2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Az once oglum aglayinca memeyi agzina vereyim dedim ozsuu oglum sanki haftalardir meme emiyormus gibi aldi agzina emiyo ben sok:)))
Biraz da sen soktun kafama sagol
Bilmem daha emer mi de su an emiyo yani:)
Ayyyy çok sevindim valla ben hiç süt sagmadim az emiyor ama napim aç kalsa bir iki gün bişey olmaz heralde kendisi için daha iyi olan şeye uğraşıyoruz sonuçta

Ayyyy çok sevindim valla ben hiç süt sagmadim az emiyor ama napim aç kalsa bir iki gün bişey olmaz heralde kendisi için daha iyi olan şeye uğraşıyoruz sonuçta
Ya simdi emecek mi bilmem ama ben sut sagdim o uyurken. Sebebi de azalmasindan korkuyirum. Yani o da emmezse sagmazsam memeler bosalmaz ve sut azalir. O yuzden. Zaten emse fazla fazla doyar da gorcez artik:)

Beslenme fazlaligi olabilir gibi cok kilo almis Deniz umarim ondandir.

Ya simdi emecek mi bilmem ama ben sut sagdim o uyurken. Sebebi de azalmasindan korkuyirum. Yani o da emmezse sagmazsam memeler bosalmaz ve sut azalir. O yuzden. Zaten emse fazla fazla doyar da gorcez artik:)
Azalir mi ki sagmazsak ben sagmamak icin direniyorum sanki Deniz icse daha iyi gibi geliyor ama cogu zaman siskinlik oluyor gogsumde

Reflu yastigi aldik canim simdilik onda yatiriyoruz.
Benim kizim 5 ay kustu. Bebek reflusu vardi. Her gaz cikarisinda her dik tutusumuzda gunde 5 6 kez fiskirtti hep. Dr bana oturmaya baslasin duzelir dedi oyle de oldu. Yani kotu bi durum her yer kusmuk oluyor. Anne sutun sanki bosa gidiyor gibi uzulurdum. Ama geciyo iste canim sen de biliyorsun. Belki seninki daha kisa surede gecer belli olmaz.

Azalir mi ki sagmazsak ben sagmamak icin direniyorum sanki Deniz icse daha iyi gibi geliyor ama cogu zaman siskinlik oluyor gogsumde
Ya seninki sadece meme emiyor dimi biberon yok? Oyleyse sizin sut oturmustur azalmaz. Ama ben sadece biberonla besliyorum 3 saatte bir sagiyorum. Memeye alistirmaya baslarsam simdi bi emip bi emmeyecek bikac gun malum alistirma sureci. Bu sirada ben hic sagmazsam azalabilir.

Aynen anlattigin gibi oluyor gazini cikarmak icin kaldiriyorum hem gaz cikariyor hem fiskiriyor gibi agiz dolusu kusuyor defalarca. Yediginin hepsini kusuyor gibime geliyor. Her yerin kusmuk olmasi da cabasi tabi, umarim kisa surede gecer

Kac gunluk su an? Ilk ay kac gr almis merak ettim. Bizim de carsamba gunu 1. Ay kontrolumuz var bakayim kac gr almis minnos:)
Canım gunde 25 gr almasi gerekirken ortalama 50 gr almis. 3210 dogmustu 300 gr vermisti dogar dogmaz buna ragmen cumartesi 35 gunlukken yani 4390 idi Yani 2900lerden bu gunleri gorduk Allaha cok sukur

Ma
Canım gunde 25 gr almasi gerekirken ortalama 50 gr almis. 3210 dogmustu 300 gr vermisti dogar dogmaz buna ragmen cumartesi 35 gunlukken yani 4390 idi Yani 2900lerden bu gunleri gorduk Allaha cok sukur
Masallah masallah kuzuya:)
Bak eger hepsi ciksa kilo kaybederdi kusmaya ragmen cok iyi kilo almis canim. Sen bir sure idare et gececek merak etme

Ma

Bak eger hepsi ciksa kilo kaybederdi kusmaya ragmen cok iyi kilo almis canim. Sen bir sure idare et gececek merak etme

Gözün aydin memeyi tutmuş bebis aman unutmasin bol sütlü emisli gunlerr :)) bu arada asi icin konustun mu saglik ocagiyla ben aradim doktor izindeymis dogru soyluyosun subat kisa ay persembe gunu ara hesapliyim gununu dedi bana

Gözün aydin memeyi tutmuş bebis aman unutmasin bol sütlü emisli gunlerr :)) bu arada asi icin konustun mu saglik ocagiyla ben aradim doktor izindeymis dogru soyluyosun subat kisa ay persembe gunu ara hesapliyim gununu dedi bana
Ben persembe gunu asiya goturcem. Carsamba dr.a kontrole tam 1 aylik oluyor. Kalca usg fln da var bakalim. Sagol canim simdi yine deniycem memeyi agliyo bakalim

Ma

Insallah canim bolca dua ettim ilk 3 gun soylrnenler ve yasadiklarimdan sonra. Kac kilo aldigini soylemiyorum yine de ailelere psikolojik baski cok zor. Buyusun oyle konusacagim siz sutume bozuk yaramiyor diyordunuz diye. Hey Allahim hatirladikca cinlerim tepeme cikiyor. Hala emiyor mu? Benimki soyle fiskirirdi diyor gorumcem. Hicbirsey soylemiyorum ve yanlarinda emzirmekten kaciniyorum

Sezeryan olan arkadaslar bikini bolgesini nasil temizlemeyi düşünüyorsunuz ben asla agda suremem oraya heralde sezeryanin bu kdar asagidan kesilcegini hic bilmiyodum karnimi kescekler gibime gelirdi ama cok asagida jilete donus olck sanirim :/

Ilk aylar agda yapamayicam sanirim. Sonrasinda epilasyona devam edecegim ama o bolgeye tutulmaz da bayagi asagida dedigin gibi nasil olacak bilemedim

Benimde 3280 dogdu kizim 2990 dusmus kontrolde ben gitmemistim. Hala herkesin icinde soyluyor bizimki cok verdi cok diye. Halbuki bu cok bebek veriyor odemini atiyor ki sarilik oldu bizimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…