2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
bize de sağlık ocağı monovit d3 verdi kullanmadım daha.bu nasıl ki?15.günde ver demişti ama doktoruna sormadan kullanmak istemedim.hata mı yaptım?

bende emzik vermicem diyordum ark almıştı nuk marka mecbur verdim çok hoşuna gidiyor

Kızlar bugün 5 günlük olduk dün kahverengiye döndü kakamız bugün 5 kere filan yaptı azar azar kaç kere yapması normal. Birde sizinde göbeklerde sarı gibi leke filan çıkıyormuydu elbise yada beze değen kısmında

Kizlar oglus geceleri uyumuyordu biliyorsunuz.. dun gece esimle baya bi ugrastik ve basardik:) gece sadece meme icin uyandi emdi ve uyudu.. 1saatlik uykularda olsa nasil tatliydi gece uykusu.. besigiyle salondaydik gece.. esim bi koltukta ben bi koltukta.. cok los binirtam yaptik karanliga yakin.. cit ses cikarmadik hatt emerken bile hic konusmadik uyanmadan emsin diye ve gercekten dun gece ise yaradi.. tesadufmuydu yoksa biz mi basardik bilmem.. bu gece belli olcak bakalim..

bize de sağlık ocağı monovit d3 verdi kullanmadım daha.bu nasıl ki?15.günde ver demişti ama doktoruna sormadan kullanmak istemedim.hata mı yaptım?
Doktoru multitabs diye bi d vitamini verdi 15. Gunden itibaren kullan dedi bgn basladik bizde.. tadi bi hosuna gitti bi sapirdatti sorma:))

Kizlar bana bir akil verin.
Ben sutumu sagip veriyorum ya ayni zamanda da dondurucuya stokluyorum. Bir hayli de oldu yani tuketmem gerwkiyor artik 50 paket fln var. Ayni zamanda da sagmaya devam edicem. Ben nasil yapsam da dondurucuya koyduklarimi tuketip ayni zamanda da tekrar koysam?
Bebike direkt dindurucudakileri versem sagdiklarimi dondurucuya atsam olur mu? 3 ay mi kalabiliyir orada sutler?
Biraz uzun oldu ama kafam karisik:/

Bizim burda isim yapan bi sunnetciye götürdüm ama yaparken çok ağladı şimdi iyi, bi hafta sonra dikişlerini almak için götüreceğiz, size krem verdi mi bize bi şey vermedi
Dikis mi alacak?
Bizim dikis fln almayacak canim ya. Bi krem versi sabah aksam surcez. Zaten seffaf bisey yapisik pipisine o kendi dusecek dedi bandaj gibi. Onun disinda kapak fln yok.

Kafayı yedim ayağımda sallaya sallaya uyuttum ağzında emzik . yerine koyarken uyanıyor yok böle bisi ya huyu suyu değişmeye başladı . kolik mi acaba nasıl anlicaz kolik mi deilmi
Canım benimki de birkaç gündür öyle bebeklerin büyüme atakları oluyor bazı haftalarda 5. Haftada var galiba ondan böyle huzursuzlar netten sende araştır kolik de her gün aynı saatlerde gaz sancısından ağlarsa oluyor mesela akşam 9 12 arası gibi.. ayakta pispislayarak dolaşınca sakinleşir artık gazlı dönemleri başlıyor Allah sabır ve güç versin inşallah 3. 4. Ayda biter

Benimki öyle oldu günde 5 kere felan 3/gün sonra doğum yaptım canim sertleşme olunca çok ağrı oluodu karnimda yirtilcak gibi

benim ağrım olmuyor fakat çok fazla sertleşiyor neredeyse tam gün sert o yüzden korktum sanki

Kızlar benim oğlum 20 günlük oldu gazi çok ya siz ilaç olarak ne kullanıyorsunuz? Ben biogaia demedim işe yaramadi İbrahim Saraçoğlunun kimyon tarifini dun yaptım kendim içtim işe yaradı bebegimin gazı rahat çıktı ama hala gazi çok bütün gün boyunca kivraniyor kustugu için de az emziriyorum zaten

Kizimda kıskançlıktan asabi olmuş zaten bütün gün ac geziyor ne yapsam istemiyor kendi kendine gidip kuru ekmek alıp yiyor kızım 3 yasında kardeşini kıskanıyor normal ama bazen emzirince oda gelip koluma sarılıp Bakio bazende aglio beni çok geriyor evin stresi yüzünden bazen kızıyorum ikinci çocuklu annenler nasıl yapıyorsunuz bana bi akil verin?

Evet 3 ay kalabiliyor keske daha cok kalsa bence taze sagdigini hemen ver gece falan ugrasma sagmakla cozdur ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…