2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Süt sağanlara bir sorum var. Memenin tamamını boşaltmak mümkün mü? Ben kız emdikten sonra yaklaşık 20-30 dk sağıp bırakıyorum. Az mı?
Sutu sagmakla bosaltamazsiniz emzirerek bosaltabilirsiniz hic bir makine emzirme kadar guclu cekis yok once sagin sonra emzirin

O gogsun süt dolmus iyice emzir bosalt yada sag eger oradaki fazla sutu bosaltip bekletirsen sanci ve ateş yapar

Sağdım ama tekrar süt dolması sanırım 3 saatten fazla sürüyor. O yüzden sağmayıp emziriyordum ama süt mü kaldı acaba. Tedirgin oldum öyle kitle olunca

Herhangi bi sey kullanıyonmu göbeği için
Sprey sıkıp mendile temixliyordum bugün düştü göbeği
Sanki başa döndük :) ilk hamile kaldıgmz zamanlar kafamızda deli sorular sürekli bisiler soruoduk simdi de aynı :))) bugün kızım hiç kaka yapmadı korkmalı mym sizce
Yapar annesi geceye saklamıştır beninkide ilk günler öyle oluyordu şimdi zart zurt rezil oluyoruz her yerde :))

Valla yardımmı ediyorlar eziyetmi bilmiyorum bizdedw durumlar aynı
Cok yardim ediolar o konuda haklarini yiyemem.. yemegimi temizligimi herseyime kv ve gorumce kosturdu valla.. onumden suyumu bile eksik etmediler sagolsunlar ama insan biandan itibaren yalniz kalmak istiomus.. bugece yalniziz bakalim:))

Kizlar selam verip kacicam cok bakamiyorum bu ara benim kizlar formunda :)

Bu arada kayisiyi komposto gibi degil biraz daha az suyla kaynatip sonra blenderdan gecirin. Marmelattan daha sulu kivamli oluyor. Sut arttirmak icin hemsire onerdi.

Kızlar belki bilenleriniz vardır göğüs ucum olmadığı için oğlum hiç emememisti beni 21 gündür sütümu sagip veriyordum. 5. Gun sariliktan 2 gün hastanede yatinca émzirme işine ara verdim.çok şükür sarılık düştü ve bugün annemle emzirme kampına girdik:) hiç süt sagmadim göğsümü görünce yine bağırmaya başladı. Bu arada sağdığım için azıcık uc çıktı göğsüm de. Ağzına zorla soktuk çok ağladı ama dayandım. Ağzına sokunca annem göğsümün üstünden şekerli su damlatti azar azar. Bir iki üç derken oğlum memeyi kavradi bugun hic sagilmis sut vermedim ve şimdi de emzirdim. Doğru olup olmadığını tartismicam ama şekerli su çözdü problemi. Emzirme sorunu olan arkadaşlarla paylaşmak istedim belki denersiniz ruzigarr @Elifrid

Gece yapmıştı bi daha yapmadı emmesi güzel mamada weriom ek yrn dr a gdicez bklm

Ne kadar mama veriyorsun?

Maşallah canım. Benzer yöntemi ben de bugün yapacağım inşallah senin gibi sonuç alırım.

Evet canim tesekkur ederim

Kızlar bizim oğlan çok kusuyor. Birkac haftadir boyle. Ne muslin bezi ne onluk ne kiyafet yetistiremiyoruz. Kilo aliminda bir sorun yok biraz fazla da almis ama cok kusmasi var..Yani her emmeden sonra illa ki birkac sefer kusuyor. Bazen bu sayi 6 7 yi bulabiliyor ve gun icerisinde cok oluyor. Deniz gazli bir bebek acaba ondan mi ? Ya da goguslerim cok dolu olunca ve Deniz de genelde heyecanla emince cok geliyor sanki ve kusuyor. Boyle bir durum yasayan var mi? Cunku avuc dolusu kustugu cok oluyor. Haliyle bu miktar yatiyorsa sizdirmadan daha cok fiskirmaya benziyor. Cidden uzuluyorum midesiyle ilgili bir sindirim problemi var mi diye.

boza 6 7 saatte bir 30 cc weriorm onun haricinde hemen hemen saat başı emziriorm bazen 1 saat emdiği oluo ama cok cdkemedigi icin yetmio sanırm

boza 6 7 saatte bir 30 cc weriorm onun haricinde hemen hemen saat başı emziriorm bazen 1 saat emdiği oluo ama cok cdkemedigi icin yetmio sanırm

Ben de 3-4 saatte bir 60 CC civarı veriyorum. Hatta daha bile çok versem yer korkuyorum fazla kilo olmasın diye. Bugün 10 günlük oldu ve benim sütüm 2 gündür var. Doktoru toplamda en az 60 cc içmeli dedi kafamı karıştırdı. Fazla verdiriyor sanki bana.

Bu arada göğüs ucu problemim vardı benim o yüzden dün bugün iki gündür tutabiliyor memeyi.

Bebeğini sadece mama ile besleyenler ne kadar veriyor acaba?

Kızlar umudumu bitiren karnım dimdik havada hiç inmedi normal doğum yapanlardan inmeyen var mı
Ben şubat annesiyim hiç inmedi benim de 5 dk gelen sancılar ile hastaneye gittim sancım yeterli gelmeyince suni sancı ile doğum yaptım suni sancı verilirken bile kanalda değildi Bebek gece 11 de hastaneye yattım 2 de suni sancı 5 de Bebek doğdu...

Kızlar benim sağ göğsümünsütü birden kesildi napcam ben

günaydin bana da ayni sey oldu sagmaua basladim az da olsa geloyor ama cogalmadi henuz
Ya çok üzüldüm bende sağıyorum ama30-40cc Anca çıkıyor ve doluluk hissi hiç yok önerisi olan veya bunu yaşıyan varmı

Ya çok üzüldüm bende sağıyorum ama30-40cc Anca çıkıyor ve doluluk hissi hiç yok önerisi olan veya bunu yaşıyan varmı

Benim de o kadar ancka çıkıyor. Sağmaya ve emzirmeye çalışmaya devam ediyorum. Sen de öyle yap. Artar inşallah sütümüz.

O kadar haklisin ki ben de on gun yasadim bu durumu moral.bozuklugundan sutum gidecekti nerdeyse esinle.konusman iyi olmus o ev yenip icilcek misafir evi değil yardım da edemiyorlar bebege annesi bakabilir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…