2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Gözün aydin memeyi tutmuş bebis aman unutmasin bol sütlü emisli gunlerr :)) bu arada asi icin konustun mu saglik ocagiyla ben aradim doktor izindeymis dogru soyluyosun subat kisa ay persembe gunu ara hesapliyim gununu dedi bana

Bana bugün sağlık ocağındaki hemşire eğer hastane kontrolünde 1. Ayı dolmadan yapmak isterlerse yaptırma sakın dedi. Tam 1 ay olması gerekli dedi. En fazla 1 gün önce olur dedi.

Bende uyandırıyorum özellikle geceleri vicdan azabı yapıyorum

Ay demezler mı.. ben zaten emzirme dışında pek almıyorum da babasıyla buyuk aşk yaşıyorlar. Babası yatırıyor omzuna bir duruşu var bizim oğlusun görmeniz lazım :) dinlemiyoruz yani.

Kızlar benim sağ göğsümünsütü birden kesildi napcam ben

Al benden de o kadar. Doktor sen yinede emzir zamanla.digerini yakalayacaktır dedi ama hiç umudum yok. Memenin biri kocaman diğeri küçücük
Kızlar benim de öyle bugün ya sağ göğüs dolmuyor niye anlamadım inatla bebişe sağı verdim o da doymuyor geri sola alıyorum birden bire niye olur ki
Hahaha ilahi

Benimki 1.5 saatte bir uyanıyor, bu ara rutini öyle oturtmuştum sarılığı atlatalım diye ona alıştı sanırım:) ama işin garibi gece 3 saat uyandırmasam uyanmaz. O da bana bir zor oluyor, zaten uykum var deli gibi biir yanım uyandırman lazım diyor, bir yanım ay bak uyuyor hadi sen de uyu diyor ama uyandırıyorum tabi mecbur

bebeğimin bugün hareketleri çok yavaşladı o kadar az hissediyorum ki..hatta hissettiğim kıpırtının artık ona ait olduğundan da emin değilim. Hamileliğin son günlernde bu kadar azalıyor mu bebeğin hareketleri yoksa bir sorun mu var dersiniz

Kızlar bir şey sorcam, hepatit-b aşısını ben 12 martta yapıldı sanıyordum, bunun için de sağlık ocağı beni 12 nisanda çağırdı ama bugün hastanenin verdiği degtere baktım meğer doğduğu gün 10 martta yapılmış. 32. Günde yapılsa aşısı problem olur mu? Yoksa 10 mart diye revize ettireyim mi sağlık ocağındakini?

Kaç günlük canım seninki sarılık tehlikeniz yoksa bırak 3 saat uyusun bence gündüz sık besle çünkü bu kez de büyüyünce gece sık uyanıyorlar alıştıklarından

sanırım normal

Canim bence danis cunku muayene a
Sirasinda bagirsak goruntusunden dolayi cok gazli bu bebek dedi. Anlamadigim o kadar gaz cikariyor afedersin buyuk insandan cikmaz o sesler, nasil daha devami oluyor anlamadim :)

Aynen öyle bende şok oluyorum gerçekten büyükler gibi yapıyor ama bitmiyor o gaz nedense :/

Kaç günlük canım seninki sarılık tehlikeniz yoksa bırak 3 saat uyusun bence gündüz sık besle çünkü bu kez de büyüyünce gece sık uyanıyorlar alıştıklarından

10 günlük canım. Ay ne bileyim ya korkuyorum ya tekrarlarsa diye, içim de gidiyor aslında uyandırırken ama arada kalıyorum hep

Kızlar maşallah bebeklerinize bence sarılık tehlikesj olmayan düzenli emen bebekleri uyandırmayın ne güzel 3 saat uyuyorlar benim kı bir buçuk iki saat uyusa nasıl seviniyorum

Cnm bn bi ara bi karışım paylaştım geri o zaman kimse cvp vermedi ama bn onu 2 gündür içiyorum bugün 3.gün ve çok faydasını gördüm hatta kızım dünden beri öyle güzel kaka yapıyor ki şaşırıyorum uykuları da daha rahat artık bi de karışım güzel süt yaptı hummana felan bana öyle etki etmedi mesela
Zynpunb cnm bnce sende bi bak

Cnm bn bgn gittm mine hanm yoktu,fazli yilmazere gttm ama takibimizi akman yapickmis.biz erken dogdukk kuvozde kalinca akman yapiomus takibi.burnu tikanmis dedi keske siz acin deseydm cnku bnm yapmamla olmuyor;(

mavi_lina mashmallow sabaha karşı 2 kere yaptı kakasını doktora götürdük bgn sarılık icin sürekli emziriorm uyandırmakta güclk cekiorm koca gün yatıo bu cocuk
Cnm ilk zamanlar hep uyuyo bnmki 15 gündür felan uyanık kalıyo zaman zaman.. bol bol emzir tabi mecbur uyandıracaksın çok zor uyandırmakta ben basen elimi ıslarım yüzünü siliyordum :) uyumasına alışınca da bi tuhaf uyulmadığında neden uyumuyor diyorsun ben bezini kontrol ettim bi de hep bol idrar yaptı geçti kısa zamanda şükür şimdi gözlerimiz beyaz bakıp bakıp maşallah diyorum...

Evet bol idrarla geçiyor gerçekten, kakadan ziyade o daha önemli sarılığı atmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…