2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar biz dun ilk bici bicimizi yaptik:) kuvetin filesine yatinca yaygarayi basti ama sonra suyu dokunce ustune rahatladi cisini yapti hmn havaya:))
Bizde dün bici bici yaptık kakasın fırladı yıkanırken görümcemin üstüne haha:) çok güldük ya :) rahatladı yıkandıktan sonra hemen emmeye geçiyoruz biz. Ağlıyordu hep durmadı ağlamaktan helak oldu valla yavrum.:)

İlk sezaryen olduğum zamanlarda çok zorlanmisim jiletle mecburum şu an ikinci sezaryenle oldum iki yeriayni yerde değil farklı çok sızlıyor 25 gün oldu hala yapamadım korkuyom ilkinde yaşadığım için

Bu sayfa iyice kaka gaz kusma muhabbetine döndü çok güzel yaa :)) kusma büyük dert daha büyüğü üst değiştirme bn çareyi yelek giydirmekte buldum kussada yemeğe kusuyor onu da hemen çıkarıyorum
Kızlar Demir ilacı başlayan var mı biz prematüre olduğumuz için Demir eksikliği erken çıktı maalesef..
Bir de sizede sürekli etraftan kucağa alma alışır deyip duruyorlar mı? Artık sinirlerim bozulmaya başladı yaşamadığım loğusa psikolojisini zorla yaşatacaklar birine patlıcam bekliyorum

İlk sezaryen olduğum zamanlarda çok zorlanmisim jiletle mecburum şu an ikinci sezaryenle oldum iki yeriayni yerde değil farklı çok sızlıyor 25 gün oldu hala yapamadım korkuyom ilkinde yaşadığım için
Benimde ikinciye kesildi canim hala sizliyor ayni yerden kesti ayni dr yapti ama sola dogru acmis ilki ameliyat icindi o yuzden kucuktu bende yapamadim onceden lazer yaptirdigim icin neyseki gec cikiyor

Benimde 3280 dogdu kizim 2990 dusmus kontrolde ben gitmemistim. Hala herkesin icinde soyluyor bizimki cok verdi cok diye. Halbuki bu cok bebek veriyor odemini atiyor ki sarilik oldu bizimki
Aman ya Allah gonullerine gore versin. Evet sarilikta etkiliyor canim. Bir de sezaryanda cok normal gec gelmesi sutun ama o psikolojiyle sari sutum doye aglattilar beni sagolsunlar. Ki onun agiz sutu oldugunu biliyordum.

40 a yaklastin mevlit konuşacaz Burda yakında :) mevlit kıyafet Alcam da nasıl olcak bilemedim ya
Evet canim biz 40 ucurmasi yapacagiz evlere Allahin izniyle :) Mevludu nisan,mayis gibi istiyorum. Mikroba hala cok aciklar bir ele avuca gelsin de o zamana sariligimiz da gecer Allahin izniyle.
Kizlarda mevlud kiyafetleri cok guzel anali kizli :) erkeklerde pek cesit yok gibi. Ben beyaz bir elbise giyinmek istiyorum insallah. Mevlud ya uzun mu olmali cok bilemedim.

Seninki de mi emmiyo canim?
Yok canım emiyor çok şükür ama gazımız var işte gerçi her bebekte var pek çaresi de yok 3 ay olana kadar dayanıcaz :) bu arada biz aynı gün mü doğum yaptık acaba? Bizim de çarşamba günü ilk ay kontrolü şubat 28 çektiğinden 2 gün gecikmeli gidiyoruz. Kaç kilo aldı bakalım merak ediyorum çok

Ciddi mi ya let your baby sleep i açtın di mi ay benimki anında hipnoz olmuş gibi susuyor alt açarken aşırı hareketlenince falan da açıyorum rahat temizleyebilmek için
Haa yok başka bişey açmıştım bi dahakine onu açayım bakalım inşallah etkisi olur :))

Neden zorlandin canim bende henuz almadim alicam 2 hafta sonra simdiden korktum.
Benim 24 unde dogdu 24 unde gitcem ama 30 gunluk olmuyor arasam mi acaba saglik ocagini
Evet benimde 23 subatta dogdu 23 marta gun vermis ama asi bu sonucta 30 gunse 30 gunken götürmek isterim hergun biraz buyuyolar sonucta

Benim mevlut oldu kucagimdan birakmadim cocugumu ama cok kalabalik oldu korktum hasta olacak çocuğum diye. Dunde 40 gezmesine ciktik 2 kapi dolasip hediyeler topladik

Biz iki aylik kontorulumuze gittik ama daha demir ilacina baslamadik demir eksikligini nasil fark ettiler rutin kontrolde tahlil mi yapildi ?
Bana da herkes kucaga alma kucagina alistirdin vb. Bir cok sey soyluyor. Bende herkese evet ben cocuklarimi kucagima alacagim ve bana alismalari gerekiyor diyorum. Cunku cocuklarin guven duygusu kazanmalari icin anne kucagina ihtiyaclari var.
Yolda yururken çocuğu kucagi almakla, yeni dogan bebegi agladigi zaman guven kazanmasi icin kucagina almak arasinda cok fark oldugunu dusunuyorum

Ya simdi emecek mi bilmem ama ben sut sagdim o uyurken. Sebebi de azalmasindan korkuyirum. Yani o da emmezse sagmazsam memeler bosalmaz ve sut azalir. O yuzden. Zaten emse fazla fazla doyar da gorcez artik:)
Bende simdi biboronla vermeye alistim ya emince doymuyor gibi hissediyorum birde uzerine bibeeon veriyorum:) ama cok geliyor sanirim. Biberonla icim rahat ediyordu. Ne kdar iciyolar anliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…