2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305

Ben kendi uyanmasını bekliyorum. Zaten 2 saatte uyanıyor. Sadece gece 3-3.5 saat uyuyor. Bende uyuduğum için iyi oluyor.

Kizlar bu bel agrisi nasil gecicek? Emzirmekten heralde iki buklum sekiller falan valla kopuyo belim
Birde bebekleyken tv fln aciomusunuz? Biz gunduz salondayken tv hic acmadik arada klasik muzik falan aciyoruz ama zamanda gecmiyorki tv kapali falan..

Çok tatlı yaa.. haha Soranlara babası alıştırdı dersin

Aynen öyle diyorum birde kucağa alıştırma yine diyenler annane ve babaanne.. arkamı bir dönüyorum birinin kucağında. Laaaa hani kucağa alıştırma diyordunuz diyorum. Yok ağlıyordu yok kuscak gibiydi diyorlar. Sonra da aman zaten alistirdiniz birazda biz hevesinizi alalım diyorlar

Cnm bn bgn gittm mine hanm yoktu,fazli yilmazere gttm ama takibimizi akman yapickmis.biz erken dogdukk kuvozde kalinca akman yapiomus takibi.burnu tikanmis dedi keske siz acin deseydm cnku bnm yapmamla olmuyor;(

Anladım canım.. özel durum varsa tabii yangın Dr uygunsa ona devam etmek gerek.
keske doğum hemşirelerin den yardım isteseydin burnu için. Hepsi çok iyiler :)

Tv acabilirsin su an anlamaz zaten. Bakmaya basladiginda acmazsin. Biz kizim uyuyunca acardik tv.yi. hatta kv bizdeydi dizi flnn izletmezdik o uyuyunca acilirdi tv. Ama su an zatenbakmaz tv.ye bebegin.

Biz pek salona çıkarmiyoruz. Genelde uyuduğu için.. ama çıkardığımız da da kapatmiyorun TV yî..

Benimde kamburum çıktı resmen. Benimki memeyi kavga dövüş tuttuğu için şekilden şekile giriyorum. Tuttuğu zamanda kipirdamiyorum...

mavi_lina Hah işte onlardan bende de var annem değil de kv alıştırma diyo ama uyansın hemn kucak bnde ona kızıyorum işte alcaz yani kucağa ne söyleyip duruyorsun alma diye :) zaten kendi babam ne zaman alsa kucağında uyuyor öyle bekliyor bi saat iki saat bnde dalga geçiyorum hep kucağa alıştığınız diye..
bu arada araştırdım biraz bebekler 3-4.aya kadar hiç de bi şeye alışmazmış bilginize

Aman şimdi almayacağız da ne zaman alacağı. Babası geldi az önce işten. Uyuyan bebeği aldı kucağına kucakta uyanmasını bekliyor. Özlemiş ne yapayım yani :)

Ayy nefretler geldi o muhabbetten ya kim görmeye gelse aman kucaga alistirma aman emerek uyutmaya alistirma aman kokuna alismasin aman emzik verme aman sunu yapma bunu yapma valla bende birine caticam ama kime bilmiyorum
Benimde memede uyuyo bende cok mutlu degilim yarim saatte bir emzir emzr ama napayim cocugum boyle istiyor hele guven duygusu rahatlama olayi vs okudukca insan hic kiyamiyor..
Aaaa 40 gün oldu mu sizin aman yarabbi günler ne kadar hizla geçiyor
Yok canim 25 gunluk olduk henuz ama 20 40 cikarilirmis esimin tarafinda.. bizde skılınca braz bi cikalim dedik bide 40 ta cikariz artik havalar o kdar güzel ki tam guzel ayda dogum yapmisiz insanin ici gidiyor..
Ben uyandirmiyorum artik zaten oyle saaatlerce uyudugu yok uyusa keske acikinca aglar diyorum zaten uykuluysa memeyide tutmuyor bidik
country kırkı bile uçurmuşunuz siz maşallah kırk gezmesi ne bu arada? Bilmiyorum ben
20 40 oluyomus henuz onu ucurduk ama isin asli anne ve bebek 40 gun olunca banyo yapiyor cesitli adetler var 40 ucuyor yani lohusalik dönemi bitiyo normal insan oluyosun
Ben yaşadım atletim kan irinli su oldu pansumana gittim 7 8 defa canim sivilce sikar gibi siktilar icini bosalttilar ama iltihapli degilmis iltihapli olsa kokarmis ates yaparmis dediler sende doktorunla gorus derim

Kızlar benim bebeğim bir haftadır ishal sizce bı sıkınti olur mu?

Benim kız 11 günlük şu anda. Dün doktor 10 günden sonra 90 cc içebilir bebekler dedi. Bu akşam onu yedirip uyuduktan sonra süt sağmıştım çıka çıka 30 cc çıktı :) az evvel onu verdim üzerine de 60 cc mama verdim mesela.

Bende o şekilde bir düzen kurmaya çalışıyorum.

Onu aç bi dene cnaım hatta yazarsan da çok memnun olurum :)
Canım cidden işe yaradı bi mayıştı sanki sakinledi ay çok teşekkür ederim
Gaz hepimizde var canim ya nasil kivraniyor gorsen. Ben 22sinde dogum yaptim iste. Carsamba gunu.
Ben 20 sinde doğum yaptım ama şubat 28 çektiğinden 2 gün gecikmeli gidicez kontrole ve aşıya tam bir ayı doldurması lazımmış
canım ben tane kimyonu kaynattım 4 5 kaşık verdm inan o gece daha rahat uyudu annemlerde veriyormuş eskiden gaz sancısına iyiymiş ben içemiyorum acaip tiksiniyorm ama toz kimyon agzıma atıp su içiyorum üstüne
Canım bebeğe hiçbir şey vermiyorum anne sütü dışında sadece D vitamini veriyorum anne sütünde bi tek D vitamini yok çünkü. Gazı çekicez mecbur gaz damlası da vermiyorum bağırsakları tembelleştirip ilerde kabızlığa neden olabileceği için. Her türlü ilaç vs. karşıyım yani :) mecbur çekicez gazı da insan bazen bunalıyor işte gazlı günlerin bitmesini iple çekiyorum :))

Gece iki seferdir oglusun bezinden kiyafetine geciyor cisi.. hep de dikkatli takarim ama gece sersemlikten takamadim demek.. 3te memeye bi uyandik daha simdi uyudu.. ya birde besiginde kipirdanio fln tam uykuya gecmeden bende uyuyamiyorum.. eliyle agzini burnunu falan kapatir kusar eder diye basinda bekliorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…