2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım emzirmeye çalışmaktan asla vazgeçme benim sarı suyum 4 gün geldi hep sagdim 10 ml gelirken 5. Gün 70ml me yükseldi ve ardından beyaz süt akmaya başladı,çok şükür bugün hep emzirdim inşallah yeter,sende emziği bırak kaşıkla ver mümkünse ve hep düzenli sag

Aynen canım ağızlar durmuyor valla..
Cnm biz ileri işitme testi, kalça usg, ROP yaptırdık yoğun bakımdan çıkarken beyin usg çekildi 2. Ay bi daha çekilecek kardiyoloji demediler hiç
Merhabalr bnmde bebis erkenden gelenlerden yrn 1.ayimz oluo biz suana kadar bi tek ropu yaptrdk.kalca icin 8.hafta dedi.isitme testini kacinci haftada onu demedi bera testi istedi Ama haftasini yazmamis siz kacinci haftada gttinz.noroloji ve kardiyolojide 4ve 6aylar yazio eksik bise yapmk istemiormda

mavi_lina cnm bn sırtıma yastık koyuyorum bi de kafasının geldiği bacağımın altına da yastık koyuyorum.. bacağım yukarıda duruyor kafası da memeye yakın olarak yukarıda duruyor bel ağrısı çok olmuyor zaten odanın her yeri yastık oldu sırtına yastık ayağıma yastık atına yastık yastııııık

Cnm bn işitmeyi 20 günlükken felan yaptırdım ropu 1 aylıkken nöroloji 2. Ayda dedi ama kardiyoloji demediler bana hiç yaa sorayım dr a bn onu

permanganat 20 si deyince tam o günde mi gelecekmiş, sorsaydın arayanlara
supremee bi de yesilimtrak vardı sanırım:) bende de bi belirti yok, annemi tatile gönderdim, beklemekten sıkıldı kadın:)
mayıs haziran a kalmazlar herhalde yaaaaa galiba sanırsam yani:)

bende de belirti yok bugün kontrol vardı. ağrı sancı çokmuş ama hissetmiyorum açılma hiç yok minnak doğum pozisyonunda da değil. doktor doğmaz bu dedi haftaya salıya gün verdi

bende de belirti yok bugün kontrol vardı. ağrı sancı çokmuş ama hissetmiyorum açılma hiç yok minnak doğum pozisyonunda da değil. doktor doğmaz bu dedi haftaya salıya gün verdi
daha vakti var demek istemiştir herhalde doktor, üzülme benim doktor da nisan sonu demişti mesela son randevuda benim randevu da 29 unda bakalım bu defa ne diyecek

Sizin hala gününüz var, ben de ultrason bile error veriyor artık

Cnm bn işitmeyi 20 günlükken felan yaptırdım ropu 1 aylıkken nöroloji 2. Ayda dedi ama kardiyoloji demediler bana hiç yaa sorayım dr a bn onu
Cnm seni bulmuskn bi kac dha soru sorim ozmnsmdi biberonla vermek zorundaim nekdr ictiini gormek icin ama bu sefer memeyi unutuoruz onu nasil yaptin,isitme testini nrde yaptrdin.bize de noroloji demedi hatta ozellikle sordm kuvozde bakilio dedi.bebisnzn gelisimi,kilo alimi nasil.cok soru sordum dimi

Ay hepsinin huyu farklı farklı yaaa ne hallere sokuyolar bizi yerim onları ben

Ben uyanmasini bekliyorum canim.

Kamburum çıktı resmen. Ama az yada çok ne kadar emse kar.. artar diye umuyorum :)
Insallah artarda rahat rahat emdirirz ya

Bnm hala tam beyaz degil ya sarimsi geliyor en fazlada 50 ml mi gorduk bugun 8. gun ama hala sutum tam gelmedi ama en azindan artik surekli mama vermiyorum

bende hala doğuramadım. doğacak gibide değilmiş. 28 mart saat 9 a gün verdi alacaklar benden
Can'ım bende halen doğuramıyanlardanım.:)) bu gün kontrolüm vardı. Bugüne kadar bebeğim makat duruşluydu, nihayet kafa aşağı inmiş ama doğum kanalına değil. Eğer dönmemiş olsaydı yarın sezeryen olacaktım. Doktorum pazartesi çatı muayenisi için gün verdi tabii o zamana kadar kendi sancımla doğurmasam:)) aslında doğursam daha ii olur:) karnım çatlamaya başladı. Pazts artık karar vericek sanırım normal mi sezeryen mi hayırlısı olsun önemli olan bebeğimin sağlıkla gelmesi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

KV ve annem yastıklarla destekliyor beni ama tutamadıkca eğilip bükülüp pozisyon değiştirmekten ağrıyor benimki. O kadar uğraşıp tutturdular sonra da kıpırdamaya korkuyorum
Bugün maaşallah 2-3 dk da tuttu hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…