2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ay benim gorumcem ilk gün hastanede diyor kucağında tutma alışır diye daha çocuk gözünü acalı birkaç saat olmuş 9 ay beklemişim birak da alışsın Allah akıl fikir versin

baharinbahcesi canım benimde bebeğim aynı seninki gibi çok aşırı gazlı kusmasida var çok değil ama bu gaz olayı bizi mahvetti devamlo sıkıyor kendini sen neler yapıyorsun gaz için

Evet cnm sarılık uzun sürdü biraz küçük doğduğu için tüm tahlilleri yapalım demişti hemogram felan da baktı orda çıktı günde 6 damla kullanıyorum ama ağzında tutuyor yurmuyor çok zor oluyor bi de pis bi ilaç bulaşıyor hep her yere
Bncede güven için sakinleşmesi için kucak lazım bana daha hastanede hemşire bile dedi karnı tok altı temiz gazı çıkmış ve hala ağlıyorsa kucağa al seni istiyordur dedi ama anlatamıyorum kv özellikle bırak çocuğu alıştırma deyip duruyor bi de bn çalışınca o bakacak ya iyice takmış durumda patlamaya az kaldı.. ayrıca bn çocuğumu kucağıma alıp sevemeyeceksem neden yaptım ki

Ayni benim kv laflari. Ya o cocuk oyle beslenmese alir mi ayda 1kg ustunde akil var mantik var. Ben en guzel yontemi buldum hiiiicc takmiyorum. Bana da diyorlar ki aaaa emmiyor muuu? Yokk diyorum benim oglum keyfine duskun ozgur takiliyo:) hickimseye ah vah etmiyorum emmiyo diye. Millet akil vermeye firsat kolluyo hemen gicik oluyorum benim 2. Cocugum yani biliyoruz emzirmeyi sutu bilmem neyi. Bosveeeeer:)

Ay benim gorumcem ilk gün hastanede diyor kucağında tutma alışır diye daha çocuk gözünü acalı birkaç saat olmuş 9 ay beklemişim birak da alışsın Allah akıl fikir versin
Rahatsız millet ya.. ayrıca ağlıyorsa napayım bırakayım mı? Zaten ben psikopatım çocuk bana yapışsın yaşına girince bile kucağımdan inmesin felan istiyorum işgence etcem kendime yani milletin tavrı buraya çıkıyor.. sevcem alcam kucağıma sarılsam koklıcam zaten 3 ay sonra iş başı doya doya seviyim işte anlatamıyorum

Gaz hepimizde var canim ya nasil kivraniyor gorsen. Ben 22sinde dogum yaptim iste. Carsamba gunu.

Bende simdi biboronla vermeye alistim ya emince doymuyor gibi hissediyorum birde uzerine bibeeon veriyorum:) ama cok geliyor sanirim. Biberonla icim rahat ediyordu. Ne kdar iciyolar anliyordum
Ya var ya su an beni anlattin. Uyandi emzirmeye calistim ayakta oturarak ne yaptiysam emmedi agladi. Sonra yikadik rahatladi emdi. Ama simdi biberonda sutu isitiyorum doydumu napti bakalim ya icecek ya sut cope gidecek iki ucu da kotu:)

Dün ablam aradı çekirdek yiyordum. Sen de doğuracak tip yok nisanda anca doğurursun dedi bana
Canım,normal çekirdeği bilmiyorum ama kabak çekirdeğinde çinko olduğu için sancı geciktirici özellik var diye biliyorum. Ben ikisinden de uzak duruyorum o yüzden. Bilgin olsun

baharinbahcesi canım benimde bebeğim aynı seninki gibi çok aşırı gazlı kusmasida var çok değil ama bu gaz olayı bizi mahvetti devamlo sıkıyor kendini sen neler yapıyorsun gaz için
Canim sab simplex kullaniyoruz gunde 3 kez. patigini ayagindan eksik etmiyorum. Yarim kundak yapiyorum ve aksamlari masaj yagiyla gaz masaji yapiyorum. Heraeye ragmen boyle. Gaza alistik da bu kusmalar mahvetti bizi. Tedirgin oluyorum yatirirken

Günaydın guel anneler kızım bugün 38+4 olacaktı ama şuan yanımdaDoğum hikayemi sizlerle paylaşmak isterim.35+6 daki randevumuz da 2480 di kilosu 36+6 2500 gr olmuş yani 20 gr almış dedi dr ben bitmiştim üzüntüden artık kendimi sucluyordum tatlı çok yedim ondan kilo almadı bebeğim diyordum hatta beslenmeyi de bıraktım zaten kilo almıyor dedim.Doktorumuz haftaya gel doğumu başlatalım gelişimi durduysa durmasının anlamı yok dedi dışarıda daha iyi beslenir ki boy ve Baş çevresi iyiydi.37+6 da tekrar gittik 2980 olmuş dedi NE YANİ BENİM KIZIM 500 GR mı almıştı BİR HAFTA DA hafif düzenli düzensiz kasılmaların vardı çatı muayenesi yaptı ve 1cm açılma varmış 2 gün sonra cumaya çağırdı haftasonu doğardı ama doktorum yoktu sabah 8de hastanedeydik 9,10 a kadar muayene Nst vs. Açılmam cm olmuş suni ile yatış yaptım ilk saatler iyiydi 10 da yatışım yapıldı 1,5 gibi ciddi sancılar geldi tabii son 1,5 saat zor geçti oğlunda ki hafif sancılarla doğum yyapacağınmı düşünüyordum ben saat 3,40da ebe bi kontrol edelim dedi dayanacak gücüm kalmamıştı kontrol sırasında doğumu başlattım vee doktor koştura koştura geldi 2dk içinde kızım kucagimdaydi

Canm bende tutturamıorm ama ablam alıo mememi sokuo berenin ağzına o zaman tutuo dmek ki ben beceremiyomuşum :) sende de baska biri denesin işe yarar belki

Canim sab simplex kullaniyoruz gunde 3 kez. patigini ayagindan eksik etmiyorum. Yarim kundak yapiyorum ve aksamlari masaj yagiyla gaz masaji yapiyorum. Heraeye ragmen boyle. Gaza alistik da bu kusmalar mahvetti bizi. Tedirgin oluyorum yatirirken

Bende sab simplex mı kullansam acaba doktora sormadan kullansam birşey olur mu acaba

Canm bende tutturamıorm ama ablam alıo mememi sokuo berenin ağzına o zaman tutuo dmek ki ben beceremiyomuşum :) sende de baska biri denesin işe yarar belki
Canim ben kizimi 1.5yil emzirdigim icin tecrubeliyim yani guzel veriyoeum memeyi hemsire de oyle dedi. Bizimki kavriyor bir iki cekiyo bakiyo biberondan oldugu gibi akmiyo geri birakiyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…