2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar buzuki orhan kolik muzigini burada biri onermisti hay Allah razi olsun ondan. Dun gece tesaduf mu bilmiyorum emziksiz hep bu muzikle Denizi uyuttum. Muzik susuyor ih ihh yapiyor aciyorum sakinliyor. Simdi de oyle uyuttum, cok enteresan ya :))

Kızlar acı elma yağı ile bebeğin karnına ve ayak topuğuna gaz masajı yapan oldumu iyi geldimi

Ay kizlar ne guzel 3 saat uyudugunuz oluyormus. Ozendim sizlere. Bizim de su sariligimiz bir bitse. Ben birbucuk saat uyusam sukur diyorum.

Kizlar bu lohusalikta ben bir tuhaf oldum herseye aglayasim geliyor
Gecen gun sutumu sagdim 30 cc filan cikti biberona elim carpti sagdigim sut dokuldu
Ne emeklerle sagmistim diye oturdum yarim saat agladim
Bende öyleyim diğer hamileliklerimde böyle bişey yaşamamıştım özellikler çocukların yaptıklarına dayanamıyorum sinirden göz yaşlarım tutamıyorum olmadık şeylere üzülüyorum dakikalarca ağlıyorum

Meme verdikce azalmaz canim aksine artar tek meme de olsa devam et sen..Benim hastaneden cikarken 150 gr vermişti 10 gun sonunda hafif sariligimiz da oldugundan 165 gr geri almisti eski kilosunu yakaladigi iccin normal dedi dr

benim arkadaşımın da günü geçmişti doktor çatı muayenesi yapar gibi tekrar ordaki zarların hepsini temizlemiş yolu açtım yarın gel doğurtalım demişti hakikaten de ertesi gün gitti doğurdu.. doktorun çatı muayenesine karşı değilse doğumu hızlandırmak için biraz daha açabilir o yolu. benimkisi karşı mesela o yüzden günüm geçerse başka doktora gidip çatı muayenesi olup zarlarımı açtırıcam ben.

Neymiş canım bizede ver hele şu formülü
sarılıktan korkuyordum o yüzden hep uykusunu bölüyordum doktor iyi diyince artık ellemedim uyudu ki annemde çocuğun uykusunu çıldırtıyorsun diyordu hakikaten uyku uyku getirdi dünden beri maşallah sadece emmek için uyanıyor gece yine memede uyanık kalmak istedi ama fırsat vermedim nini söyleyip salladım baya sakinleşti uykuya dalınca rahatladı yavrum. Hala uyuyor bebişim :). Bende işe yaradı :).

Canım bana Dr 2 saatte bir emzir, 3 saatten fazla da uyumasın dedi. Annem çok şaşırıyor. Biz Bebek kendi uyanınca emzirirdik diyor. 2 saatte bir zorla uyandırıp emziriyorum. Gece 2.5-3 saat oluyor bazen. Sonra bazen uyuyor tekrar bazen de huzursuz oluyor saatlerce ağlıyor memede kalıyor. Dr 1 aylık olduktan sonra 3-4 saate çıkarabiliriz dedi. Bekliyorum işte.

Kizlar bu lohusalikta ben bir tuhaf oldum herseye aglayasim geliyor
Gecen gun sutumu sagdim 30 cc filan cikti biberona elim carpti sagdigim sut dokuldu
Ne emeklerle sagmistim diye oturdum yarim saat agladim
Aynısı bgn bana oldu hüngür hüngür ağladım o kadar uğraş didin sonra sütü dök

Kizlar biz 3 gundur multi tabs d vitamini kullaniyiruz dun gece baya gaz sancisi oldu hatta ikinip kakasini baya zor yapti ama kabiz degil cok sukur.. acaba bu vitamin sanci yapiyor olabilirmi?

Kizlar buzuki orhan kolik muzigini burada biri onermisti hay Allah razi olsun ondan. Dun gece tesaduf mu bilmiyorum emziksiz hep bu muzikle Denizi uyuttum. Muzik susuyor ih ihh yapiyor aciyorum sakinliyor. Simdi de oyle uyuttum, cok enteresan ya :))
Bendim o canım ya seninki de mi öyle ya çok sevindim yaramasına benimki de öyle başta tesadüf mü dedim ama yok bebek onla sakinliyor resmen ağlarken susuyo falan vaktinden önce uyanacaksa da dayıyorum müziği geri dalıyor her şeyde kullanır oldum çocuğa umarım bağışıklık kazanmaz zamanla

Kizlar biz 3 gundur multi tabs d vitamini kullaniyiruz dun gece baya gaz sancisi oldu hatta ikinip kakasini baya zor yapti ama kabiz degil cok sukur.. acaba bu vitamin sanci yapiyor olabilirmi?
Canım multitabsın içeriği nasıl? Bize doktor ombivit verdi 15. Gün başla dedi ama içeriğinde şeker koruyucu bilmem ne bir sürü şey var multitabsta da öyle mi bakar mısın?

Maşallah maşallah kuzuya hep böyle huzurla uyusun inşallah en iyisini yapmışsın canım sarılık problemi yoksa doya doya uyusun büyüsün benimki de acıkınca uyanıyor tekrar uykuya dönene kadar 2 saat geçiyor emzirdikten sonra yatıp uyusa ya nerdeee

Tesadufse bile guzel bir tesaduf :) tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…