2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ya uyudu vallahi ben de biberon vermedim. Ama gogsum tas gibi oldugu icin sagdim vallahi bi suru sut cikti. Bilmiyorum iyi mi yaptim. Uyaninca yine ilk is emzircem.
Aç olsa uyumazdı canım bence uyuduğuna göre doymuştur.Böyle böyle alışır belki memeye tekrar :) gerçi sen sağma rutinine de alışmıştın sanırım maşallah sadece sağarak artırdın di mi böyle sütü?

Sanki başa döndük :) ilk hamile kaldıgmz zamanlar kafamızda deli sorular sürekli bisiler soruoduk simdi de aynı :))) bugün kızım hiç kaka yapmadı korkmalı mym sizce

Benimki 3 gün yapmadı canım. Dr aradım doyduğundan emin mısın dedi evet dedim. O zaman boşver bisiklet olmaz dedi. Poposuna kulak çubuğu ile zeytinyağı şirin bugün yarın yapar dedi. Öyle yaptık ertesi sabah yaptı :)

Aynen canım ağızlar durmuyor valla..
Cnm biz ileri işitme testi, kalça usg, ROP yaptırdık yoğun bakımdan çıkarken beyin usg çekildi 2. Ay bi daha çekilecek kardiyoloji demediler hiç

Aynen canım bizde öyle tutturuyoruz

Alismistim ama emmesi tabiki onemli. Bakalim alisirsa alisir yoksa hic zorlamam. Bugun de zorlamadim sadece denedim. Evet canim cok duzenli sagiyorum. 3 saatte 180 ile 230 cc arasi cikartiyorum cok sukur. O yuzden Atlasin emmesi sagmak kadar bosaltmaz. Sagdim simdi tekrar. Az buyuse o da bosaltir da bu surecte sagmam sart.

Ne kadar mama veriyorsun?

Maşallah canım. Benzer yöntemi ben de bugün yapacağım inşallah senin gibi sonuç alırım.

Sabırlı olmak gerekiyor canım. Benimki bugün 40 dk inat etti tutmadı ama pes etmedim sonunda tuttu.

Dünden beri bende manaya basladim. Benim tek göğüste pek süt olmuyor. Diğeri fena değil ama tek meme yetmiyor. Emzirdikten sonra hala araniyorsa 40cc veriyorum. Hiç emziremediysem 60-70 cv veriyorum ben. Kutunun üzerinde 2 haftalık bebekler için 90cc yazıyor.

Kızlar benım kızımda bugun bır aylık oldu iki gundur 4 saate cıkabılıyo uykusu endişelenmelimiyim yoksa duzene mi gırıyo normalde ıkı saatte bır uyanırdı
Bilmoyorrum ki canim benimki 24 gunluk su anda en fazla 3 saat uyuyor o da geceleri..1 aylik kontrolunde sor canım eger henuz gitmediysen ama bence kilosu iyiyse neden uyumasin ki

Gaz olayi bizde de skinti. Aslinda cikariyo ama cok zorlaniyo. Sutu iciyor gazini cikartiyorum koyuyorum hemen ikinmaya kizarmaya basliyo yavrum bide inliyo. Ama gece boyu bombardimana tutuyo bizi
Alttan masallah oyle gazlar cikariyor ki sesine guluyorum. Kv yan odada bide utaniyorum ben yapiyorum sanacak diye:) el kadar bebe o kadar sesli yapar mi ya ahahah

Yahu anneye düşkün olmayacak da kime düşkün olacakki:) hastanedeyken yan odadaki bebek sabaha kadar ağlamıştı sabah hemşireye sorduk bebek annesine alışmasın diye kadının kucağına vermiyorlarmış hemşire kızmış öyle vermişler bazen sırf bilmişlik taslamak için sacmaliyorlar

Cok yardim ediolar o konuda haklarini yiyemem.. yemegimi temizligimi herseyime kv ve gorumce kosturdu valla.. onumden suyumu bile eksik etmediler sagolsunlar ama insan biandan itibaren yalniz kalmak istiomus.. bugece yalniziz bakalim:))
Valla bizde biraz tantana oluyo benim oğlum var 3 yaşında babaannesi gelince çok şımarıyor malesef ee genelgede iş güç yemek ben koşturuyorum bazen yemek getiriyor annem yarından sonra gidiyorum bakalım napicam tek başıma 2 tane ile uğraşmak çok zormuş

Kızlar benım kızımda bugun bır aylık oldu iki gundur 4 saate cıkabılıyo uykusu endişelenmelimiyim yoksa duzene mi gırıyo normalde ıkı saatte bır uyanırdı
Vallahi bence sevin:) ben bu gece 3 saat uyudu diye sabah gobek attim:) duzen3 girer. Benim kizim 2aylik civariydi 8saat araliksiz gece uykusu yapiyordu dr birak uyusun demisti. Kilo alimi iyi diye.

Aynen canim bende artik kaldirmiyorum uykuya da ihtiyaçlari var
Bende bugün sarılığının çok hafif olduğunu öğrendim uyandırmucam artık yazık sonra çok huysuzlanıyo ama şimdide uyanınca en fazla 5, 10 dk emiyo acaba aç mı kalıyo
ahahahha çok komik al bizdende o kadar ona gülmekten dikişim acıyoo :))).

Gündüz çok uyuyo oğlum gece okadar derin değil sizdede öylemi acaba bide uyanıkken huzursuz kucağa alıştı şimdiden göbeği kanamasından diye aglatmadim aldık hep şimdi uyanıkken illa kucakta yada memede olcak öyle bakınmıyo hemen ağlıyor normal heralde dimi daha 15 günlük uyuması gerekiyor herhalde

Kızlar sezeryan yerim iki deri sanki birleşmemiş ayrık gibi böyle mi olmadı gerekiyo yavaş yavaşmı kapanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…