2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Uykusuz bi gecede bizden.. sbh sinirden agladim valla.. koynumda uyuyo besigine yatirinca uyanio gaz sancisiyla sonra pirtlioda ama yine meme cis kaka derken sbh 8di ben agliodum artik..

Benimki 80le doymuyo diye gece 100cc sut verdim bi rahatsiz oldu anlatamam. Demek 90 fln vermem lazim. Kustu ikindi inledi gaz yapti bide biberon cok gaz yapiyor

Kızlar geceden sağdığım sütüm var dolabın aşağıdaki katında duruyor şimdi onu poşete koyup buzluğa atsam olur mu

Nasil geçecek ki bu ya bende de ayni sey devam ediyorms esim söyledi moralim bozuldu doktora felan mi gtsem diye düşünür oldm
Ben kiloyla alakalı olduğunu düşünüyorum ben biraz kiloyla hamile kaldım ozamanda vardı zatıflayınca geçiyor yada azalıyor

Canım hala emmiyomu en az gaz yapan drbrowns
Dunku emzirme seruvenim tam bir fiyaskoyla sonuclandi. Aksam emmedi gece zatrn denemedim bile sabahtan umutluydum yirtti kendini. Bazi seyleri belki de cok zorlamaya gerek yok. Emse cekecek kuvvetli cenesi ve de doyacak cunku sagdigim sutu biliyorum. Her sey tamamken emmemesi garip. Emzirmeye calisirken tutup tutup birakmalari yuzunden bi gogsumun ucu mahvoldu. Bilmiyorum ya emmez bu cocuk bence daha...

bende elini ağzına götürür diye korkuyorum eldivenler boğulur diye o yüzden sarıyorum bi güzel bide yan yatırıyoum kolay oluyo.

Sıkma canını zaten anne sütü içiyor sen keyfin çektiğince dene belki tutar tutmuyorsada süt içiyor yine sonuçta yarasın bebeğine

Uykusuz bi gecede bizden.. sbh sinirden agladim valla.. koynumda uyuyo besigine yatirinca uyanio gaz sancisiyla sonra pirtlioda ama yine meme cis kaka derken sbh 8di ben agliodum artik..
Ya benimki emmedigi icin biberon sonrasi bide uykuya gecememe fasli oluyo. Sallamak da istemiyorum kizimda o hatayi yaptim aylarca ayaktan inmedi artik gece deli gibi salliyorduk bi babasi bi ben. Bakisiyoz simdilik:)

Kucağa alıştı beşiğe yatiriyom bı başlıyor ağlamaya napcaz bilmiyom

Benim de bi meme acayip azaldi. Oburu ayni ama bu neden azaldi anlamadim

Kilo alımı normalse ve doyduğundan eminsen verme canım. Ben bu hafta tek memeye kaldım ve doymuyor anlıyorum. Uykuya dalmış ve hep aranıyor diye mama aldım. Takviye yapıyorum mecburen. Diğer göğsüm de düzelir ve süt dolarsa keserim mamayı.

ay hadi inş gelir benim mememde öyle biri kocaman siğeri içi çekilmiş portakal sanki

ama o kadar moralim bozulduki zaten sulu gözüm iyice ağlak oldum doymuyor gibi geliyor

Benimki gerçekten doymuyor. 1 öğün doyuyor ama diğer öğün yetmiyor. Mama veriyorum biraz..

Cnm bebek emip uyuyorsa yada emip emip ağlamıyorsa sıkıntı yok bnce zaten dr gittiğimde yeterli kilo aldıysa dr gerek Yok der
en son doktora gittiğimde kilo alımı iyi demişti mama vermeme grek varmı diye sormuştum yok demişti ama herr gelen zayıf bu cocuk canı yok mama ver biz hep mama verdik bak şunun kızı mamayla büyüyo tosun gibi diyolar çok üzülüyorum besleyemiyormuyum diye

Canım sen Işığı açıp ibyation ki oyleyse uyumaz çünkü benim oglumda ışıkta uyumuo gece lambası aldık onda uyuyor
Gece lambası da var ilk kez bu gece yaptık gözleri patladı. Noluyor lan der gibi bakindi sessiz sessiz güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…