2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar sizin bebislerde uyurken sanki kabus gormus gibi korkarak uyaniyormu? Bisey gormus de korkmus gibi uyaniyor bazen icim gidiyor.. beni gorunce rahatliyor

aminn salı bizimde kontrolümüz var

Tamam deniycem canım onuda kiyamam oğlum öyle aci çektikçe içim gidiyor bu arada benim oğlum da dediğin gbi kabus görür bi uyanıyor bazen korkuyla bide uykuda ağlıyor
Nurse harveys kullanioruz biz.. bitkisel bisey ve bizde ise yariyor cnm

Kizlar sizin bebislerde uyurken sanki kabus gormus gibi korkarak uyaniyormu? Bisey gormus de korkmus gibi uyaniyor bazen icim gidiyor.. beni gorunce rahatliyor

Kızlar kendinizi dinlemeyin doğum başlayacağı zaman bi kaç gün önceden karin sertleşmesi bel ağrısı akıntı kasık ağrısı ile kendini belli edio ama böyle normalde olan ağırlar gibi değil dogum olacağı zaman ise ağrı önce bele sonra kasıklara sonrada karnın alt çevresine vuruyor ve o ağrı hic geçmiyor doğuma saatler kala çoğalıyor tabi herkesde farklı olabilir

Son zamanlar olağan bişey o halde akıntının artması acaba bu doğum habercisi mi diyerek vücudunu dinlemekten bihal oluyor insan galiba senin karnın hala yukarda mı?
Dimdik yukarda duruyor oğlumun gözler hafif yukRı bakıyomuş ayaklarda yukarda son 5 günü gelmezse sezeryan fikrimi değiştirmiycem artık

Gazdan o guruldamalar canım benimkide aynen anlattığın gibi özellikle akşam 10da falan gözlerini bir açıyor 2 3e kadar.. gazını çıkarıyorum hala ağlıyor sonra emmek istiyor sonra yine gaz.. tam uyuyor kaka yapıyor yine emmek istiyor.. birde bio gaia kullaniyordunuz dimi onun etkisi 2 haftada falan görülüyormuş her gün aynı saatte vermeye devam et canim

Evet 3 ay kalabiliyor keske daha cok kalsa bence taze sagdigini hemen ver gece falan ugrasma sagmakla cozdur ver
Canim gece sagmazsam sutum azalirbdiye korkuyorum. Hic emmiyor benimki cunku. Taze sagdigim cok geliyor kalani dondurucuya giriyor mecbur. Koyduklarimi kullanayim bozulmadan yazik gunah bi suru sut var

Aynen cnaim kusuyor bide bizimki hep böyle kısır döngü gece mesai yapıyoruz hep . hani bi sıkıntısı olsa gündüzde aynı olur . ama gündüzleri iyi sakın arada ağlıyor . ama gece felaket demek her bebek böyle çekcez artık :) biagoio günde 5 damla kullanıyorum bakalım . İnşallah etki eder ama 2 hafta baya uzunmuş :) çok oluyorum ama ishal gibi kaka yapıyor bugün sümüğümsu sendede varmı sen tecrübelesin diye soruyorum k.bakma ya çekine çekine soruyorum bıktın benden :)))

Dimdik yukarda duruyor oğlumun gözler hafif yukRı bakıyomuş ayaklarda yukarda son 5 günü gelmezse sezeryan fikrimi değiştirmiycem artık
Allah'ım ne kadar detay veriyorlar Türkiye'de doktorlar, burda tek duyduğum şey herşey iyi Türkiye'de 42.haftada bile normal yolla doğuran arkadaşlarım var, neden 42.haftayı beklemeden(bi sorun yoksa tabi) doğumu başlatmak istiyorsun?

Kızlar ben dün saat 17de spinal anestezi ile dogunumu yaptım,iğneyi vurup uyuşmaya başladığımda ben vazgeçtim dogurmucam diye masadan kalkmaya çalıştım çok güldüler bana ama birakmadilar,yapamicam derken zaten oğlumun sesini duydum sonrası malum,doğum sonrası çok ağrım oldu hala çok zor ayağa kalkıyorum,bebegimle ilgilenememek beni kahrediyor ama iyilestigimde herşeyi gülerek hatırlayacağım,evlat gibisi yok... 3700 Gr esmer bi oğlum şimdi uyuyor misler gibi.ameliyatim çok rahatti hiç korkmayın acı hissetmiyorsunuz ama sonrası için Allah yardımcınız olsun,bende artik gaz ve meme konularına geçiş yapabilicem ,darısı basiniza

ben de normal doğumu bekliyorum benim de son muayenemde bebek daha yukarıda suyu fln da yerinde en az 2 hafta doğum bekleme dedi. benim de günde 2 kez sancım oluyor aslında ama sonra geçiyor. Ama herşeyden farklı olarak aşağıdaki kemiklerm çok ağrıyor gece bi taraftan diğer tarafa dönemiyorum, yataktan kalkarken çok acı çekiyorum. ama doktora göre bişey yok yani daha karnın inmemiş bile diyor.adam çok emin doğurmayacağımdan.

vazgeçtim doğurmuycam ne geldi acaba aklına o anda Allah analı babalı büyütmek nasip etsin, ne güzel kavuşmuşsun yavruna

doktoruna güven benim de hiçbir belirti yok nerdeyse, sadece karnım aşağıda, eğilmek sıkıntı oluyor sadece..buralarda da çok takılmayalım bence insan okudukça hemen kucağnda istiyor ben de vakti saati bellidir diye rahattım hep ama annem sağolsun kadın sıkıntıdan patladı, o istiyor torununu şimdilik biraz iplik aldım örgü için, bikaç gün götürür o bakalım

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Aşk olsun canım niye çekiniyorsun keşke cevap yazmaktan daha çoğunu yapabilsem:) bebeklerin kakasi zaten öyle olur canım ishal gibi benimkide öyle.. bio gaia gazına iyi gelmese bile bağırsakları için çok faydalı zaten hangi ilaç olursa olsun tam kesmiyor bir süre azaltıyor gazın tek ilacı zaman ve sabır:)

Ben de bu sekilde dusunuyorum. Peki ne kadar cikariyorsun? Her gun 2 paket cikarsam yeterli olur mu? Bi pakette 180gr var. Yetmez sanirim
Ayni anda cikarmiyorum cikardiktan 8 saat sonra couluyor buzdolabinda ona gore ayarlayip cikariyorum.
Birde farkli sutlerden kalanlari karistiyormusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…