2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Yaa bende bu ara ona kafayi taktm sanirim bir süre jiletle halledicm agdayla bi sıkıntı felan olur simdi Allah korusun en iyisi jilet

Ayy nefretler geldi o muhabbetten ya kim görmeye gelse aman kucaga alistirma aman emerek uyutmaya alistirma aman kokuna alismasin aman emzik verme aman sunu yapma bunu yapma valla bende birine caticam ama kime bilmiyorum

@baharindenizi canım benimde bebeğim aynı seninki gibi çok aşırı gazlı kusmasida var çok değil ama bu gaz olayı bizi mahvetti devamlo sıkıyor kendini sen neler yapıyorsun gaz için
Ahh canmm seninle dertlerimiz hep ayni.
Bizimkide cok gazli ya morarircasina agliyor yavrum gaz icin damla almak zorunda kaldım hic istemeye istemeye

Kızlar bebisi iyice emzirip doyurduktan sonra bir dahaki emzirme icin uyanmasini mi bekliyorsunuz yoksa 2 saat sonra kendiniz mi uyandirip emziriyorsunuz ?
Ben uyandirip emziriyorm da yavrumun uykusunu heba ediyormusum gibi geliyor vicdan yapiyorm acaba kendisinin uyanmasini mi beklesem

Bunu ben de merak ediyorum ya. Memede uyuyakalıyor derinleşince yatırıyorum yerine. Sonra uğraş dur uyansın diye. Bir de zor uyanıyor benimki, yapmadığım şebeklik kalmıyor.

Ben uyandırıyorum canım ama sarılığı yeni yeni atlatıyoruz açıkçası onun için uyandırıyorum. Hatta ben 2 saati de bekleyemiyorum yeniler korkusundan:) Bir süre sonra biraz daha esnek olabilirim o konuda belki.

Birde sezaryan olan arkadaslar hep sırt üstü mü yatiyorsunuz ?

Yan da yatabiliyorum ben, sakıncası mı varmış ki?

Ayy nefretler geldi o muhabbetten ya kim görmeye gelse aman kucaga alistirma aman emerek uyutmaya alistirma aman kokuna alismasin aman emzik verme aman sunu yapma bunu yapma valla bende birine caticam ama kime bilmiyorum

Sorma herkes biliyorda bi biz bilemiyoruz valla.. emerek nasıl uyumıcak pardon da zaten ana faaliyeti em ve uyu :) bnmki başka türlü çok nadir uyuyor valla... ben de ilk kim karşıma çıkacak bakalım diye bekliyorum
Bu arada cnm bn Doğumdan bir hafta sonra kontrole gittiğimde dr istediğin gibi yatabilirsin yüzüstü yan nasıl istersen demişti 40tan sonra gittiğimde de normal hayatına dön dedi birden yüklenmemek şartıyla spor felan yapabilirsin dedi :) sanki spora vakit varmış gibi

Ahh canmm seninle dertlerimiz hep ayni.
Bizimkide cok gazli ya morarircasina agliyor yavrum gaz icin damla almak zorunda kaldım hic istemeye istemeye

Aynen oyle gerçekten bende almadım damla ilaç vermiyim dedim ama yok olacak gibi değil rezenryi icicem oda fayda etmezse bende damla alicam yavrum bugün hiç uyuyamadi doğru düzgün uykusundan inleyerek uyandı

Yaa bende bu ara ona kafayi taktm sanirim bir süre jiletle halledicm agdayla bi sıkıntı felan olur simdi Allah korusun en iyisi jilet
Kızlar bende aynıyım ya kesının yanlarındada car kıl az az onlara jılet vurmayada korkarımyani birde genıtalın ust kısmı şişmi sizdede hala?

Evet herkes birseyler soyluyor. Ben neyseki cocuk gelisimciyim diye biraz dinliyorlar ama. Genede akil veren cok. Bizde doktor degistirdik. Kan ilaci icin bir sonraki ay baslayacaz galiba ole.
Pramature olduğumuz icin farkli dallarada kontroller gidiyoruz. Ama eksik birsey olsun istemiyorum. Goz muayenesi, kalca usg, transfontal usg yaptirdik simdiye kadar. Haftaya cocuk kardiyolojisine gidecegiz bera kulak testini yenileyecegiz.
Siz hangi bolunlere gittiniz yada gideceksiniz?

Ya var ya su an beni anlattin. Uyandi emzirmeye calistim ayakta oturarak ne yaptiysam emmedi agladi. Sonra yikadik rahatladi emdi. Ama simdi biberonda sutu isitiyorum doydumu napti bakalim ya icecek ya sut cope gidecek iki ucu da kotu:)
Ben bugun ikisini ayni anda emzirmeyi denedim. Basardilar ama ben mahvoldum ayni anda okadar acittilar ki. Sonra biberon vermiyim acaba acikacaklar mi bekliyim dedim 2 saat uyudular. Sonra dayanamadim gene biberon verdim onlar uyanmandan :) bole alistik galiba

Y
Ya ikisini nasil emzirebildin hayretler icindeyim ben birini emziremezken:)
Simdi 15dk fln emdi tek memeyi. Oburunu versemmi ki doydumu. Normalde sagdigimda tek mememden gelen sut miktari onu doyuruyo ama bu baska. Oburunu sagcammi napcam. Yine cebellestik zaten yarim saat oyle tutturabildim. Ayy kafamda deli sorular:) kac cc ictiler peki emdikten sonra? Ben oglen 40i zor icirdim normalde 100 iciyordu demek biraz emmis:)

90 verdim ictiler :))) 15 dk birini 15 dk diger memeyi vermek gerekiyormus sanirim. Birde emdikten sonra sagarsak sut artiyormus.

Kızıma mevlid kıyafeti halası yapacak bende kızımla aynı istiyom da bilemedim:) beyaz elbise uzun olcak zaten bulamadım netten ya istediğim bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…