- 18 Haziran 2015
- 4.575
- 45.397
- 708
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.101
Bende doğuramıyorum hiç bi belirti de yok
Canım emzirmeye çalışmaktan asla vazgeçme benim sarı suyum 4 gün geldi hep sagdim 10 ml gelirken 5. Gün 70ml me yükseldi ve ardından beyaz süt akmaya başladı,çok şükür bugün hep emzirdim inşallah yeter,sende emziği bırak kaşıkla ver mümkünse ve hep düzenli sag@Dilektuttum bnmde ilk 5 gun filan sutum hic gelmedi makineyle sagarak ancak 2-3 kasik cikiyordu dun ilk kez 30 cc filan geldi yavas yavas artiyor humana cayi iyi geldi sanirim
Kizim memeyi hic tutmuyor mecburen bnde sagiyorum
Insallah sutlerimiz artarda rahat rahat emdirdigimiz gunler gelir
Merhabalr bnmde bebis erkenden gelenlerden yrn 1.ayimz oluo biz suana kadar bi tek ropu yaptrdk.kalca icin 8.hafta dedi.isitme testini kacinci haftada onu demedi bera testi istedi Ama haftasini yazmamis siz kacinci haftada gttinz.noroloji ve kardiyolojide 4ve 6aylar yazio eksik bise yapmk istemiormdaAynen canım ağızlar durmuyor valla..
Cnm biz ileri işitme testi, kalça usg, ROP yaptırdık yoğun bakımdan çıkarken beyin usg çekildi 2. Ay bi daha çekilecek kardiyoloji demediler hiç
Cnm bn işitmeyi 20 günlükken felan yaptırdım ropu 1 aylıkken nöroloji 2. Ayda dedi ama kardiyoloji demediler bana hiç yaa sorayım dr a bn onuMerhabalr bnmde bebis erkenden gelenlerden yrn 1.ayimz oluo biz suana kadar bi tek ropu yaptrdk.kalca icin 8.hafta dedi.isitme testini kacinci haftada onu demedi bera testi istedi Ama haftasini yazmamis siz kacinci haftada gttinz.noroloji ve kardiyolojide 4ve 6aylar yazio eksik bise yapmk istemiormda
permanganat 20 si deyince tam o günde mi gelecekmiş, sorsaydın arayanlara
supremee bi de yesilimtrak vardı sanırım:) bende de bi belirti yok, annemi tatile gönderdim, beklemekten sıkıldı kadın:)
mayıs haziran a kalmazlar herhalde yaaaaa galiba sanırsam yani:)
aaaaa funda sende mi bizim taraftasın halaBende doğuramıyorum hiç bi belirti de yok
daha vakti var demek istemiştir herhalde doktor, üzülmebende de belirti yok bugün kontrol vardı. ağrı sancı çokmuş ama hissetmiyorum açılma hiç yok minnak doğum pozisyonunda da değil. doktor doğmaz bu dedihaftaya salıya gün verdi
Sizin hala gününüz var, ben de ultrason bile error veriyor artıkpermanganat 20 si deyince tam o günde mi gelecekmiş, sorsaydın arayanlara
supremee bi de yesilimtrak vardı sanırım:) bende de bi belirti yok, annemi tatile gönderdim, beklemekten sıkıldı kadın:)
mayıs haziran a kalmazlar herhalde yaaaaa galiba sanırsam yani:)
Hay benden çıkti kamburum napim emerken eğiliyorum sırtım ağrıyorKamburum çıktı resmen. Ama az yada çok ne kadar emse kar.. artar diye umuyorum :)
Bizimki de gece ozellikle hep ikinir gibi sesler. Gazi var cikaramiyor sanirim[/QUOTE]Bende ona taktım sesler çıkarıyor ya? Sessizce uyumuyor hep sesuykusunda konuşuyormu ne?
eheheheheSizin hala gününüz var, ben de ultrason bile error veriyor artık
Cnm seni bulmuskn bi kac dha soru sorim ozmnCnm bn işitmeyi 20 günlükken felan yaptırdım ropu 1 aylıkken nöroloji 2. Ayda dedi ama kardiyoloji demediler bana hiç yaa sorayım dr a bn onu
Ay hepsinin huyu farklı farklı yaaa ne hallere sokuyolar bizi yerim onları benMaşallah maşallah kuzuya hep böyle huzurla uyusun inşallah en iyisini yapmışsın canım sarılık problemi yoksa doya doya uyusun büyüsün benimki de acıkınca uyanıyor tekrar uykuya dönene kadar 2 saat geçiyor emzirdikten sonra yatıp uyusa ya nerdeee
Ben uyanmasini bekliyorum canim.Kızlar bebisi iyice emzirip doyurduktan sonra bir dahaki emzirme icin uyanmasini mi bekliyorsunuz yoksa 2 saat sonra kendiniz mi uyandirip emziriyorsunuz ?
Ben uyandirip emziriyorm da yavrumun uykusunu heba ediyormusum gibi geliyor vicdan yapiyorm acaba kendisinin uyanmasini mi beklesem
Insallah artarda rahat rahat emdirirz yaKamburum çıktı resmen. Ama az yada çok ne kadar emse kar.. artar diye umuyorum :)
Bnm hala tam beyaz degil ya sarimsi geliyor en fazlada 50 ml mi gorduk bugun 8. gun ama hala sutum tam gelmedi ama en azindan artik surekli mama vermiyorumCanım emzirmeye çalışmaktan asla vazgeçme benim sarı suyum 4 gün geldi hep sagdim 10 ml gelirken 5. Gün 70ml me yükseldi ve ardından beyaz süt akmaya başladı,çok şükür bugün hep emzirdim inşallah yeter,sende emziği bırak kaşıkla ver mümkünse ve hep düzenli sag
Can'ım bende halen doğuramıyanlardanım.:)) bu gün kontrolüm vardı. Bugüne kadar bebeğim makat duruşluydu, nihayet kafa aşağı inmiş ama doğum kanalına değil. Eğer dönmemiş olsaydı yarın sezeryen olacaktım. Doktorum pazartesi çatı muayenisi için gün verdi tabii o zamana kadar kendi sancımla doğurmasam:)) aslında doğursam daha ii olur:) karnım çatlamaya başladı. Pazts artık karar vericek sanırım normal mi sezeryen mi hayırlısı olsun önemli olan bebeğimin sağlıkla gelmesi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.bende hala doğuramadım. doğacak gibide değilmiş. 28 mart saat 9 a gün verdi alacaklar benden
Gaz sancısı çekiyor hala napmaliyimBizimki de gece ozellikle hep ikinir gibi sesler. Gazi var cikaramiyor sanirim
mavi_lina cnm bn sırtıma yastık koyuyorum bi de kafasının geldiği bacağımın altına da yastık koyuyorum.. bacağım yukarıda duruyor kafası da memeye yakın olarak yukarıda duruyor bel ağrısı çok olmuyor zaten odanın her yeri yastık oldu sırtına yastık ayağıma yastık atına yastık yastııııık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?