- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
- 448
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.881
Ay benim gorumcem ilk gün hastanede diyor kucağında tutma alışır diyeBu sayfa iyice kaka gaz kusma muhabbetine döndü çok güzel yaa :)) kusma büyük dert daha büyüğü üst değiştirme bn çareyi yelek giydirmekte buldum kussada yemeğe kusuyor onu da hemen çıkarıyorum
Kızlar Demir ilacı başlayan var mı biz prematüre olduğumuz için Demir eksikliği erken çıktı maalesef..
Bir de sizede sürekli etraftan kucağa alma alışır deyip duruyorlar mı? Artık sinirlerim bozulmaya başladı yaşamadığım loğusa psikolojisini zorla yaşatacaklar birine patlıcam bekliyorum
Dualarım seninle canım. Rabbim sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kızlarrrr bugün Allah nasip ederse inşallahh yavrumuza kavuşucaz.saat 17;30 da dualarınızı bekliyorum annelerr :)
Evet cnm sarılık uzun sürdü biraz küçük doğduğu için tüm tahlilleri yapalım demişti hemogram felan da baktı orda çıktı günde 6 damla kullanıyorum ama ağzında tutuyor yurmuyor çok zor oluyor bi de pis bi ilaç bulaşıyor hep her yereBiz iki aylik kontorulumuze gittik ama daha demir ilacina baslamadik demir eksikligini nasil fark ettiler rutin kontrolde tahlil mi yapildi ?
Bana da herkes kucaga alma kucagina alistirdin vb. Bir cok sey soyluyor. Bende herkese evet ben cocuklarimi kucagima alacagim ve bana alismalari gerekiyor diyorum. Cunku cocuklarin guven duygusu kazanmalari icin anne kucagina ihtiyaclari var.
Yolda yururken çocuğu kucagi almakla, yeni dogan bebegi agladigi zaman guven kazanmasi icin kucagina almak arasinda cok fark oldugunu dusunuyorum
Ayni benim kv laflari. Ya o cocuk oyle beslenmese alir mi ayda 1kg ustunde akil var mantik var. Ben en guzel yontemi buldum hiiiicc takmiyorum. Bana da diyorlar ki aaaa emmiyor muuu? Yokk diyorum benim oglum keyfine duskun ozgur takiliyo:) hickimseye ah vah etmiyorum emmiyo diye. Millet akil vermeye firsat kolluyo hemen gicik oluyorum benim 2. Cocugum yani biliyoruz emzirmeyi sutu bilmem neyi. Bosveeeeer:)Insallah canim bolca dua ettim ilk 3 gun soylrnenler ve yasadiklarimdan sonra. Kac kilo aldigini soylemiyorum yine de ailelere psikolojik baski cok zor. Buyusun oyle konusacagim siz sutume bozuk yaramiyor diyordunuz diye. Hey Allahim hatirladikca cinlerim tepeme cikiyor. Hala emiyor mu? Benimki soyle fiskirirdi diyor gorumcem. Hicbirsey soylemiyorum ve yanlarinda emzirmekten kaciniyorum
Rahatsız millet ya.. ayrıca ağlıyorsa napayım bırakayım mı? Zaten ben psikopatım çocuk bana yapışsın yaşına girince bile kucağımdan inmesin felan istiyorum işgence etcem kendime yani milletin tavrı buraya çıkıyor.. sevcem alcam kucağıma sarılsam koklıcam zaten 3 ay sonra iş başı doya doya seviyim işte anlatamıyorumAy benim gorumcem ilk gün hastanede diyor kucağında tutma alışır diyedaha çocuk gözünü acalı birkaç saat olmuş 9 ay beklemişim birak da alışsın Allah akıl fikir versin
Ya iste tam 4 haftalik. O fark etmiyor canim ya 2 gun bisi olmaz.30 günlük mu oluyor yoksa 28 mi asi yaptirdiginda???
Gaz hepimizde var canim ya nasil kivraniyor gorsen. Ben 22sinde dogum yaptim iste. Carsamba gunu.Yok canım emiyor çok şükür ama gazımız var işte gerçi her bebekte var pek çaresi de yok 3 ay olana kadar dayanıcaz :) bu arada biz aynı gün mü doğum yaptık acaba? Bizim de çarşamba günü ilk ay kontrolü şubat 28 çektiğinden 2 gün gecikmeli gidiyoruz. Kaç kilo aldı bakalım merak ediyorum çok
Ya var ya su an beni anlattin. Uyandi emzirmeye calistim ayakta oturarak ne yaptiysam emmedi agladi. Sonra yikadik rahatladi emdi. Ama simdi biberonda sutu isitiyorum doydumu napti bakalim ya icecek ya sut cope gidecek iki ucu da kotu:)Bende simdi biboronla vermeye alistim ya emince doymuyor gibi hissediyorum birde uzerine bibeeon veriyorum:) ama cok geliyor sanirim. Biberonla icim rahat ediyordu. Ne kdar iciyolar anliyordum
Cnm bnde ondn aldm ama o yeterli diil.ben altina ince bi yastik onun ustune yatagi koydm.ve bizgunde 3kere 3ml gaviscn aliorz dr verdi o rahatlatio bi dr.na danis istersenReflu yastigi aldik canim simdilik onda yatiriyoruz.
biz aradik 30 gün tamamlayin dedi 25 de dogdu 27de gidicezBenim 24 unde dogdu 24 unde gitcem ama 30 gunluk olmuyor arasam mi acaba saglik ocagini
Canım,normal çekirdeği bilmiyorum ama kabak çekirdeğinde çinko olduğu için sancı geciktirici özellik var diye biliyorum. Ben ikisinden de uzak duruyorum o yüzden. Bilgin olsunDün ablam aradı çekirdek yiyordum. Sen de doğuracak tip yok nisanda anca doğurursun dedi bana
Canim sab simplex kullaniyoruz gunde 3 kez. patigini ayagindan eksik etmiyorum. Yarim kundak yapiyorum ve aksamlari masaj yagiyla gaz masaji yapiyorum. Heraeye ragmen boyle. Gaza alistik da bu kusmalar mahvetti bizi. Tedirgin oluyorum yatirirkenbaharinbahcesi canım benimde bebeğim aynı seninki gibi çok aşırı gazlı kusmasida var çok değil ama bu gaz olayı bizi mahvetti devamlo sıkıyor kendini sen neler yapıyorsun gaz için
Sizde mi bu kadar yogun kusuyordunuz? Danisayim ben deCnm bnde ondn aldm ama o yeterli diil.ben altina ince bi yastik onun ustune yatagi koydm.ve bizgunde 3kere 3ml gaviscn aliorz dr verdi o rahatlatio bi dr.na danis istersen
Canm bende tutturamıorm ama ablam alıo mememi sokuo berenin ağzına o zaman tutuo dmek ki ben beceremiyomuşum :) sende de baska biri denesin işe yarar belkiOoo hadi hayirli olsun:)
Canim benimki memeyi agzinda tutmuyor kibsekerli su damlatalim:) sokup cikariyo habire. Ya bide belki yanlis yapiyorum ya da dusunuyorum ama ben bu sekilde daha rahatim. Deniyorum surekli memeyi vermeyi o ayri almiyor hic ama ben de kendimj boyle rahatlattim artik.
Senin durumun daha vahim hadi bnm bikaç günüm var senin takvim bitiyoDün ablam aradı çekirdek yiyordum. Sen de doğuracak tip yok nisanda anca doğurursun dedi bana
Canim sab simplex kullaniyoruz gunde 3 kez. patigini ayagindan eksik etmiyorum. Yarim kundak yapiyorum ve aksamlari masaj yagiyla gaz masaji yapiyorum. Heraeye ragmen boyle. Gaza alistik da bu kusmalar mahvetti bizi. Tedirgin oluyorum yatirirken
Cnm bnm bebis kuvozdeydi orda kusmus dr.direk yazdi cok sukur smdilk ole cok kusmamiz yok tabi ilacin etkisi mi bilmiorm.Sizde mi bu kadar yogun kusuyordunuz? Danisayim ben de
Canim ben kizimi 1.5yil emzirdigim icin tecrubeliyim yani guzel veriyoeum memeyi hemsire de oyle dedi. Bizimki kavriyor bir iki cekiyo bakiyo biberondan oldugu gibi akmiyo geri birakiyo:))Canm bende tutturamıorm ama ablam alıo mememi sokuo berenin ağzına o zaman tutuo dmek ki ben beceremiyomuşum :) sende de baska biri denesin işe yarar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?