- 7 Ağustos 2016
- 1.746
- 1.893
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.041
Uykusuz bi gecede bizden.. sbh sinirden agladim valla.. koynumda uyuyo besigine yatirinca uyanio gaz sancisiyla sonra pirtlioda ama yine meme cis kaka derken sbh 8di ben agliodum artik..Uykusuz geceden güne merhaba
Bu gece benim minnak yine uyutmadı bakindi ben mı? Gözler Zombi gibi kızıma bakıyorum hadi uyu kızım dedim yok inat ediyo gözlerini kapattım yok.. babası da uyuyamadı ışıktan.. sinirle sallanıp durdu beşiğini zor uyudu. Alıştım uykusuzluğa ya napim:)
Benimki 80le doymuyo diye gece 100cc sut verdim bi rahatsiz oldu anlatamam. Demek 90 fln vermem lazim. Kustu ikindi inledi gaz yapti bide biberon cok gaz yapiyorBenim kız 11 günlük şu anda. Dün doktor 10 günden sonra 90 cc içebilir bebekler dedi. Bu akşam onu yedirip uyuduktan sonra süt sağmıştım çıka çıka 30 cc çıktı :) az evvel onu verdim üzerine de 60 cc mama verdim mesela.
Canım hala emmiyomu en az gaz yapan drbrownsBenimki 80le doymuyo diye gece 100cc sut verdim bi rahatsiz oldu anlatamam. Demek 90 fln vermem lazim. Kustu ikindi inledi gaz yapti bide biberon cok gaz yapiyor
Nasil geçecek ki bu ya bende de ayni sey devam ediyorms esim söyledi moralim bozuldu doktora felan mi gtsem diye düşünür oldmBen canım devam ediyormuş kızlar öyle söylüyor
Ben kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum ben biraz kiloyla hamile kaldım ozamanda vardı zatıflayınca geçiyor yada azalıyorNasil geçecek ki bu ya bende de ayni sey devam ediyorms esim söyledi moralim bozuldu doktora felan mi gtsem diye düşünür oldm
Dunku emzirme seruvenim tam bir fiyaskoyla sonuclandi. Aksam emmedi gece zatrn denemedim bile sabahtan umutluydum yirtti kendini. Bazi seyleri belki de cok zorlamaya gerek yok. Emse cekecek kuvvetli cenesi ve de doyacak cunku sagdigim sutu biliyorum. Her sey tamamken emmemesi garip. Emzirmeye calisirken tutup tutup birakmalari yuzunden bi gogsumun ucu mahvoldu. Bilmiyorum ya emmez bu cocuk bence daha...Canım hala emmiyomu en az gaz yapan drbrowns
bende elini ağzına götürür diye korkuyorum eldivenler boğulur diye o yüzden sarıyorum bi güzel bide yan yatırıyoum kolay oluyo.Gece iki seferdir oglusun bezinden kiyafetine geciyor cisi.. hep de dikkatli takarim ama gece sersemlikten takamadim demek.. 3te memeye bi uyandik daha simdi uyudu.. ya birde besiginde kipirdanio fln tam uykuya gecmeden bende uyuyamiyorum.. eliyle agzini burnunu falan kapatir kusar eder diye basinda bekliorum..
Sıkma canını zaten anne sütü içiyor sen keyfin çektiğince dene belki tutar tutmuyorsada süt içiyor yine sonuçta yarasın bebeğineDunku emzirme seruvenim tam bir fiyaskoyla sonuclandi. Aksam emmedi gece zatrn denemedim bile sabahtan umutluydum yirtti kendini. Bazi seyleri belki de cok zorlamaya gerek yok. Emse cekecek kuvvetli cenesi ve de doyacak cunku sagdigim sutu biliyorum. Her sey tamamken emmemesi garip. Emzirmeye calisirken tutup tutup birakmalari yuzunden bi gogsumun ucu mahvoldu. Bilmiyorum ya emmez bu cocuk bence daha...
Ağlamasız bol uykulu bir gecenin sabahından günaydın
İsteyenlere formül verilir
Aynen cnm ben elimden geleni yapiyorum gerisi ona kalmis:)Sıkma canını zaten anne sütü içiyor sen keyfin çektiğince dene belki tutar tutmuyorsada süt içiyor yine sonuçta yarasın bebeğine
Ya benimki emmedigi icin biberon sonrasi bide uykuya gecememe fasli oluyo. Sallamak da istemiyorum kizimda o hatayi yaptim aylarca ayaktan inmedi artik gece deli gibi salliyorduk bi babasi bi ben. Bakisiyoz simdilik:)Uykusuz bi gecede bizden.. sbh sinirden agladim valla.. koynumda uyuyo besigine yatirinca uyanio gaz sancisiyla sonra pirtlioda ama yine meme cis kaka derken sbh 8di ben agliodum artik..
Kucağa alıştı beşiğe yatiriyom bı başlıyor ağlamaya napcaz bilmiyomUykusuz bi gecede bizden.. sbh sinirden agladim valla.. koynumda uyuyo besigine yatirinca uyanio gaz sancisiyla sonra pirtlioda ama yine meme cis kaka derken sbh 8di ben agliodum artik..
Benim de bi meme acayip azaldi. Oburu ayni ama bu neden azaldi anlamadimCanım ben sağarak çoğalttım bugün tekrar.Sürekli inatla bebişe ilk onu verdim sonra diğerne aldım bebekten sonra da pompayla sağdım hatta boş boş da sağdım bugün eşitlendiler şükür dene sen de bence direk bebeğin emmesiyle ilişkili onu anladım
ay evet alışırr alışmışş yatmıo yatagında alıştırma deyp duruyolar ama ben çok mutluyum onla yapışık gezmekten :) bide mama ver şeekerli su ver sarılık bu cocuk ben emziği pekmeze batırır verirdim bişe olmaz sende verr gibi apırsapır bi çok cümle duyuyorum hiç duymamış gibi yapıyorum ve cocuguma ek gıda vermeyi düşünmüüyorum bazen acaba mama versem mii ona haksızlıkmı ediyorum açmı kalıo acaba diorum içimden sizce mama vermelimiyim benmi fazla abartıyorum bu hiçbir ek ürün vermeme olayını ?
ay hadi inş gelir benim mememde öyle biri kocaman siğeri içi çekilmiş portakal sanki
ama o kadar moralim bozulduki zaten sulu gözüm iyice ağlak oldum doymuyor gibi geliyor
en son doktora gittiğimde kilo alımı iyi demişti mama vermeme grek varmı diye sormuştum yok demişti ama herr gelen zayıf bu cocuk canı yok mama ver biz hep mama verdik bak şunun kızı mamayla büyüyo tosun gibi diyolar çok üzülüyorum besleyemiyormuyum diyeCnm bebek emip uyuyorsa yada emip emip ağlamıyorsa sıkıntı yok bnce zaten dr gittiğimde yeterli kilo aldıysa dr gerek Yok der
Gece lambası da var ilk kez bu gece yaptık gözleri patladı. Noluyor lan der gibi bakindi sessiz sessiz güldümCanım sen Işığı açıp ibyation ki oyleyse uyumaz çünkü benim oglumda ışıkta uyumuo gece lambası aldık onda uyuyor
Bende ona taktım sesler çıkarıyor ya? Sessizce uyumuyor hep sesYaa bizimkide garip garip sesler cikariyor noluyor bilmiyorm ama normaldir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?