- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.857
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.901
Yaa bende bu ara ona kafayi taktm sanirim bir süre jiletle halledicm agdayla bi sıkıntı felan olur simdi Allah korusun en iyisi jiletSezeryan olan arkadaslar bikini bolgesini nasil temizlemeyi düşünüyorsunuz ben asla agda suremem oraya heralde sezeryanin bu kdar asagidan kesilcegini hic bilmiyodum karnimi kescekler gibime gelirdi ama cok asagida jilete donus olck sanirim :/
Ayy nefretler geldi o muhabbetten ya kim görmeye gelse aman kucaga alistirma aman emerek uyutmaya alistirma aman kokuna alismasin aman emzik verme aman sunu yapma bunu yapma valla bende birine caticam ama kime bilmiyorumBu sayfa iyice kaka gaz kusma muhabbetine döndü çok güzel yaa :)) kusma büyük dert daha büyüğü üst değiştirme bn çareyi yelek giydirmekte buldum kussada yemeğe kusuyor onu da hemen çıkarıyorum
Kızlar Demir ilacı başlayan var mı biz prematüre olduğumuz için Demir eksikliği erken çıktı maalesef..
Bir de sizede sürekli etraftan kucağa alma alışır deyip duruyorlar mı? Artık sinirlerim bozulmaya başladı yaşamadığım loğusa psikolojisini zorla yaşatacaklar birine patlıcam bekliyorum
Aaaa 40 gün oldu mu sizin aman yarabbi günler ne kadar hizla geçiyorBenim mevlut oldu kucagimdan birakmadim cocugumu ama cok kalabalik oldu korktum hasta olacak çocuğum diye. Dunde 40 gezmesine ciktik 2 kapi dolasip hediyeler topladik
Ahh canmm seninle dertlerimiz hep ayni.@baharindenizi canım benimde bebeğim aynı seninki gibi çok aşırı gazlı kusmasida var çok değil ama bu gaz olayı bizi mahvetti devamlo sıkıyor kendini sen neler yapıyorsun gaz için
Ay bilmiyordum ya teşekkür ederim bilgi içinCanım,normal çekirdeği bilmiyorum ama kabak çekirdeğinde çinko olduğu için sancı geciktirici özellik var diye biliyorum. Ben ikisinden de uzak duruyorum o yüzden. Bilgin olsun
Aynen Mayalar gibi takvimi bitirdik hala oğlumda ses yokSenin durumun daha vahim hadi bnm bikaç günüm var senin takvim bitiyo
Kızlar bebisi iyice emzirip doyurduktan sonra bir dahaki emzirme icin uyanmasini mi bekliyorsunuz yoksa 2 saat sonra kendiniz mi uyandirip emziriyorsunuz ?
Ben uyandirip emziriyorm da yavrumun uykusunu heba ediyormusum gibi geliyor vicdan yapiyorm acaba kendisinin uyanmasini mi beklesem
Kızlar bebisi iyice emzirip doyurduktan sonra bir dahaki emzirme icin uyanmasini mi bekliyorsunuz yoksa 2 saat sonra kendiniz mi uyandirip emziriyorsunuz ?
Ben uyandirip emziriyorm da yavrumun uykusunu heba ediyormusum gibi geliyor vicdan yapiyorm acaba kendisinin uyanmasini mi beklesem
Birde sezaryan olan arkadaslar hep sırt üstü mü yatiyorsunuz ?
Ayy nefretler geldi o muhabbetten ya kim görmeye gelse aman kucaga alistirma aman emerek uyutmaya alistirma aman kokuna alismasin aman emzik verme aman sunu yapma bunu yapma valla bende birine caticam ama kime bilmiyorum
Ahh canmm seninle dertlerimiz hep ayni.
Bizimkide cok gazli ya morarircasina agliyor yavrum gaz icin damla almak zorunda kaldım hic istemeye istemeye
Kızlar bende aynıyım ya kesının yanlarındada car kıl az az onlara jılet vurmayada korkarımyani birde genıtalın ust kısmı şişmi sizdede hala?Yaa bende bu ara ona kafayi taktm sanirim bir süre jiletle halledicm agdayla bi sıkıntı felan olur simdi Allah korusun en iyisi jilet
Evet herkes birseyler soyluyor. Ben neyseki cocuk gelisimciyim diye biraz dinliyorlar ama. Genede akil veren cok. Bizde doktor degistirdik. Kan ilaci icin bir sonraki ay baslayacaz galiba ole.Evet cnm sarılık uzun sürdü biraz küçük doğduğu için tüm tahlilleri yapalım demişti hemogram felan da baktı orda çıktı günde 6 damla kullanıyorum ama ağzında tutuyor yurmuyor çok zor oluyor bi de pis bi ilaç bulaşıyor hep her yere
Bncede güven için sakinleşmesi için kucak lazım bana daha hastanede hemşire bile dedi karnı tok altı temiz gazı çıkmış ve hala ağlıyorsa kucağa al seni istiyordur dedi ama anlatamıyorum kv özellikle bırak çocuğu alıştırma deyip duruyor bi de bn çalışınca o bakacak ya iyice takmış durumda patlamaya az kaldı.. ayrıca bn çocuğumu kucağıma alıp sevemeyeceksem neden yaptım ki
Ben bugun ikisini ayni anda emzirmeyi denedim. Basardilar ama ben mahvoldum ayni anda okadar acittilar ki. Sonra biberon vermiyim acaba acikacaklar mi bekliyim dedim 2 saat uyudular. Sonra dayanamadim gene biberon verdim onlar uyanmandan :) bole alistik galibaYa var ya su an beni anlattin. Uyandi emzirmeye calistim ayakta oturarak ne yaptiysam emmedi agladi. Sonra yikadik rahatladi emdi. Ama simdi biberonda sutu isitiyorum doydumu napti bakalim ya icecek ya sut cope gidecek iki ucu da kotu:)
Ya ikisini nasil emzirebildin hayretler icindeyim ben birini emziremezken:)Ben bugun ikisini ayni anda emzirmeyi denedim. Basardilar ama ben mahvoldum ayni anda okadar acittilar ki. Sonra biberon vermiyim acaba acikacaklar mi bekliyim dedim 2 saat uyudular. Sonra dayanamadim gene biberon verdim onlar uyanmandan :) bole alistik galiba
90 verdim ictiler :))) 15 dk birini 15 dk diger memeyi vermek gerekiyormus sanirim. Birde emdikten sonra sagarsak sut artiyormus.Y
Ya ikisini nasil emzirebildin hayretler icindeyim ben birini emziremezken:)
Simdi 15dk fln emdi tek memeyi. Oburunu versemmi ki doydumu. Normalde sagdigimda tek mememden gelen sut miktari onu doyuruyo ama bu baska. Oburunu sagcammi napcam. Yine cebellestik zaten yarim saat oyle tutturabildim. Ayy kafamda deli sorular:) kac cc ictiler peki emdikten sonra? Ben oglen 40i zor icirdim normalde 100 iciyordu demek biraz emmis:)
Ya ben verdim oburunu almadi ama:) yatiyo oyle etrafina bakiyo doymus olabilir mi? Emzirenler bi destek atsin bize:)90 verdim ictiler :))) 15 dk birini 15 dk diger memeyi vermek gerekiyormus sanirim. Birde emdikten sonra sagarsak sut artiyormus.
Kızıma mevlid kıyafeti halası yapacak bende kızımla aynı istiyom da bilemedim:) beyaz elbise uzun olcak zaten bulamadım netten ya istediğim bişeyEvet canim biz 40 ucurmasi yapacagiz evlere Allahin izniyle :) Mevludu nisan,mayis gibi istiyorum. Mikroba hala cok aciklar bir ele avuca gelsin de o zamana sariligimiz da gecer Allahin izniyle.
Kizlarda mevlud kiyafetleri cok guzel anali kizli :) erkeklerde pek cesit yok gibi. Ben beyaz bir elbise giyinmek istiyorum insallah. Mevlud ya uzun mu olmali cok bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?