- 6 Ağustos 2009
- 3.237
- 3.063
- 333
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #45.981
Kızlar bebisi iyice emzirip doyurduktan sonra bir dahaki emzirme icin uyanmasini mi bekliyorsunuz yoksa 2 saat sonra kendiniz mi uyandirip emziriyorsunuz ?
Ben uyandirip emziriyorm da yavrumun uykusunu heba ediyormusum gibi geliyor vicdan yapiyorm acaba kendisinin uyanmasini mi beklesem
Çok tatlı yaa.. haha Soranlara babası alıştırdı dersin
Cnm bn bgn gittm mine hanm yoktu,fazli yilmazere gttm ama takibimizi akman yapickmis.biz erken dogdukk kuvozde kalinca akman yapiomus takibi.burnu tikanmis dedi keske siz acin deseydm cnku bnm yapmamla olmuyor;(
Tv acabilirsin su an anlamaz zaten. Bakmaya basladiginda acmazsin. Biz kizim uyuyunca acardik tv.yi. hatta kv bizdeydi dizi flnn izletmezdikKizlar bu bel agrisi nasil gecicek? Emzirmekten heralde iki buklum sekiller falan valla kopuyo belim
Birde bebekleyken tv fln aciomusunuz? Biz gunduz salondayken tv hic acmadik arada klasik muzik falan aciyoruz ama zamanda gecmiyorki tv kapali falan..
Kizlar bu bel agrisi nasil gecicek? Emzirmekten heralde iki buklum sekiller falan valla kopuyo belim
Birde bebekleyken tv fln aciomusunuz? Biz gunduz salondayken tv hic acmadik arada klasik muzik falan aciyoruz ama zamanda gecmiyorki tv kapali falan..
mavi_lina Hah işte onlardan bende de var annem değil de kv alıştırma diyo ama uyansın hemn kucak bnde ona kızıyorum işte alcaz yani kucağa ne söyleyip duruyorsun alma diye :) zaten kendi babam ne zaman alsa kucağında uyuyor öyle bekliyor bi saat iki saat bnde dalga geçiyorum hep kucağa alıştığınız diye..
bu arada araştırdım biraz bebekler 3-4.aya kadar hiç de bi şeye alışmazmış bilginize
Benimde memede uyuyo bende cok mutlu degilim yarim saatte bir emzir emzr ama napayim cocugum boyle istiyor hele guven duygusu rahatlama olayi vs okudukca insan hic kiyamiyor..Ayy nefretler geldi o muhabbetten ya kim görmeye gelse aman kucaga alistirma aman emerek uyutmaya alistirma aman kokuna alismasin aman emzik verme aman sunu yapma bunu yapma valla bende birine caticam ama kime bilmiyorum
Yok canim 25 gunluk olduk henuz ama 20 40 cikarilirmis esimin tarafinda.. bizde skılınca braz bi cikalim dedik bide 40 ta cikariz artik havalar o kdar güzel ki tam guzel ayda dogum yapmisiz insanin ici gidiyor..Aaaa 40 gün oldu mu sizin aman yarabbi günler ne kadar hizla geçiyor
Ben uyandirmiyorum artik zaten oyle saaatlerce uyudugu yok uyusa keskeKızlar bebisi iyice emzirip doyurduktan sonra bir dahaki emzirme icin uyanmasini mi bekliyorsunuz yoksa 2 saat sonra kendiniz mi uyandirip emziriyorsunuz ?
Ben uyandirip emziriyorm da yavrumun uykusunu heba ediyormusum gibi geliyor vicdan yapiyorm acaba kendisinin uyanmasini mi beklesem
20 40 oluyomus henuz onu ucurduk
Ben yaşadım atletim kan irinli su oldu pansumana gittim 7 8 defa canim sivilce sikar gibi siktilar icini bosalttilar ama iltihapli degilmis iltihapli olsa kokarmis ates yaparmis dediler sende doktorunla gorus derim28 gün oldu ameliyat olalı.bugun kesi yerindeki şişliğe dokundum ve kan ile irin aktı.iki yerde hassasiyet var acıyor.bi de orası şişlikten dolayı kapalı, hava almıyor.iyileşemiyor da.böyle ir durum yaşayan var mı?tehlikeli midir?
Dünden beri bende manaya basladim. Benim tek göğüste pek süt olmuyor. Diğeri fena değil ama tek meme yetmiyor. Emzirdikten sonra hala araniyorsa 40cc veriyorum. Hiç emziremediysem 60-70 cv veriyorum ben. Kutunun üzerinde 2 haftalık bebekler için 90cc yazıyor.
Bnde orda dogum yaptim sanirm szdeewt hata ettim ewe gelip yapamainca anladm..Anladım canım.. özel durum varsa tabii yangın Dr uygunsa ona devam etmek gerek.
keske doğum hemşirelerin den yardım isteseydin burnu için. Hepsi çok iyiler :)
Ay bencede ya benimki 2 saat yatsa zil takarim heralde :)Kızlar maşallah bebeklerinize bence sarılık tehlikesj olmayan düzenli emen bebekleri uyandırmayın ne güzel 3 saat uyuyorlar benim kı bir buçuk iki saat uyusa nasıl seviniyorum
Benim kız 11 günlük şu anda. Dün doktor 10 günden sonra 90 cc içebilir bebekler dedi. Bu akşam onu yedirip uyuduktan sonra süt sağmıştım çıka çıka 30 cc çıktı :) az evvel onu verdim üzerine de 60 cc mama verdim mesela.
Canım cidden işe yaradı bi mayıştı sanki sakinledi ay çok teşekkür ederimOnu aç bi dene cnaım hatta yazarsan da çok memnun olurum :)
Ben 20 sinde doğum yaptım ama şubat 28 çektiğinden 2 gün gecikmeli gidicez kontrole ve aşıya tam bir ayı doldurması lazımmışGaz hepimizde var canim ya nasil kivraniyor gorsen. Ben 22sinde dogum yaptim iste. Carsamba gunu.
Canım bebeğe hiçbir şey vermiyorum anne sütü dışında sadece D vitamini veriyorum anne sütünde bi tek D vitamini yok çünkü. Gazı çekicez mecbur gaz damlası da vermiyorum bağırsakları tembelleştirip ilerde kabızlığa neden olabileceği için. Her türlü ilaç vs. karşıyım yani :) mecbur çekicez gazı da insan bazen bunalıyor işte gazlı günlerin bitmesini iple çekiyorum :))canım ben tane kimyonu kaynattım 4 5 kaşık verdm inan o gece daha rahat uyudu annemlerde veriyormuş eskiden gaz sancısına iyiymiş ben içemiyorum acaip tiksiniyorm ama toz kimyon agzıma atıp su içiyorum üstüne
Ben de ben de :)) gözler sürekli açık keşfede keşfede bitiremedi :)Ay bencede ya benimki 2 saat yatsa zil takarim heralde :)
Cok şükür canim sevindimEmzirmek ne güzelmiş ya 20 gün sonra tadabildik oğluşum la acısını çıkarıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?