2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bunu ben de merak ediyorum ya. Memede uyuyakalıyor derinleşince yatırıyorum yerine. Sonra uğraş dur uyansın diye. Bir de zor uyanıyor benimki, yapmadığım şebeklik kalmıyor.
esmerm91 bende aynen öyle yapıyom uyandırıyom sora uyutması çok zor oluyor:) gece bile daha kötü oluyor uyanınca:) kendine bırakıyom öyle beşikte kendi uyuyor uyumasını beklemiyom yani. Uyandırması da daha zor.:) Ya bişey diycem kızım uykuda sesler çıkarıyor acaba korku ruya mı görüyor ya?[/QUOTE]

28 gün oldu ameliyat olalı.bugun kesi yerindeki şişliğe dokundum ve kan ile irin aktı.iki yerde hassasiyet var acıyor.bi de orası şişlikten dolayı kapalı, hava almıyor.iyileşemiyor da.böyle ir durum yaşayan var mı?tehlikeli midir?

Ay benim gorumcem ilk gün hastanede diyor kucağında tutma alışır diye daha çocuk gözünü acalı birkaç saat olmuş 9 ay beklemişim birak da alışsın Allah akıl fikir versin
Görümcem korkmuş bu kız anneye düşkün olcak demiş emiyor bırakmıyordu o yüzden bı gün mamayla verdiler sarılık geçirdiydi emziremedim bı gün herkesi fircaladim beni bebeğimden ayiramasin dedim ya sora gelmemeye başladılar sık sık. Naparsaniz yapın der gibi. Anneden uzak tutturmaya çalışıyorllar bende aliyom bebeğimi kucağıma. Eşimle o konuda çok kötü tartıştık dün bana dedi kı senin şu kafan çalışmıyor ayırma gibi derdim yok diyor sende onlar ne derse onu yapiyon dedim

Ay benim gorumcem ilk gün hastanede diyor kucağında tutma alışır diye daha çocuk gözünü acalı birkaç saat olmuş 9 ay beklemişim birak da alışsın Allah akıl fikir versin
Görümcem korkmuş bu kız anneye düşkün olcak demiş emiyor bırakmıyordu o yüzden bı gün mamayla verdiler sarılık geçirdiydi emziremedim bı gün herkesi fircaladim beni bebeğimden ayiramasin dedim ya sora gelmemeye başladılar sık sık. Naparsaniz yapın der gibi. Anneden uzak tutturmaya çalışıyorllar bende aliyom bebeğimi kucağıma. Eşimle o konuda çok kötü tartıştık dün bana dedi kı senin şu kafan çalışmıyor ayırma gibi derdim yok diyor sende onlar ne derse onu yapiyon dedim çok sinirlendim. Annem demesede ben desem senin annen mı soluyor diyor bide kendi annesi bişey dese bişey demiyor uyuz oldum.

Ya var ya su an beni anlattin. Uyandi emzirmeye calistim ayakta oturarak ne yaptiysam emmedi agladi. Sonra yikadik rahatladi emdi. Ama simdi biberonda sutu isitiyorum doydumu napti bakalim ya icecek ya sut cope gidecek iki ucu da kotu:)

biraz beklesen, acıkınca mecburen memeye sarmazmı?ben memedeki yarıktan ötürü geçen gün silikon meme ucu kullandım, tutmadı.diğer meme de yetmedi.acıkmıştı, şapır şupur içti silikondan sütünü.

Evet bekledim oburunu de 5 dk emdi. Gogsum sisti sagmiyorum o da tam bosaltmiyo. Su an agliyo ama uykusu mu var ac mi bilmiyorm. Emmek de istemiyo. Bugunler boyle arada derede gececek:)

Ben ilk günler 2 saatte bir zorla kaldırıyodum.Sarılık tehlikesi geçtikten sonra kendi haline bıraktım ve baktım 3-3.5 saatte zaten kendi uyanıyor.Süreyi 3-3.5 saate çıkardım uyanmazsa ben uyandırıyorum çoğunda kendş uyanıyor zaten ama 2 saate bir çok sık geldi bi de çocuğu sürekli uyandırmaya çalışmak dediğin gibi can sıkıcı olabiliyor zorla uykusundan alıkoyuyormuş gibi.

canım ben tane kimyonu kaynattım 4 5 kaşık verdm inan o gece daha rahat uyudu annemlerde veriyormuş eskiden gaz sancısına iyiymiş ben içemiyorum acaip tiksiniyorm ama toz kimyon agzıma atıp su içiyorum üstüne

Ayy cok sevindm.biz oranin kuvozunde kaldik yrn ztn medical parka gdicktm fazli yilmazerde varmis bi arkadasmda ona gdioms memnunm dedi ona gttnz mi hic?

Bana Mine hn o tavsiye etmişlerdir. Ama hiç bakmamistim daha. Tesadüf doğumdaki çocuk doktoru da oydu. Çok kibar ve rahat oluşu dikkatimizi çekti. 3 gün sonra ilk kontrol için çağırdılar yine ona gittik. Cok memnun kaldık. Sonra aklımıza birşeyler takıldı aradık direk kendisi çıkıp telefona ilgilendi. 3. Kontrole de gidince aradığınızı hatırlayıp nasıl oldu diye sorunca tamam dedik doktorumuz budur :)

Bende sab simplex mı kullansam acaba doktora sormadan kullansam birşey olur mu acaba
Canim bence danis cunku muayene a
Sirasinda bagirsak goruntusunden dolayi cok gazli bu bebek dedi. Anlamadigim o kadar gaz cikariyor afedersin buyuk insandan cikmaz o sesler, nasil daha devami oluyor anlamadim :)

Ayy nefretler geldi o muhabbetten ya kim görmeye gelse aman kucaga alistirma aman emerek uyutmaya alistirma aman kokuna alismasin aman emzik verme aman sunu yapma bunu yapma valla bende birine caticam ama kime bilmiyorum
bugün çocuk doktoruda bunları söyledi pilin biter kendini düşün mutlaka sakın kucağa alıştırma dedi çok emzirme dedi hiç işime gelmedi ama hee diyip geçtim eğer az emdirsem bebek kilo almıcaktı maşAllah biraz toparlamış yavrum kendini :))

Birde sezaryan olan arkadaslar hep sırt üstü mü yatiyorsunuz ?
yan yatıyorum ben cnm yüzüstü yatamam henüz cesaretin yok birde yaraya bakınca sanki açılacakmış gibi duruyp gördükçe psikolojik olarak hareket etmeye korkuyorum bugün

Aynen canim bende artik kaldirmiyorum uykuya da ihtiyaçlari var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…