2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kusmasi çok iyiymiş tüm bebisler kusarak büyur benim kızım da her emmeden sora kusuyor sora hıçkırık başlıyor demek iyiye işaretmis bide gaz sorunu yaşıyo sırtına masaj yapıyom rahatliyor:)

Cok yardim ediolar o konuda haklarini yiyemem.. yemegimi temizligimi herseyime kv ve gorumce kosturdu valla.. onumden suyumu bile eksik etmediler sagolsunlar ama insan biandan itibaren yalniz kalmak istiomus.. bugece yalniziz bakalim:))
Bizimde öyle artık herşeyi kendim yapıyom zor durumda kalınca yardım istiyorum:) dün mesela eşimin tatil günüydü eşim o gün beni dışarıya çıkardı gezelim diye kızımı iki saatliğine kv bıraktık eşimle bol bol alışveriş yapabildik iyi geldi valla

Son düzenleyen: Moderatör:
Hastanedeki işitme testinden birinden geçti diğerinden geçemdi bizim bıdık şimdi randevu almaya çalışıyorum kızlar sizdede sizdede oldumu böyle

Kızlar benim sütüm gelmiyor hala ga çıkışımda yok bebek sabaha kadar hiç uyumadı humana mı ne bir çay vardı mama olarak hangisini kullanıyorsunuz pompa alsam mı ki

Kusmasi çok iyiymiş tüm bebisler kusarak büyur benim kızım da her emmeden sora kusuyor sora hıçkırık başlıyor demek iyiye işaretmis bide gaz sorunu yaşıyo sırtına masaj yapıyom rahatliyor:)
Canim herkes ayni seyi soyluyor ama bizimkinin kusmalari agiz dolusu ve her emzirmeden sonra defalarca oluyor. Gazi da soyle defalarca ustten cikariyor, alttan buyuk insanlar gibi yapiyor ve defalarca ikinmaya devam ediyor,bitmiyor. ilac kullaniyoruz ama doktor defalarca soyluyor karni cok gazli bu cocugun diye. elimden geleni yapiyorum belki de gazdan bu kadar kusuyor. Surekli omzumda bez,bebegin boynunda onluk ve onun ustunde bezle dolasiyoruz ve yetistiremiyoriz ne yazik ki

Benimkide oyle inan kiyafet yetismiyo mama onlugu takiyorum ama ona gelmiyo koluna geliyo hop ust degistir.. benimki bazen kesik kivamda bazen direkt anne sütü kusuyo. Bazende emmenin sonlarina dogru agzinda sut biriktirdigini yutmadgni farkettim. Korkuyorm reflu mu var acaba diye. Ablaminda asiri kusarfi bebegi sanirim benimkide oyle

Kızlar benim sütüm gelmiyor hala ga çıkışımda yok bebek sabaha kadar hiç uyumadı humana mı ne bir çay vardı mama olarak hangisini kullanıyorsunuz pompa alsam mı ki

Sutun inmesi bikac gunu bulabiliyo canim bize hastane humana bebek sutu diye mama vermişti sarilik oldugu donemde onu verdik sonra ben sma gold aldım evde bulunsun diye şimdilik vermiyorum

Evet canim ben de refluden cekiniyorum. Herkes bebek kusar diyor ama fazla oldugunun farkindayim midesinde birsey kalmiyor gibi miktari fazla. Doktorun yaninda da kustu biraz fiskirir tarzda ve fazla bu takibini yapalim dedi. Oyleyse ek gidaya gecinceye kadar devam ediyormus sanirim. bu arada kesik kivamda olmasi onceki sutun geldigini gosteriyor. Bir nevi pisiyor midede.

Hastanedeki işitme testinden birinden geçti diğerinden geçemdi bizim bıdık şimdi randevu almaya çalışıyorum kızlar sizdede sizdede oldumu böyle
Oldu cnm merak etme inşallah geçer . bizimde sağ kulak geçmedi hastaneden cıkarken . 3 gün sonra tekrar gelin dedin. testen geçti

Sağdım ama tekrar süt dolması sanırım 3 saatten fazla sürüyor. O yüzden sağmayıp emziriyordum ama süt mü kaldı acaba. Tedirgin oldum öyle kitle olunca

Benimde sag gogsumde vardi alttan tutarken memeyi farketmistim korktum ama bncede sutle alakalidir

Bende agiz burundan fiskirir tarzda surekli olursa reflu olabilir diye duymustum ama bizim 2 kez falan fiskirdi genelde agizdan akiverio bi anda bnde sorucam dr.a bide emmeden sonra fazla sarsmamaya çalışıyorum

Canım bende sagiyorum bugün benim de biraz arttı 30 ml falan geldi. Aynı şey mi bilmiyorum. İlk sagdığımda 2 kaşık bile gelmiyordu biraz arttı şükürler olsun

Günaydın annelerrrrr bakalım bu hafta gelmeye niyetlimi paşa yoksa içerdemi kalıcak hiçbi belirti yok pztsi salı geldi geldi gelmedi haftaya kalır bu iş

Kizlar bugun bebegimle kavusucam ins birazdannhastane icin yola cikicam. Dualarinizi eksik etmeyin. Spinal anesteziyle olucak ins sag salim kavusuruz birbirimize.
Bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…