2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende öyle benimki 4 de kalkti hala uyumadi bekliyorum

hangi bezden kullanıyorsun canım

Prima kullaniorum cnm ama ilk defa oldu.. ben takamadim gece heralde:)
benim arkadaş da primadan bu konuda biraz şikayetçiydi simdi sleppy e gectim oyle bir sorunla karşılaşmadım diyor canım. ben de doğum yaklasti ya herkesten bu konuda bilgi aliyorum. yine ayni sorunları yasarsan değiştir bence gülüm .

Bilmiyorum ki canm sakincasi var mi doktora sormadm da unuttm ondan sizlere sordum

Ahahaha vallahi ya şuan spora harcayacagm enerjiyi ve zamani sanrm uykuya harcarm :)

Aynen oyle gerçekten bende almadım damla ilaç vermiyim dedim ama yok olacak gibi değil rezenryi icicem oda fayda etmezse bende damla alicam yavrum bugün hiç uyuyamadi doğru düzgün uykusundan inleyerek uyandı
Bizde rezene felan hak getire.hic bi halta yaramadı o yüzden mecbur basladik ya

[/QUOTE]
Yaa bizimkide garip garip sesler cikariyor noluyor bilmiyorm ama normaldir heralde

Ne karisimi canm rica etsem tekrar paylasirmisin sana zahmet

Kizlar dogumdan ne kadar sonra diyete baslanir ? Ben asiri kilo aldm hamilelikte o yüzden biran önce baslamak istiyorum hemen baslamakta bir sakinca var mi ki ?

Bu kakasini rahat yapip gaz sıkıntısina mi iyi geliyor tatlm
Valla cnm bnm 3 gündür içiyorum kızım gece daha rahat uyur oldu o sürekli ıkınmaları felan azaldı kakasını günde 1 yapardı artık 3-4 yapıyor.. içinde kimyon felan da var ya hep diyorlardı yemeklerine kimyon at gazı alsın bebeğe gaz gitmesin diye ben kimyonlu direk içer oldum işte :)

Bizde rezene felan hak getire.hic bi halta yaramadı o yüzden mecbur basladik ya

Allah yardımcımız olsun hepimizin rezeneyi içtim dün şimdilik işe yaramadı bı kaç gün daha deneyeceğim. Aktar içine anasonda koymuş işe yarıyormus uykuyuda düzene sokuyormus bakalım görücez

Şu an bebeğimle yalnızım en güzeli budur. Kucağıma alıyorum benim yüzüme bakıyor kızım. Annesini tanımaya calisiyor Çok güzel ya

Allah yardımcımız olsun hepimizin rezeneyi içtim dün şimdilik işe yaramadı bı kaç gün daha deneyeceğim. Aktar içine anasonda koymuş işe yarıyormus uykuyuda düzene sokuyormus bakalım görücez
Tahin helvası ye bol bol ben ondan yiyorum hep.:) Börülce yemeği yaptım börülce bol sut yapıyor çok severim yemeği felan. Bide tavuk ye. Süt yapıcı şeyler ye. Netten bende baktım uyguladım iyi oldu:)

Yaa bizimkide garip garip sesler cikariyor noluyor bilmiyorm ama normaldir heralde[/QUOTE]
Bende ona taktım sesler çıkarıyor ya? Sessizce uyumuyor hep ses uykusunda konuşuyormu ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…