- 15 Eylül 2009
- 2.970
- 3.496
- 333
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.001
Bende öyle benimki 4 de kalkti hala uyumadi bekliyorumGece iki seferdir oglusun bezinden kiyafetine geciyor cisi.. hep de dikkatli takarim ama gece sersemlikten takamadim demek.. 3te memeye bi uyandik daha simdi uyudu.. ya birde besiginde kipirdanio fln tam uykuya gecmeden bende uyuyamiyorum.. eliyle agzini burnunu falan kapatir kusar eder diye basinda bekliorum..
hangi bezden kullanıyorsun canımGece iki seferdir oglusun bezinden kiyafetine geciyor cisi.. hep de dikkatli takarim ama gece sersemlikten takamadim demek.. 3te memeye bi uyandik daha simdi uyudu.. ya birde besiginde kipirdanio fln tam uykuya gecmeden bende uyuyamiyorum.. eliyle agzini burnunu falan kapatir kusar eder diye basinda bekliorum..
Prima kullaniorum cnm ama ilk defa oldu.. ben takamadim gece heralde:)hangi bezden kullanıyorsun canım
benim arkadaş da primadan bu konuda biraz şikayetçiydi simdi sleppy e gectim oyle bir sorunla karşılaşmadım diyor canım. ben de doğum yaklasti ya herkesten bu konuda bilgi aliyorum. yine ayni sorunları yasarsan değiştir bence gülüm .Prima kullaniorum cnm ama ilk defa oldu.. ben takamadim gece heralde:)
Bilmiyorum ki canm sakincasi var mi doktora sormadm da unuttm ondan sizlere sordumBen uyandırıyorum canım ama sarılığı yeni yeni atlatıyoruz açıkçası onun için uyandırıyorum. Hatta ben 2 saati de bekleyemiyorum yeniler korkusundan:) Bir süre sonra biraz daha esnek olabilirim o konuda belki.
Yan da yatabiliyorum ben, sakıncası mı varmış ki?
Ahahaha vallahi ya şuan spora harcayacagm enerjiyi ve zamani sanrm uykuya harcarm :)Sorma herkes biliyorda bi biz bilemiyoruz valla.. emerek nasıl uyumıcak pardon da zaten ana faaliyeti em ve uyu :) bnmki başka türlü çok nadir uyuyor valla... ben de ilk kim karşıma çıkacak bakalım diye bekliyorum
Bu arada cnm bn Doğumdan bir hafta sonra kontrole gittiğimde dr istediğin gibi yatabilirsin yüzüstü yan nasıl istersen demişti 40tan sonra gittiğimde de normal hayatına dön dedi birden yüklenmemek şartıyla spor felan yapabilirsin dedi :) sanki spora vakit varmış gibi
Var canm ne zaman gececek merak ediyorumKızlar bende aynıyım ya kesının yanlarındada car kıl az az onlara jılet vurmayada korkarımyani birde genıtalın ust kısmı şişmi sizdede hala?
Bizde rezene felan hak getire.hic bi halta yaramadı o yüzden mecbur basladik yaAynen oyle gerçektenbende almadım damla ilaç vermiyim dedim ama yok olacak gibi değil rezenryi icicem oda fayda etmezse bende damla alicam yavrum bugün hiç uyuyamadi doğru düzgün uykusundan inleyerek uyandı
[/QUOTE]esmerm91 bende aynen öyle yapıyom uyandırıyom sora uyutması çok zor oluyor:) gece bile daha kötü oluyor uyanınca:) kendine bırakıyom öyle beşikte kendi uyuyor uyumasını beklemiyom yani. Uyandırması da daha zor.:) Ya bişey diycem kızım uykuda sesler çıkarıyor acaba korku ruya mı görüyor ya?
Ne karisimi canm rica etsem tekrar paylasirmisin sana zahmetCnm bn bi ara bi karışım paylaştım geri o zaman kimse cvp vermedi ama bn onu 2 gündür içiyorum bugün 3.gün ve çok faydasını gördüm hatta kızım dünden beri öyle güzel kaka yapıyor ki şaşırıyorum uykuları da daha rahat artık bi de karışım güzel süt yaptı hummana felan bana öyle etki etmedi mesela
@Zynpunb cnm bnce sende bi bak
Tabiiki cnmNe karisimi canm rica etsem tekrar paylasirmisin sana zahmet
Bu kakasini rahat yapip gaz sıkıntısina mi iyi geliyor tatlmTabiiki cnm
Sıcak suya demle sabah akşam aç karnına iç.. aç karnına olanı aktar söylemiş eşime vardır bir bildiği dedim bende
Valla cnm bnm 3 gündür içiyorum kızım gece daha rahat uyur oldu o sürekli ıkınmaları felan azaldı kakasını günde 1 yapardı artık 3-4 yapıyor.. içinde kimyon felan da var ya hep diyorlardı yemeklerine kimyon at gazı alsın bebeğe gaz gitmesin diye ben kimyonlu direk içer oldum işte :)Bu kakasini rahat yapip gaz sıkıntısina mi iyi geliyor tatlm
Bizde rezene felan hak getire.hic bi halta yaramadı o yüzden mecbur basladik ya
Biz yaklaşık 1 haftadır böyleyiz. Oturuyor düzen merak etme. Kolay alışıyor bebeler :)Bende o şekilde bir düzen kurmaya çalışıyorum.
Emzirmek ne güzelmiş ya 20 gün sonra tadabildik oğluşum la acısını çıkarıyoruz :)
Şu an bebeğimle yalnızım en güzeli budur. Kucağıma alıyorum benim yüzüme bakıyor kızım. Annesini tanımaya calisiyor Çok güzel yaYahu anneye düşkün olmayacak da kime düşkün olacakki:) hastanedeyken yan odadaki bebek sabaha kadar ağlamıştı sabah hemşireye sorduk bebek annesine alışmasın diye kadının kucağına vermiyorlarmış hemşire kızmış öyle vermişler bazen sırf bilmişlik taslamak için sacmaliyorlar
Tahin helvası ye bol bol ben ondan yiyorum hep.:) Börülce yemeği yaptım börülce bol sut yapıyor çok severim yemeği felan. Bide tavuk ye. Süt yapıcı şeyler ye. Netten bende baktım uyguladım iyi oldu:)Allah yardımcımız olsun hepimizinrezeneyi içtim dün şimdilik işe yaramadı bı kaç gün daha deneyeceğim. Aktar içine anasonda koymuş işe yarıyormus uykuyuda düzene sokuyormus bakalım görücez
Evet çizimin iyidir bari çizim yaparak mı diktirsem bilemedim:)))Diktircez herhalde ben de oyle dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?