunese cikarmak gerekiyormus

Canım devit3 içinde bisürü katkısı varmıs bızım cocuk doktoru kesınlıkle yasaklanmalı sakın verme dedi trio cade kullanıyoruz biz içinde acd vıtaminleri var istersem sende bı arastır

Akıntı çok artıyor artık her akıntıyı ağrıyı doğuma yormaktan yoruldum umudum kalmadı karnım çok dik heralde kendiliğinden olmayacak bu iş napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…