2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
20 gün oldu dikişlerim. Hala iyileşmedi birazi iyi ama içe doğru olanlar çok kötü normal doğum yapanlar sizinkiler iyilestimi canım acıyor sürekli ayakta olunca

Doğum yakin karnin inmismi bak bide suna dikkat et doğuma yakin beyaz akintim çoğalıyor

gören inmiş diyor ama ben anlamıyorum nedense. akıntımda hep vardı benim. nişan gelmedi sancıda hissetmiyorum. bebek hareketli ama 3 gün önceye oranla daha az sanki

Benim akıntı sarıya döndü ve fazlasıyla geliyor du canim buda açılma olmasını gösteriyor muş tecrübe ile sabit sancı zaten doğum zamanı az başlıyor sonra çoğalıyor benim nişan felan gelmedi hic yesilimtrak

Nurse harveys kullanioruz biz.. bitkisel bisey ve bizde ise yariyor cnm

soffty memnun kalmadn mı bize müberra die biri geldi cok sewmedm biraz suratsızdı ilk 2 gün full emzirdim ama süt yok hala dün gece 2 kere mama werdiler sabahta dr geldi sarılk baslams mama takviyesi dedi e mama yiince emmek istemio her türlü skntı

9 12 de başlıyordu ağlamaya şimdi geceleride durmuyor inşallah atlatırız bu zor zamanlarıda çok zor gerçekten . cnm bide benimkinin karni sürekli gurulduyor üç gündür baya bi . normalmi ki . üşüttükmu acaba

Akıntı çok artıyor artık her akıntıyı ağrıyı doğuma yormaktan yoruldum umudum kalmadı karnım çok dik heralde kendiliğinden olmayacak bu iş napalım
Son zamanlar olağan bişey o halde akıntının artması acaba bu doğum habercisi mi diyerek vücudunu dinlemekten bihal oluyor insan galiba senin karnın hala yukarda mı?

ben taze sutu buzlaga koyup buzlukta eski indiriyorum. Boylece hep tarih yenilemis oluyorum

şuan benim karnımda öyle sürekli bir kenara toplanmalar ve taş gibi sert:)

ben büyüdüğü için öyle diye düşünüyordum ama kasılma buymuş galiba böyle sık sık olunca endişelendim. neyse ki yalnız değilmişim.biraz olsun rahatladım şimdi :)

Bende 17 mart annesiyim malesef kendiliğinden gelmiyor. En ufak bir belirti yok. Sıfırdan suni sancıyla başlatmak istemiyorum. Salı günü sezeryan randevusu aldım.

Bende 17 mart annesiyim malesef kendiliğinden gelmiyor. En ufak bir belirti yok. Sıfırdan suni sancıyla başlatmak istemiyorum. Salı günü sezeryan randevusu aldım.
Ben de normal doğum istiyordum ama kısmet olmadı hiç sancım yok salı günü son kontrole gidecem Çarşamba büyük ihtimal alıcam dedi doktor. Bebeğim doğum pozisyonuna geçmiyor kafası yukarıda ayaklar aşağıda yani makat duruşta. Dr çok fazla beklerse riskli olabilir dedi. Böylesi daha hayırlıdır belki mecburen sezeryen olucam. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…