- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.081
Bende öyleyim diğer hamileliklerimde böyle bişey yaşamamıştım özellikler çocukların yaptıklarına dayanamıyorum sinirden göz yaşlarım tutamıyorum olmadık şeylere üzülüyorum dakikalarca ağlıyorumKizlar bu lohusalikta ben bir tuhaf oldum herseye aglayasim geliyor
Gecen gun sutumu sagdim 30 cc filan cikti biberona elim carpti sagdigim sut dokuldu
Ne emeklerle sagmistim diye oturdum yarim saat agladim
Meme verdikce azalmaz canim aksine artar tek meme de olsa devam et sen..Benim hastaneden cikarken 150 gr vermişti 10 gun sonunda hafif sariligimiz da oldugundan 165 gr geri almisti eski kilosunu yakaladigi iccin normal dedi drKızlar benim de sağ göğüste bugün itibariyle hiç süt kalmamış;( canım çok sıkıldı;sol tarafta var ama onu da vere vere azaltırsam diye korkuorum-doyup doymadığını da anlayamıyorum;cuma günü kontrolümüz var inşallah iyi şeyler söyler dokktor.geçen hafta 15. Gün kontrolü vardı ve 10 günde hiç kilo almanış dedi doktor-canım çok sıkıldı.sarılıktan olabilir dedi-günde 3-4 kez kaka yapıyor;doymasa yapmazdı heralde dedim ama aklıma da çok takıldı.Sizin 15. Gün kontrolünüzde kilo almış mıydı?
benim arkadaşımın da günü geçmişti doktor çatı muayenesi yapar gibi tekrar ordaki zarların hepsini temizlemiş yolu açtım yarın gel doğurtalım demişti hakikaten de ertesi gün gitti doğurdu.. doktorun çatı muayenesine karşı değilse doğumu hızlandırmak için biraz daha açabilir o yolu. benimkisi karşı mesela o yüzden günüm geçerse başka doktora gidip çatı muayenesi olup zarlarımı açtırıcam ben.Benim ultrasonda Doğum tarihim 20 Mart görünüyordu, ben de herkese söylemişimDün akşama kadar telefonum susmadı. Gece oturdum dizi izledim Bugün de oturuyorum öyle..Karnım havada hala, ağrım sızım da yok, acaba psikolojik mi, içten içe korkuyorum da o yüzden mi doğuramıyorum diye düşünüyorum şu an
sarılıktan korkuyordum o yüzden hep uykusunu bölüyordum doktor iyi diyince artık ellemedim uyudu ki annemde çocuğun uykusunu çıldırtıyorsun diyordu hakikaten uyku uyku getirdi dünden beri maşallah sadece emmek için uyanıyor gece yine memede uyanık kalmak istedi ama fırsat vermedim nini söyleyip salladım baya sakinleşti uykuya dalınca rahatladı yavrum. Hala uyuyor bebişim :). Bende işe yaradı :).Neymiş canım bizede ver hele şu formülü
uykusuzluk çok zor gerçektenAy kizlar ne guzel 3 saat uyudugunuz oluyormus. Ozendim sizlere. Bizim de su sariligimiz bir bitse. Ben birbucuk saat uyusam sukur diyorum.
ya ben horluyorum henüz hamileliğim sona ermedi ama fena horluyormuşum geçecek mi ben de merak ediyorum.Hamilelikte horlayaniniz var miydi ? Sonrasinda devam etti mi kızlar
Kızlar bebisi iyice emzirip doyurduktan sonra bir dahaki emzirme icin uyanmasini mi bekliyorsunuz yoksa 2 saat sonra kendiniz mi uyandirip emziriyorsunuz ?
Ben uyandirip emziriyorm da yavrumun uykusunu heba ediyormusum gibi geliyor vicdan yapiyorm acaba kendisinin uyanmasini mi beklesem
Aynısı bgn bana oldu hüngür hüngür ağladım o kadar uğraş didin sonra sütü dökKizlar bu lohusalikta ben bir tuhaf oldum herseye aglayasim geliyor
Gecen gun sutumu sagdim 30 cc filan cikti biberona elim carpti sagdigim sut dokuldu
Ne emeklerle sagmistim diye oturdum yarim saat agladim
Allah tum annelere guc versin, az kaldi Allahin izniyle duzene girecek herseyuykusuzluk çok zor gerçektenbende sarılık çıkınca çok korktum ilerlemesinden ikimizde yorukduk dün ilk defa uyudum hala inanamıyorum
Bende doğuramıyorum hiç bi belirti de yokMerhaba kızlar, takvimim bitmiş ben hala doğurmadım
Masallah cnm sende iyi sabir varmis bnde ugrasiyorum ama bazen belim kopuyor pes ediyorum mecbur mama veriyorum
Bendim o canım ya seninki de mi öyle ya çok sevindim yaramasına benimki de öyle başta tesadüf mü dedim ama yok bebek onla sakinliyor resmen ağlarken susuyo falan vaktinden önce uyanacaksa da dayıyorum müziği geri dalıyor her şeyde kullanır oldum çocuğa umarım bağışıklık kazanmaz zamanlaKizlar buzuki orhan kolik muzigini burada biri onermisti hay Allah razi olsun ondan. Dun gece tesaduf mu bilmiyorum emziksiz hep bu muzikle Denizi uyuttum. Muzik susuyor ih ihh yapiyor aciyorum sakinliyor. Simdi de oyle uyuttum, cok enteresan ya :))
Canım multitabsın içeriği nasıl? Bize doktor ombivit verdi 15. Gün başla dedi ama içeriğinde şeker koruyucu bilmem ne bir sürü şey var multitabsta da öyle mi bakar mısın?Kizlar biz 3 gundur multi tabs d vitamini kullaniyiruz dun gece baya gaz sancisi oldu hatta ikinip kakasini baya zor yapti ama kabiz degil cok sukur.. acaba bu vitamin sanci yapiyor olabilirmi?
Maşallah maşallah kuzuya hep böyle huzurla uyusun inşallah en iyisini yapmışsın canım sarılık problemi yoksa doya doya uyusun büyüsün benimki de acıkınca uyanıyor tekrar uykuya dönene kadar 2 saat geçiyor emzirdikten sonra yatıp uyusa ya nerdeeesarılıktan korkuyordum o yüzden hep uykusunu bölüyordum doktor iyi diyince artık ellemedim uyudu ki annemde çocuğun uykusunu çıldırtıyorsun diyordu hakikaten uyku uyku getirdi dünden beri maşallah sadece emmek için uyanıyor gece yine memede uyanık kalmak istedi ama fırsat vermedim nini söyleyip salladım baya sakinleşti uykuya dalınca rahatladı yavrum. Hala uyuyor bebişim :). Bende işe yaradı :).
Tesadufse bile guzel bir tesaduf :) tesekkurlerBendim o canım ya seninki de mi öyle ya çok sevindim yaramasına benimki de öyle başta tesadüf mü dedim ama yok bebek onla sakinliyor resmen ağlarken susuyo falan vaktinden önce uyanacaksa da dayıyorum müziği geri dalıyor her şeyde kullanır oldum çocuğa umarım bağışıklık kazanmaz zamanla
Sanırım anne karnındaki seslere yakın ondan rahatlıyolar çünkü ben bi de kalp atımlı anne karnı sesi dinlettim onda da rahatladıTesadufse bile guzel bir tesaduf :) tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?