2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Tööbbeee valla başlarda takmıyordum böyle şeyleri ama şimdi duydukça bile sinir oluyorum dr gerek görmedi dr dan iyi bilmiyorsunuzdur herhalde de.. kilo alımı iyiyse de takma kimseyi herkes çok biliyor çok düşünüyor da bi biz düşünmüyoruz bebeklerimizi.. belki zayıf bi çocuk olcak bak bnm iki yeğenimde kürdan gibi ama dr bunların yapısı böyle çok kilo almıyor bunlar sağlıkları gayet iyi der hep her çocuk farklı ama zaten senin bebeğin yeterince alıyormuş verme mama yetmediğinde vercez zaten napalım :)

Kızlar gaz konusu ve ıkınarak uyuma hepimizin sıkıntısı galiba bn bugün ne farkettim emzirip gazını çıkarıp yatırıyorum (ki öyle gag ben yapamıyorum siz düşünün nasıl gaz çıkarıyor ) yatırıyorum ıkınıyor sabah uyuyamadım ıkınmasından ve biraz bekleyip kucağıma aldım 3-5 dk aralarla tam 4 kere daha gaz çıkardı şaşırdım kaldım bnde gazını çıkarıp yatırıyorum sanıyordum.. sonrada güzelce uyudu şimdi çok ıkındıkça alıyorum tekrar gaz çıkarıp yatırıyorum daha iyi uyuyor..

doyup doymadıgını anlayamıyorum ama memede uyuya kalıo bazen uyumuyor o zaman diğer memeye geçiyorum birazda ordan emio sonra dalıo bu doyuyo demk mi acaba ? sizin bi göğüs tıkalıydı galiba değilmi ondan öyle oldu inşallah düzelir mama ya baktım içinde bi ben yokumm yani

Bende vermiyorum ek hicbirsey doyuyosa neden veresinki mama ona dr karar verir zaten bnde gece cok aglayip acliktan bu diyosam yapiyorum mama ama vermeden cope gitti kac kez uyuyakaldi
peki kilo alımı nasıll bizim kız verdiği kiloyu geri almış 10 günde hatta biraz üstünde 400 gr filan almış
doktor gerek yok dedi ama sarılığı var herkes ver dio sarılığı geçsin diye mamanın arkasına baktım neler yokki içindee vazgeçtim vermicem

Uykusuz bi gecede bizden.. sbh sinirden agladim valla.. koynumda uyuyo besigine yatirinca uyanio gaz sancisiyla sonra pirtlioda ama yine meme cis kaka derken sbh 8di ben agliodum artik..

Aynısı ya, göğsümde uyuyor derin derin, koyduğum an gık gık gıcırdamaya başlıyor hemen. 2 saat bir uyudu da ben de o arada uyudum çok şükür o kadar.

Kızlar benim de sağ göğüste bugün itibariyle hiç süt kalmamış;( canım çok sıkıldı;sol tarafta var ama onu da vere vere azaltırsam diye korkuorum-doyup doymadığını da anlayamıyorum;cuma günü kontrolümüz var inşallah iyi şeyler söyler dokktor.geçen hafta 15. Gün kontrolü vardı ve 10 günde hiç kilo almanış dedi doktor-canım çok sıkıldı.sarılıktan olabilir dedi-günde 3-4 kez kaka yapıyor;doymasa yapmazdı heralde dedim ama aklıma da çok takıldı.Sizin 15. Gün kontrolünüzde kilo almış mıydı?

Ben yaşadım atletim kan irinli su oldu pansumana gittim 7 8 defa canim sivilce sikar gibi siktilar icini bosalttilar ama iltihapli degilmis iltihapli olsa kokarmis ates yaparmis dediler sende doktorunla gorus derim[/QUOTE]

sagol tatlım.gidicem birazdan doktora.

Kızlar bebeği emziriyorum sonra iki göğsümü makineyle sağıyorum 50cc süt çıkıyor sizce nasıl

Aksine vere vere süt dahada artar canım ama önce diğerini emzir ki o da süt dolsun bebek emdikçe süt çoğalır onda süt yok vermeyim diye düşünme doktorlar doyma konusunda cisli bez sayısına bakıyorlar günde 6 bez kirletiyorsa doyuyor sayiliyormus sık sık emzirmeye devam et inşallah aylık kontrolünde kilo almış olur canım

Nasil geçecek ki bu ya bende de ayni sey devam ediyorms esim söyledi moralim bozuldu doktora felan mi gtsem diye düşünür oldm
Cnm yorgunluktanda oluyodur cok uyuyamiyoruz bnce gecicidir bnde hic horlamazdim ama esim horladigimi soyluyor vucut yorgun dusunce normaldir bnce

Kizlar bu arada bebek emmeyi bitirdiği halde memeyi birakmiyosa serce parmağınızi yavasca agzina koyun o sekilde cekiyo yeni ogrendim paylasayim dedim :)

Ay bende bı yerde okumuştum deneyeyim dedim benim kı parmağımı kaptı hem meme hem parmaktan oluyordum damagi çok kuvvetli bizim oğlanın

Benim memeyi tutturmak bazen 40 dk ti buluyor canım. İnat ettim emilecek o meme..

Merhaba canım muhtemelen nisan annesi olucaz bilemedin mayıs en kötü haziran artık gelmicek bi 10gün daha öyle düşünmeye başladım.. 3 kişi kaldık sanıyorum doğurmayan
Benim ultrasonda Doğum tarihim 20 Mart görünüyordu, ben de herkese söylemişim Dün akşama kadar telefonum susmadı. Gece oturdum dizi izledim Bugün de oturuyorum öyle..Karnım havada hala, ağrım sızım da yok, acaba psikolojik mi, içten içe korkuyorum da o yüzden mi doğuramıyorum diye düşünüyorum şu an

Kizlar bu lohusalikta ben bir tuhaf oldum herseye aglayasim geliyor
Gecen gun sutumu sagdim 30 cc filan cikti biberona elim carpti sagdigim sut dokuldu
Ne emeklerle sagmistim diye oturdum yarim saat agladim

Tıkanıklığı açtım canım ama diğer meme kadar süt dolmuyor doktor inatla o göğsü de ver zamanla diğerini yakalar dedi..

Benimki emdikten sonra uykuya dalıyor ve ağzını kilitliyor. Emzik bile almıyor oradan anlıyorum doyduğunu.. bugün mesela az dolan gogsumle emzirdim. 2 saattir dalamadi uykuya. Sinra 10 dk diger memeyi verdim. Anca doydu uyudu. Tam doyduysa 3 saat uyanmiyor. Az doyduysa 1,5 - 2 saat sonra uyanır. bizde durum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…