2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ooo hadi hayirli olsun:)
Canim benimki memeyi agzinda tutmuyor kibsekerli su damlatalim:) sokup cikariyo habire. Ya bide belki yanlis yapiyorum ya da dusunuyorum ama ben bu sekilde daha rahatim. Deniyorum surekli memeyi vermeyi o ayri almiyor hic ama ben de kendimj boyle rahatlattim artik.

Maşallah gözün aydın canım bol bol emsin bebegin ilk gün hastanede memeyi tutturmak için hemşirede öyle yapmıştı

Gunaydinlarr:)
Bu gece oglum ilk kez 3 saat uyudu ben de o ara uyudum ohh bi rahatim anlatamam:) yani 1 kez uyudu sonra 1.5 saat sonra uyandi ama olsun o bile guzel

Bizimki baya alıştı çok şükür yalnızken pek ilgilenmiyor başka birinin sevdiğini görünce oda sevmek istiyor sürekli eldivenlerini şapkasını çıkarıyor emzik kavgasi ediyor:) yazık küçüğü de hiçbir şeyden habersiz ablasının yaptıklarına katlanıyor :)

Kızlar ya bebeğim çok ıkınıyor valla kıpkırmızı oluyor bi de napıcam bilmiyorum. Emziriyorum gazını çıkarıyorum yatırıyorum 5 dk sonra başlıyor ıkınmaya ıkınınca kusuyor kendini zorladığı için gaz da çıkarıyor aynı zamanda ne bitmez gazmış ya

Ikındı ıkındı uykuya daldı tekrar şu an çok şaşkınım bakalım kaç dakika sürcek uykusu :))

Cnm gecmis olsun,reflu problemi olabilir mi brz acili yatir.kafasi dha dik olsn.30derece birde cok yedirirsen oda yapar

Az once oglum aglayinca memeyi agzina vereyim dedim ozsuu oglum sanki haftalardir meme emiyormus gibi aldi agzina emiyo ben sok:)))
Biraz da sen soktun kafama sagol
Bilmem daha emer mi de su an emiyo yani:)

CAnım ben bu fazla beslenmeden olur diye biliyorum.Aynı biz nasıl fazla yeriz ve rahatsız eder şişkinlik yapar bebeklerde de aynısı oluyormuş kusma gaz olarak geri dönüyormuş.Beslenme fzzlalığı gibi bir durum var mı mesela bi öğün az emzirsen de bu durum olacak mı acaba?ya da diğer bir ihtimal reflü evet

Bizde de aynı.Ağlamadığı için dokunmuyorum ama içim gidiyor.Bi de bazen mızırdanıyor uyanacak gibi oluyor hemen yputubedan buzuki orhan kolik müziği açıyorum bi rahatlıyot geri uykuya dalıyo çocuk :) sen de deneyebilirsin bizde acayip etkili oluyor

Aa denerim valla çok sağol canım. Şu gazlı dönemleri bitse de bi rahatlasak ya insan kıyamıyo cidden o halini görünce

Y yesilagac44 canım biraz ağlar gibi oldu hemen müziği açtım sonuç iyice ağladı eşşek oğlum emiyo şimdi sabredicez başka çare yok valla :))
Ciddi mi ya let your baby sleep i açtın di mi ay benimki anında hipnoz olmuş gibi susuyor alt açarken aşırı hareketlenince falan da açıyorum rahat temizleyebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…