- 23 Ekim 2015
- 1.004
- 876
- 53
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.061
Tööbbeee valla başlarda takmıyordum böyle şeyleri ama şimdi duydukça bile sinir oluyorum dr gerek görmedi dr dan iyi bilmiyorsunuzdur herhalde de.. kilo alımı iyiyse de takma kimseyi herkes çok biliyor çok düşünüyor da bi biz düşünmüyoruz bebeklerimizi.. belki zayıf bi çocuk olcak bak bnm iki yeğenimde kürdan gibi ama dr bunların yapısı böyle çok kilo almıyor bunlar sağlıkları gayet iyi der hep her çocuk farklı ama zaten senin bebeğin yeterince alıyormuş verme mama yetmediğinde vercez zaten napalım :)en son doktora gittiğimde kilo alımı iyi demişti mama vermeme grek varmı diye sormuştum yok demişti ama herr gelen zayıf bu cocuk canı yok mama ver biz hep mama verdik bak şunun kızı mamayla büyüyo tosun gibi diyolar çok üzülüyorum besleyemiyormuyum diye
Aaa hadi gozun aydin:)Emzirmek ne güzelmiş ya 20 gün sonra tadabildik oğluşum la acısını çıkarıyoruz :)
doyup doymadıgını anlayamıyorum ama memede uyuya kalıo bazen uyumuyor o zaman diğer memeye geçiyorum birazda ordan emio sonra dalıo bu doyuyo demk mi acaba ? sizin bi göğüs tıkalıydı galiba değilmi ondan öyle oldu inşallah düzelir mama ya baktım içinde bi ben yokumm yaniKilo alımı normalse ve doyduğundan eminsen verme canım. Ben bu hafta tek memeye kaldım ve doymuyor anlıyorum. Uykuya dalmış ve hep aranıyor diye mama aldım. Takviye yapıyorum mecburen. Diğer göğsüm de düzelir ve süt dolarsa keserim mamayı.
peki kilo alımı nasıll bizim kız verdiği kiloyu geri almış 10 günde hatta biraz üstünde 400 gr filan almışBende vermiyorum ek hicbirsey doyuyosa neden veresinki mama ona dr karar verir zaten bnde gece cok aglayip acliktan bu diyosam yapiyorum mama ama vermeden cope gitti kac kez uyuyakaldi
Neymiş canım bizede ver hele şu formülüAğlamasız bol uykulu bir gecenin sabahından günaydın
İsteyenlere formül verilir
Uykusuz bi gecede bizden.. sbh sinirden agladim valla.. koynumda uyuyo besigine yatirinca uyanio gaz sancisiyla sonra pirtlioda ama yine meme cis kaka derken sbh 8di ben agliodum artik..
Aksine vere vere süt dahada artar canım ama önce diğerini emzir ki o da süt dolsun bebek emdikçe süt çoğalır onda süt yok vermeyim diye düşünme doktorlar doyma konusunda cisli bez sayısına bakıyorlar günde 6 bez kirletiyorsa doyuyor sayiliyormus sık sık emzirmeye devam et inşallah aylık kontrolünde kilo almış olur canımKızlar benim de sağ göğüste bugün itibariyle hiç süt kalmamış;( canım çok sıkıldı;sol tarafta var ama onu da vere vere azaltırsam diye korkuorum-doyup doymadığını da anlayamıyorum;cuma günü kontrolümüz var inşallah iyi şeyler söyler dokktor.geçen hafta 15. Gün kontrolü vardı ve 10 günde hiç kilo almanış dedi doktor-canım çok sıkıldı.sarılıktan olabilir dedi-günde 3-4 kez kaka yapıyor;doymasa yapmazdı heralde dedim ama aklıma da çok takıldı.Sizin 15. Gün kontrolünüzde kilo almış mıydı?
Cnm yorgunluktanda oluyodur cok uyuyamiyoruz bnce gecicidir bnde hic horlamazdim ama esim horladigimi soyluyor vucut yorgun dusunce normaldir bnceNasil geçecek ki bu ya bende de ayni sey devam ediyorms esim söyledi moralim bozuldu doktora felan mi gtsem diye düşünür oldm
Kizlar bu arada bebek emmeyi bitirdiği halde memeyi birakmiyosa serce parmağınızi yavasca agzina koyun o sekilde cekiyo yeni ogrendim paylasayim dedim :)
Merhaba canım muhtemelen nisan annesi olucaz bilemedin mayıs en kötü haziran artık gelmicek bi 10gün daha öyle düşünmeye başladım.. 3 kişi kaldık sanıyorum doğurmayanMerhaba kızlar, takvimim bitmiş ben hala doğurmadım
Dunku emzirme seruvenim tam bir fiyaskoyla sonuclandi. Aksam emmedi gece zatrn denemedim bile sabahtan umutluydum yirtti kendini. Bazi seyleri belki de cok zorlamaya gerek yok. Emse cekecek kuvvetli cenesi ve de doyacak cunku sagdigim sutu biliyorum. Her sey tamamken emmemesi garip. Emzirmeye calisirken tutup tutup birakmalari yuzunden bi gogsumun ucu mahvoldu. Bilmiyorum ya emmez bu cocuk bence daha...
Benim ultrasonda Doğum tarihim 20 Mart görünüyordu, ben de herkese söylemişimMerhaba canım muhtemelen nisan annesi olucaz bilemedin mayıs en kötü haziran artık gelmicek bi 10gün daha öyle düşünmeye başladım.. 3 kişi kaldık sanıyorum doğurmayan
Masallah cnm sende iyi sabir varmis bnde ugrasiyorum ama bazen belim kopuyor pes ediyorum mecbur mama veriyorumBenim memeyi tutturmak bazen 40 dk ti buluyor canım. İnat ettim emilecek o meme..
doyup doymadıgını anlayamıyorum ama memede uyuya kalıo bazen uyumuyor o zaman diğer memeye geçiyorum birazda ordan emio sonra dalıo bu doyuyo demk mi acaba ? sizin bi göğüs tıkalıydı galiba değilmi ondan öyle oldu inşallah düzelir mama ya baktım içinde bi ben yokumm yani
Valla varsa oyle bir becerin hic durma :)Evet çizimin iyidir bari çizim yaparak mı diktirsem bilemedim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?