2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benimde bugun bitti günüm perşembe ya da cuma sezeryan gelse keşke bugun yarın

Kızlar bir göğsümün alt kısmında dokununca ele gelen bir sertlik olmuş, yumru gibi. Diğerinde yok. Gece gece taktım kafaya niye acaba

O göğsünü bol bol emzir yada sağ canım sonra tıkanıyor. Bende oldu tıkandı günlerce ağlayarak sagdim. Göğsüm açıldı o yumrular gitti ama fazla süt gelmiyor artık bu göğsümden sık sık sahadaki emzirerek çoğalmasını umuyorum (

Benimde geçti günüm ve hep anlattığın gibi hareketli bazen çıkmaya mı çalışıyo diye seviniyodum ama yok tam tersi kanala girince hareket azalırmış girmek bilmedi kanala perşembe ya da cuma sezeryan olcak artık 4 gün daha gelmezse

Herhangi bi sey kullanıyonmu göbeği için

Son düzenleme:
evet benm kızımda o sesi çıkarıyor sütüm fazzla hızlı gelio ve agzı doluyo cabucak içmek için yoruyo kendini o zaman oluo hep hatta bazen yutamıo genzine kaçıo her emzirmede yaşıyorum bu durumu artık piskolojikmen korkuyorm emzirmeye yine nefesi kesilcek diye 2 parmagımla bi alttan bi üstten sıkıyorum ama olmuyo galiba gögüs pompası alcam sanırım bu gidişllee

Canım Manuel tek sağma makinesi al bence lanisoh un 40 TL falan Bende çok dolu oldumu sanıyorum birazını difrize atıyorum sonra emziyorum 2 kere tıkandı çok korktum artık çok dolu vermiyorum
bizimki her emzirmede tıkanıo walla canım bnde çok korkuyorm dısarıyada çıkamıorum pompa alimm eşimde iş saatleri yüzünden çıkamıo bakalm napcazz olmadı intten alirm :)

AynıYız canım cok gıdıyo bogazına genzıne kacıyo o kadar korkuylrumki öksürüyo nefes alamıyo cok moralım bozuluyo sonra oyle olunca emmeyi bırakıyo cok yorgun dusuyo yalnız degılmısım

Medicalpark Göztepe Dr.mine Erten okumuş u tavsiye ederim canim. Tel ile ulaşılabilirliği ve ilgisi alakası güler yüzü herşeyiyle çok memnunuz biz :)
Ayy cok sevindm.biz oranin kuvozunde kaldik yrn ztn medical parka gdicktm fazli yilmazerde varmis bi arkadasmda ona gdioms memnunm dedi ona gttnz mi hic?

Sanki başa döndük :) ilk hamile kaldıgmz zamanlar kafamızda deli sorular sürekli bisiler soruoduk simdi de aynı :))) bugün kızım hiç kaka yapmadı korkmalı mym sizce

AynıYız canım cok gıdıyo bogazına genzıne kacıyo o kadar korkuylrumki öksürüyo nefes alamıyo cok moralım bozuluyo sonra oyle olunca emmeyi bırakıyo cok yorgun dusuyo yalnız degılmısım
2 kaş arasını parmagınla yukarıya kaldır cnm ben öyle yapıorm ama korkuo işte insan o piskoloji kötü etkiliyor insanı sütümüz yokken neden yok diordum şimdide niye böyle fazla gelio diyorum annem bebek büyüdükçe düzene girecek diyor ama o büyüyene kadarda bu korkuyla nasıl günler geçecek bilemiyorm pompa alcaz sanırım son çare bide gaz sancısı var simdilerde kıpkırmızı kesilio d vitamininden galiba kimyon çayı veryorm yine rahatlıo braz siz napıyorsunuz gaz sancısını

Evet kasının ortasını cekıyorum benım annemde dıyo buyuyunce alıscak dıye ama korkuyorum bende canım ya pompa alsam napcamki onuda bıberonla vercz bıberonda aynı akıtıcak bebegımızın bogazına kacıyo sorun aynı kalcak birde d vitamini saglık ocagının verdıgıyse verme doktoruna danıs ıcınde bebekler için zararlı seyler varmıs doktorumz baya bı anlatmıstı bıze baksa takvıye verdi acd vıtamını

biberonu anne memesi gibi yavas akıtıyo belki onda böyle olmaz die düşünmüştüm :/ evet canım sağlık ocagınınn verdiiğiydii doktorada hiç sormadım verdim oda gaz yaptı galiba sancılar içindeydi yavrum bugün vermedim rahattı braz.bha die bi koruyucu varmış galiba kanserojenmiş o sebeple doktora gidene kadar vermesemm mi diyorum aamaa d vitamininden eksik kalsın istemiyorm siz ne kullanıyorsunuz acaba

Canım bıberon daha beter olcak ve ona alıscak ben almıcam pompa. Bize yenıdogan doktoru hastaneden cıkmadan trıo acde
Yazdı doktoru cok iyiydi yogun bakım doktoruydu ve sonra baska bı cocuk doktoru saglık ocagınkini vermemekle cok iyi yapmıssınız kansorejen dedi biz buna devam edıyoruz zaten nettede cogu anne bunu kullanmıs arastırmıstım istersen al canım sende

kızlar selam. aralık ayının basında dogum yaptım. bebegımde 2. aydan ıtıbaren sut urunlerı alerjısı suphesı var. sütlerimi 100 er 150 şer cc olarak sağıp buzluga atmıstım ıse baslayacagım ıcın. ancak su anda 3.5 aylık oldu oğlum o sutlerı, süt ürünü içerdiğinden veremeyeceğım. zıyan olmasını ıstemıyorum. ıhtıyacı olan bırısıne vermek ısterım. gazlı ıcecek, fast food, ilaç (sadece sezaryen sonrası 1 bucuk ay gynoferon kullandım- demır preparatı) veya kahve-kafeın tuketmedım. ankara cankayada ıkamet edıyorum. ıhtıyacı olan ya da aracı olabılecek olan varsa lutfen benımle ozelden ırtıbata gecebılır mı? hepınıze bebıslerınızle bırlıkte sağlıklı gunler, dogum yapmamıs olanların da saglıkla kucaklarına almalarını dılerım. sevgıler

20 25 TANE POŞET VAR BELIRTMEMISIM. BU ARADA SAĞIM ICIN MAKINE ONERIMI SORACAK OLURSANIZ MEDELA SWING ONERIRIM. BIBERON OLARAK DA MECBURSANIZ ANNE MEMESINE EN YAKIN BIBERON YENIDOGANLARDA MEDELA CALMA. BEN 20 GUN MEME ALMAYAN OGLUMA MEMEYI CALMA BIBERON ILE OGRETTIM :)

Sanki başa döndük :) ilk hamile kaldıgmz zamanlar kafamızda deli sorular sürekli bisiler soruoduk simdi de aynı :))) bugün kızım hiç kaka yapmadı korkmalı mym sizce
Cnm bana doktor 24 saat takip et 24 saat icinde 1 kere yaparsa sknti yoktur demisti senin ne zamandan beri yapmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…