- 7 Ağustos 2016
- 1.746
- 1.893
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.601
Ben de normal doğum istiyordum ama kısmet olmadı hiç sancım yok salı günü son kontrole gidecem Çarşamba büyük ihtimal alıcam dedi doktor. Bebeğim doğum pozisyonuna geçmiyor kafası yukarıda ayaklar aşağıda yani makat duruşta. Dr çok fazla beklerse riskli olabilir dedi. Böylesi daha hayırlıdır belki mecburen sezeryen olucam. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Nurse harveys kullanioruz biz.. bitkisel bisey ve bizde ise yariyor cnm
Kizlar sizin bebislerde uyurken sanki kabus gormus gibi korkarak uyaniyormu? Bisey gormus de korkmus gibi uyaniyor bazen icim gidiyor.. beni gorunce rahatliyor
Dimdik yukarda duruyor oğlumun gözler hafif yukRı bakıyomuş ayaklarda yukarda son 5 günü gelmezse sezeryan fikrimi değiştirmiycem artıkSon zamanlar olağan bişey o halde akıntının artmasıacaba bu doğum habercisi mi diyerek vücudunu dinlemekten bihal oluyor insan galiba senin karnın hala yukarda mı?
Gazdan o guruldamalar canım benimkide aynen anlattığın gibi özellikle akşam 10da falan gözlerini bir açıyor 2 3e kadar.. gazını çıkarıyorum hala ağlıyor sonra emmek istiyor sonra yine gaz.. tam uyuyor kaka yapıyor yine emmek istiyor.. birde bio gaia kullaniyordunuz dimi onun etkisi 2 haftada falan görülüyormuş her gün aynı saatte vermeye devam et canim9 12 de başlıyordu ağlamaya şimdi geceleride durmuyor inşallah atlatırız bu zor zamanlarıda çok zor gerçekten . cnm bide benimkinin karni sürekli gurulduyor üç gündür baya bi . normalmi ki . üşüttükmu acaba
Canim gece sagmazsam sutum azalirbdiye korkuyorum. Hic emmiyor benimki cunku. Taze sagdigim cok geliyor kalani dondurucuya giriyor mecbur. Koyduklarimi kullanayim bozulmadan yazik gunah bi suru sut varEvet 3 ay kalabiliyor keske daha cok kalsa bence taze sagdigini hemen ver gece falan ugrasma sagmakla cozdur ver
Ben de bu sekilde dusunuyorum. Peki ne kadar cikariyorsun? Her gun 2 paket cikarsam yeterli olur mu? Bi pakette 180gr var. Yetmez sanirimben taze sutu buzlaga koyup buzlukta eski indiriyorum. Boylece hep tarih yenilemis oluyorum
Aynen cnaim kusuyor bide bizimki hep böyle kısır döngü gece mesai yapıyoruz hep . hani bi sıkıntısı olsa gündüzde aynı olur . ama gündüzleri iyi sakın arada ağlıyor . ama gece felaket demek her bebek böyle çekcez artık :) biagoio günde 5 damla kullanıyorum bakalım . İnşallah etki eder ama 2 hafta baya uzunmuş :) çok oluyorum ama ishal gibi kaka yapıyor bugün sümüğümsu sendede varmıGazdan o guruldamalar canım benimkide aynen anlattığın gibi özellikle akşam 10da falan gözlerini bir açıyor 2 3e kadar.. gazını çıkarıyorum hala ağlıyor sonra emmek istiyor sonra yine gaz.. tam uyuyor kaka yapıyor yine emmek istiyor.. birde bio gaia kullaniyordunuz dimi onun etkisi 2 haftada falan görülüyormuş her gün aynı saatte vermeye devam et canim
Ne güzel kasılmalar işte bende tık yok hersey aynı 8 aylık gibişuan benim karnımda öyle sürekli bir kenara toplanmalar ve taş gibi sert:)
Allah'ım ne kadar detay veriyorlar Türkiye'de doktorlar, burda tek duyduğum şey herşey iyiDimdik yukarda duruyor oğlumun gözler hafif yukRı bakıyomuş ayaklarda yukarda son 5 günü gelmezse sezeryan fikrimi değiştirmiycem artık
ben de normal doğumu bekliyorum benim de son muayenemde bebek daha yukarıda suyu fln da yerinde en az 2 hafta doğum bekleme dedi. benim de günde 2 kez sancım oluyor aslında ama sonra geçiyor. Ama herşeyden farklı olarak aşağıdaki kemiklerm çok ağrıyor gece bi taraftan diğer tarafa dönemiyorum, yataktan kalkarken çok acı çekiyorum. ama doktora göre bişey yok yani daha karnın inmemiş bile diyor.adam çok emin doğurmayacağımdan.Allah'ım ne kadar detay veriyorlar Türkiye'de doktorlar, burda tek duyduğum şey herşey iyiTürkiye'de 42.haftada bile normal yolla doğuran arkadaşlarım var, neden 42.haftayı beklemeden(bi sorun yoksa tabi) doğumu başlatmak istiyorsun?
vazgeçtim doğurmuycamKızlar ben dün saat 17de spinal anestezi ile dogunumu yaptım,iğneyi vurup uyuşmaya başladığımda ben vazgeçtim dogurmucam diye masadan kalkmaya çalıştım çok güldüler bana ama birakmadilar,yapamicam derken zaten oğlumun sesini duydum sonrası malum,doğum sonrası çok ağrım oldu hala çok zor ayağa kalkıyorum,bebegimle ilgilenememek beni kahrediyor ama iyilestigimde herşeyi gülerek hatırlayacağım,evlat gibisi yok... 3700 Gr esmer bi oğlum şimdi uyuyor misler gibi.ameliyatim çok rahatti hiç korkmayın acı hissetmiyorsunuz ama sonrası için Allah yardımcınız olsun,bende artik gaz ve meme konularına geçiş yapabilicem ,darısı basiniza
doktoruna güvenben de normal doğumu bekliyorum benim de son muayenemde bebek daha yukarıda suyu fln da yerinde en az 2 hafta doğum bekleme dedi. benim de günde 2 kez sancım oluyor aslında ama sonra geçiyor. Ama herşeyden farklı olarak aşağıdaki kemiklerm çok ağrıyor gece bi taraftan diğer tarafa dönemiyorum, yataktan kalkarken çok acı çekiyorum. ama doktora göre bişey yok yani daha karnın inmemiş bile diyor.adam çok emin doğurmayacağımdan.
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar ben dün saat 17de spinal anestezi ile dogunumu yaptım,iğneyi vurup uyuşmaya başladığımda ben vazgeçtim dogurmucam diye masadan kalkmaya çalıştım çok güldüler bana ama birakmadilar,yapamicam derken zaten oğlumun sesini duydum sonrası malum,doğum sonrası çok ağrım oldu hala çok zor ayağa kalkıyorum,bebegimle ilgilenememek beni kahrediyor ama iyilestigimde herşeyi gülerek hatırlayacağım,evlat gibisi yok... 3700 Gr esmer bi oğlum şimdi uyuyor misler gibi.ameliyatim çok rahatti hiç korkmayın acı hissetmiyorsunuz ama sonrası için Allah yardımcınız olsun,bende artik gaz ve meme konularına geçiş yapabilicem ,darısı basiniza
Aşk olsun canım niye çekiniyorsun keşke cevap yazmaktan daha çoğunu yapabilsem:) bebeklerin kakasi zaten öyle olur canım ishal gibi benimkide öyle.. bio gaia gazına iyi gelmese bile bağırsakları için çok faydalı zaten hangi ilaç olursa olsun tam kesmiyor bir süre azaltıyor gazın tek ilacı zaman ve sabır:)Aynen cnaim kusuyor bide bizimki hep böyle kısır döngü gece mesai yapıyoruz hep . hani bi sıkıntısı olsa gündüzde aynı olur . ama gündüzleri iyi sakın arada ağlıyor . ama gece felaket demek her bebek böyle çekcez artık :) biagoio günde 5 damla kullanıyorum bakalım . İnşallah etki eder ama 2 hafta baya uzunmuş :) çok oluyorum ama ishal gibi kaka yapıyor bugün sümüğümsu sendede varmısen tecrübelesin diye soruyorum k.bakma ya çekine çekine soruyorum bıktın benden :)))
Ayni anda cikarmiyorum cikardiktan 8 saat sonra couluyor buzdolabinda ona gore ayarlayip cikariyorum.Ben de bu sekilde dusunuyorum. Peki ne kadar cikariyorsun? Her gun 2 paket cikarsam yeterli olur mu? Bi pakette 180gr var. Yetmez sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?