2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Uykusuz geceden güne merhaba
Bu gece benim minnak yine uyutmadı bakindi ben mı? Gözler Zombi gibi kızıma bakıyorum hadi uyu kızım dedim yok inat ediyo gözlerini kapattım yok.. babası da uyuyamadı ışıktan.. sinirle sallanıp durdu beşiğini zor uyudu. Alıştım uykusuzluğa ya napim:)

ay evet alışırr alışmışş yatmıo yatagında alıştırma deyp duruyolar ama ben çok mutluyum onla yapışık gezmekten :) bide mama ver şeekerli su ver sarılık bu cocuk ben emziği pekmeze batırır verirdim bişe olmaz sende verr gibi apırsapır bi çok cümle duyuyorum hiç duymamış gibi yapıyorum ve cocuguma ek gıda vermeyi düşünmüüyorum bazen acaba mama versem mii ona haksızlıkmı ediyorum açmı kalıo acaba diorum içimden sizce mama vermelimiyim benmi fazla abartıyorum bu hiçbir ek ürün vermeme olayını ?

Al benden de o kadar. Doktor sen yinede emzir zamanla.digerini yakalayacaktır dedi ama hiç umudum yok. Memenin biri kocaman diğeri küçücük
ay hadi inş gelir benim mememde öyle biri kocaman siğeri içi çekilmiş portakal sanki

Senden yine iyi çıkıyor ben 20 cc görünce seviniyorum..
ama o kadar moralim bozulduki zaten sulu gözüm iyice ağlak oldum doymuyor gibi geliyor

Canım sen Işığı açıp ibyation ki oyleyse uyumaz çünkü benim oglumda ışıkta uyumuo gece lambası aldık onda uyuyor

Kızlar benim de öyle bugün ya sağ göğüs dolmuyor niye anlamadım inatla bebişe sağı verdim o da doymuyor geri sola alıyorum birden bire niye olur ki

Hahaha ilahi
Benimde öyle oldu güNdüz bişey yoktu akşam birden süt çekildi sanki deli gibi yemek yiyorum su içiyorum ayağım tuvaletten cıkmıyor ginede çoğalmadı

Benimde öyle oldu güNdüz bişey yoktu akşam birden süt çekildi sanki deli gibi yemek yiyorum su içiyorum ayağım tuvaletten cıkmıyor ginede çoğalmadı
Canım ben sağarak çoğalttım bugün tekrar.Sürekli inatla bebişe ilk onu verdim sonra diğerne aldım bebekten sonra da pompayla sağdım hatta boş boş da sağdım bugün eşitlendiler şükür dene sen de bence direk bebeğin emmesiyle ilişkili onu anladım

Tekrar paylaşşsana canım ben bi not ettmiştim acaba o mu

Cnm bebek emip uyuyorsa yada emip emip ağlamıyorsa sıkıntı yok bnce zaten dr gittiğimde yeterli kilo aldıysa dr gerek Yok der

Anladm cnm cok teşekkür ederim deneyeym bende

Aman şimdi almayacağız da ne zaman alacağı. Babası geldi az önce işten. Uyuyan bebeği aldı kucağına kucakta uyanmasını bekliyor. Özlemiş ne yapayım yani :)
Hiç yani valla ben kucağımada alıyom kucağımdada uyuttum her anını dolu dolu yaşamaya çalışıyorum yemek yerken bile gözümün önünden ayırmıyorum

Bende vermiyorum ek hicbirsey doyuyosa neden veresinki mama ona dr karar verir zaten bnde gece cok aglayip acliktan bu diyosam yapiyorum mama ama vermeden cope gitti kac kez uyuyakaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…